Serenay Sarıkaya – Kerem Bursin aşkı tamamen reklammış!

Magazin

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 88

Bundan bir süre önce Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin Mavi Jeans reklamı için bir araya geldiler. Reklam filminde şarkı söylediler ve aynı sahnede görüntülendiler.

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya Medcezir dizisinde, dizi aşkı yaşamaları ve bir ara bu aşkı özel hayatlarına taşımaları nedeniyle, Çağatay Ulusoy’un Seranay’ı Kerem Bursin’den kıskandığı ortaya atılmıştı. Çağatay’ın kıskançlık krizi geçirdiği, kendisini yırttığı gibi haberler üretilmişti.

Şimdi çıkan bir habere göre Kerem Bursin’in  zaten bir sevgilisi olduğu, Serenay Sarıkaya ile aralarındaki ilişkinin bir reklam olduğu söyleniyor. Bursin, daha önceleri birlikte “Güneşi Beklerken” dizisinde birlikte oynadıkları, Hande Doğandemir ile arkadaş oldukları öne sürüldü.

Uçankuş’un haberine göre, Kerem Bursin ile Hande Doğandemir’in bir kafede yemek yerken resimleri yayınlanmıştır. Zaten Kerem Bursin’ın fanları da Serenay Sarıkaya ile birlikte dedikodusunu tepki göstermişlerdir.

cafe k.b.

Ayrıca Ayaklıgazete.com’un haberine göre de, Serenay Sarıkaya ile aralarında çıkan aşk iddiaları hakkında ilk kez konuşan Kerem Bursin; “Reklamda başka birisiyle oynasaydım yine aynı dedikodular çıkardı. Bunları inanmamak gerek.” diyerek son noktayı koymuştur.

Çağatay Ulusoy da kendisi hakkında çıkan Serenay Sarıkaya’yı kıskandığı yönündeki çıkan dedikodulardan kurtulmuş oldu. “Özel hayatım hakkında hiç bir zaman konuşmuyorum.” diyen Ulusoy, hep söylediği gibi ‘Ben yaptığım işlerle anılmak istiyorum’ demektedir.

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya Medcezir’deki performanslarından dolayı aldıkları bir ödül töreninde.

1 ss. cu

Medcezir’in yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin aşk dedikodusundan ve kendisine sorulan sorulardan bıkmıştı. Bu haber en çok onu sevindirmiş olmalı.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber (Uçan Kuş, Ayaklı Gazete.con, HT Magazin) ve görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir