Çağatay Ulusoy Askerde…

Magazin

Geçen hafta berber koltuğuna oturmuştu. O Şimdi Askerde…

Yakışıklı, ünlü oyuncumuz Çağatay Ulusoy askere gitmeye hazırlanıyor.  30 Yaşındaki Ulusoy, 23 Eylül 1990 doğumludur. Çağatay kendisi için uygun zamanı buldu ki bedelli olarak 21 günlük askerlik eğitimini aradan çıkartacak! Çağatay Ulusoy teslim olmasına yakın berbere gitti, saçları ve sakalları kestirdi. Çağatay Ulusoy 21 gün temel eğitim için askere gidecek. Çağatay Ulusoy Asker traşı için önceki berberi Şükrü Dudu’ya değil başka bir Mas Berber Salonuna gitti. Berberde çekilen 4 poz fotoğrafı medyayı salladı. Saçlar ve sakalını kestirdi. Berber koltuğuna oturdu.

Berberin makası çalışmaya başladı.

Saçlar ve sakallar kısaltıldı

.

 

Son hali ile objektiflere berberi ile poz verdi.  

3 Şubat Pazartesi gidecek derken dün 20 Ocak 2020 Pazartesi günü Ankara Mamak’taki Muhabere birliğine teslim olmuş. 21 gün temel eğimden sonra tekrar sivil hayata dönecek. 10 Şubat 2020 terhis olacak.

ÇAĞATAY’IN KISA ASKER TRAŞLI HALİ MEDYAYI SALLADI!

Çağatay Ulusoy’un kuafördeki asker traşı fotoğrafı kısa sürede sosyal medyayı salladı. Çağatay Ulusoy’un asker traşı olduğunu gören hayranları ‘En büyük asker bizim asker’ yorumları yağdırdı binlerce beğeni aldı.

Bizim deli oğlan asker olmaya hazırlanıyor. “İçerde” dizisinde hep asker traşlı olarak seyrettik. Şimdi gideceği gün sakalları ve bıyıkları da tamamen kesecek ve tam bir çakı gibi asker olacak.

Ve o çakı gibi asker birliğinde bir komutanı ile birlikte.

 

Şimdiden Hayırlı teskereler diliyorum Çağatay. 21 gün ne ki, su gibi geçer. 10 Şubat 2020 tekrar sivil hayatta…

Saygılar ve Sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir