Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin Elif’i Hatice Şendil, Burak Sağyaşar ile nikah masasına oturuyor!

Magazin

images hatice şendil

Star Tv’de oynayan “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinin başarılı oyuncusu Hatice Şendil, Burak Sağyaşar ile 29 Mayıs’ta nikah masasına oturuyor. Şu günlerde nikah davetiyelerini dağıtmaya başlamışlar.

Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar uzun süredir devam eden birlikteliklerine nikah defterine imza koyarak noktalayacaklar.

Sade bir davetiye hazırlayan çift, bu güzel gün için yoğun bir koşuşturma içerisine girmişler ve bu mutlu güne eş, dost ve sanat dünyasından arkadaşlarına düğün davetiyelerini dağıtmaya başlamışlar.

En son oynadığı “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinde Elif karakteri olarak gelinlik giymiş ve Kahraman ile nikah masasına oturmuştu. Şimdi bir rol değil, gerçek bir gelinlik giyecek ve bir yastığa baş koymak üzere birlikteliklerini resmiyete dökecekler.

Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar birlikte geçen 2011 yılında Karadağlar dizisinde birlikte oynamışlardı. Hatice Şendil “Gülhayat” karakteri ile bir çengiyi canlandırırken, Burak Sağyaşar “Avukat Selahattin” karakterini canlandırmıştı. 2011 yılında, o günlerde aralarında bir elektriklenme olmuş ve aşk yaşamaya başlamışlardır.

Hatice Şendil, 02 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu olup, Eylül, Fesupanallah, Geniş Aile, Yaban Gülü, Kurtlar Vadisi Pusu, Karadağlar, Dila Hanım, Yeni Hayat ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde oyunculuk yapmıştır. 2001’de Miss Türkey yarışmasında ve Miss Europe yarışmasında üçüncü olmuştur.

hatice-sendil-ve-burak

Burak Sağyaşar, 29 Ekim 1987, Adana doğumlu olup, Yalancı Yarim, Yemin, Küçük Kadınlar, Karadağlar, Sudan Bıkmış Balıklar ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır. Lise yılları boyunca tiyatroculuk yapan Sağyaşar, yaptığı çalışmalar sonucunda “Liselerarası En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanmıştır.

hatice-sendil-ve-burak (2)

İki meslektaş, başarılı oyuncumuzu bu güzel birlikteliklerinde bir ömür boyu mutluluklar dileyelim.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller internetten, haber Hatice Şendil Twitter sayfasından alınmıştır,

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir