“O Hayat Benim” Dizisinde neler oluyor?

TV Programları

14358278022-O-Hayat-Benim.png

Fox Tv’nin sevilen dizisi “O Hayat Benim” geçtiğimiz Pazar akşamı sezon finali yaparak yaz tatiline girdi. Ancak dizinin Yönetmeni Hamdi Alkan ile oyuncular arasında yaşanan nahoş olaylar bitmedi. Bu gidişe yeni sezonda bu dizi devam edemez, erken final yapmak zorunda kalır. Bu durumu da dizinin fanları isyan ediyorlar.

Fox TV’nin farklı dizisi olan O Hayat Benim yaz sezonunun girmesi ile sezon finali gerçekleştirdi. Yeni bölümleri ile yeni bölümde yayına devam edecek olan dizisinin belki de bu sezonu son olabilir. Tüm olayların çözülme noktasına gelmesi dizinin artık biteceği sinyallerini vermektedir. Fox tv O Hayat Benim dizisi bitti mi sezon finali bölümü.

x240--kZ o hayat benim

O Hayat Benim sezon finali ile ekrana ara verdi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı O Hayat Benim 60. bölümde seyirci sürpriz gelişmelerle karşı karşıya kaldı. İşte O Hayat Benim son bölümde yaşananlar..

Konağın bahçesindе Yusuf Erkıran’ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kalırlar. Gelişmeler Gelincik yokuşunda yaşayanlarda şok etkisi yaparken, Bahar’ın cinayet ile ilgili olarak polise gitmesinden çekinen Sultan, akıllara durgunluk veren bir önlem alır.

x240-o2p o hayat

Oysa Bahar ve Ateş’i bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. Mehmet Emir ve Hülya cinayet zanlısı olarak hakim karşısına çıkarılırlar. Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda etmiş olan Mehmet Emir’in cinayetle suçlanmasına, hüküm giymesine göz mü yumacaktır, yoksa gerçekleri itiraf mı edecektir?

Gelelim dizinin çekimleri esnasında yaşanan tatsız olaylara:

11390077 yeşim ceren bozoğlu CIneZm1WIAAujty
Önce Yeşim Ceren Bozoğlu hemen ardından Birgül Ulusoy… “O Hayat Benim” dizisindeki ayrılıkların sırrı ortaya çıktı.
Makaron’dan Gülşen Yüksel’in haberine göre; O Hayat Benim’in Nuran’ı Yeşim Ceren Bozoğlu ‘Hakkımı helal etmiyorum’ diyerek diziden ayrılmış, geçen hafta da oyuncu Birgül Ulusoy benzer şekilde diziye veda etmişti. Merak edilen bu ayrılıkların nedeni ortaya çıktı.
İddiaya göre, yönetmen Hamdi Alkan oyuncuları acele etmeleri konusunda sık sık uyarıyordu. Bir sahne sırasında Hamdi Alkan, Bozoğlu’na ‘üfür geç, yapıştır geç’ deyince olanlar oldu. İşi aceleye getirmek istemeyen Bozoğlu yönetmenle tartıştı, seti bırakarak yapım aracına bindi.
Bu durum Hamdi Alkan’ı çileden çıkardı. “Setimi kimse terk edemez, o arabadan hemen ineceksin” diyen Alkan, Bozoğlu’nun içinde bulunduğu arabaya tekme attı. Gözyaşlarına boğulan Bozoğlu “Beni buradan götür” diyerek şoföre yalvardı.
Yaşanan krizin ardından yapımcının sergilediği tavır Bozoğlu’nu diziden ayrılmaya itti. Diziye geçen hafta veda eden Birgül Ulusoy ise yapımcıya 1 TL’lik dava açmaya hazırlanıyor.
Bu durum karşısında dizinin fanları boş durmadı. Senarist ve yönetmen değişimi için imza kampanyası başlattı. Baş rol oyuncularının ve oyuncuların hak ettiği ilgiyi gösterilmesini istiyorlar.
İşte AtesBaharFan’ın tepki twiti:
 CI6kvW2WcAAlJ6E
Şayet Pastel Film ve Fox Tv yeni sezonda dizinin devamını istiyorsa, izleyicinin tepkisini göz önünde alacaktır umarım.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber Makaron Gülşen Yükel. AtesBaharFan Grubunun tarafıma attığı twitler ve görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir