Çağatay Ulusoy Dolce&Gabbana’nın Ortadoğu’da reklam yüzü oluyor!

Magazin

CYIVRWUWcAE3Koo

 

Los Angeles‘ta oyunculuk ve dil eğitimi gören Çağatay Ulusoy‘un Amerika’da şansı açıldı. Geçtiğimiz ay sonunda Stefano Gabbana’nın Los Angeles’taki pijama partisine katılan Çağatay Ulusoy’un şöhreti ülkemize dar geldi. Partisine davet edip, resmini instagram sayfasında paylaşan Gabbana, fotoğrafın Ortadoğu ülkelerinde tıklamalarını görünce çok şaşırdı.

Çağatay Ulusoy, tıklamada ünlü Davit Beckham‘ı geçtiğini gören Gabbana’yı harekete geçirmiş.

Ünlü tasarımcı, Çağatay Ulusoy’un fotoğrafının aldığı beğeninin yine kendi paylaştığı Naomi Campbell ve David Beckham fotoğraflarından bile çok olduğunu gördü. Ulusoy’un fotoğrafına Ortadoğu’lu hayranlarından mesaj yağdığını fark eden Stefano Gabbana, Çağatay Ulusoy’a sürpriz bir teklif götürmüş.

CcEdwZpW4AAKsR6

Ortadoğu pazarında söz sahibi olmak isteyen tasarımcı, burada yapacağı reklam kampanyalarında Ulusoy’u kullanmak istedi. Anlaşma netleşirse Çağatay Ulusoy, Dolce&Gabbana markasının Arap Dünyası‘ndaki erkek yüzü olacak.

ABD’de sinema ve moda sektöründen birçok ünlü isimle yakın dostluk kuran Çağatay Ulusoy, Dolce&Gabbana’nın Los Angeles’taki özel pijama partisine de davet edilmişti. O günlerde Twitter’da bu haberi paylaşmış aynen şöyle twit atmıştım. “İtalyan Moda tasarımcısı Stefano Gabbana Çağatay’ın kokusunu almış, instagram hesabından paylaşmış.@cagatayulusoyy

İşte o fotoğraf:

CcDmpc0WoAAW7Wn

Ayrıca o günlerde şöyle bir Twit daha atmışım:

Colin’s elini çabuk tutmazsa Çağatay Ulusoy’u elinden kaçıracak. Moda dünyası parlayan yıldızı gördü.@cagatayulusoyy

Türkiye’deki jeans firması Çağatay’ı elinden kaçırdı mı bilmiyoruz ama, önünü açtı. Elin yabancısı ondaki ışığı gördü ve teklifi götürdü.

Bu haber ile ilgili Çağatay Ulusoy ve menajeri Engin Aykanat‘an bir açıklma gelmedi. Amma;

Çağatay Ulusoy, oyunculuğunun yanında reklam sektöründe de Dünya Sanatçısı olma yolunda…

Edinilen bilgiye göre; Ünlü modacı Stefano Gabbana, oyuncuyu Nisan ayı başında modaevinin Milano’daki moda haftasının ardından yapılacak özel kutlama partisine davet etmiş. Defile sonrası partide Çağatay Ulusoy, dünyaca ünlü yıldızlarla bir araya gelecek. Bu arada ünlü oyuncunun, moda firmasıyla Avrupa ve tüm dünya için yakında bir anlaşma yapabileceği öğrenildi.ilano’daki moda haftasının ardından yapılacak özel kutlama partisine davet etmiş. Defile sonrası partide Çağatay Ulusoy, dünyaca ünlü yıldızlarla bir araya gelecek. Bu arada ünlü oyuncunun, moda firmasıyla Avrupa ve tüm dünya için yakında bir anlaşma yapabileceği öğrenildi.

Şansın bol, yolun açık olsun Çağatay… Sen ne giyersen giy, sana yakışır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Kaynak, Takvim Gazetesi’nin özel haberi. Ve Sabah Gazetesinin haberi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir