Medcezir’de Çağatay Ulusoy’dan bir ilk, dizi içinde canlı yayın söyleşi!

Magazin

CC0jqSYUEAAVRH7

Medcezir dizisinde bir ilk gerçekleşti. Çağatay Ulusoy ile ünlü rockcı Koray Candemir dizi yayını içinde canlı olarak bir araya geldi. Dizinin Yaman’ı olarak stüdyoya giren Çağatay Ulusoy, Candemir ile “Kuyruklu Yıldız” adlı şarkıyı birlikte seslendirdi.

Birlikte bir saat izleyenlerin twitter’dan sorduğu soruları anında canlı olarak cevaplandırdılar. “Yamansürpriz” etiketi ile seszizvitrinde yer aldı.

Ayrıca Axe reklamında da bir ilk gerçekleşti. Yaman dizi içinde buluşma için hazırlandı,  Axe deodorant sıktı. Sonra da #sessizvitrin adlı mekana gitti. Mekana girdi ve canlı yayına geçildi. Çok enteresandı günler öncesi çekilen bölüme canlı yayın ile devam edildi. 3-5 dakika sonra dizi tekrar devam etti. Ama Çağatay ve Koray canlı yayınlarını YouTube üzerinden devam ettiler. Binlerce izleyiciden gelen sorulardan cevap verebildikleri kararını, cevaplandırdılar. Kısa süre içinde Twitter’da TT (Trend Topic) oldular.

Ekran AlıntısıMD69.AKS5

Enteresan olan, Medcezir başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy olarak değil, dizinin Yaman’ı olarak katıldı söyleşiye… Canlandırdığı Yaman karakterine sorular yöneltildi. Bir bir, düşünerek akıllıca cevaplar verdi. Gördük ki, dizinin Yaman’ı ile Çağatay Ulusoy bire bir örtüşüyor. Huyu, suyu, sakinliği, bilgeliği, kuğul bir Çağatay Ulusoy (Yaman) izledik. Senarist Ece Yörenç Yaman’ın rolünü yazarken, Çağatay’ı çok güzel analiz etmiş.

Ekran AlıntısıMD.AKS.2

Sorulan sorular da, Mira ile olan aşkı, sorunları, küskünlükleri, ilişkileri, Yaman nasıl bir düğün yapmak ister, Yaman’ın çocukluğu, ailesine bağlılığı, Mert ile kardeş gibi oluşu, Yaman’ın hayatında olmazsa olmazları, Yaman şehir yaşamında mı, doğada mı yaşamak ister gibi bir dolu sorular soruldu.

Ekran AlıntısıMD69.AKS4

Koray Candemir’e sorulan sorular tabii ki, gerçek hayatına ait sorulardı, şarkıcılığı, beste yapmanın zorluğu, peçete yazılı şarkı isteği aldınız mı gibi bir dolu sorular soruldu. O sırada mekanın önü de yüzlerce seveni ile doldu, taştı.

Ekran AlıntısıMD69.16A

Gelen binlerce soruyu cevaplandırmak tabi ki imkansızdı. Bir çok seveni ona soru sormak yerine övgü ve hayranlıklarını belirten twitler attılar.

İşte atılan twitlerden bir kaç alıntı;

Gülüşünle.. Mimiklerinle.. Herşeyinle.. Kusursuzsun..

Suratın mükemmelliği gülüşün haslığı yaaa sen balmısın kaymakmısın?

İşini sağlama alan yaman. En sevdigim.

Bal suratlım, dünyalar yakışıklısı…

cagatayulusoyy Kalbime iniyodu naptın sen öyle…

O kadar çok hakkında yazılan oldu ki, burada tamamını yansıtamıyorum.

Hürriyet köşe yazarı Ahmet Hakan’ın  “Romadan günümüzün ünlüleri” adlı yazısından Çağatay Ulusoy ile ilgili yazısında bakın neler yazmış:

“Azıcık sohbet edince… Bir insanın sadece ‘yakışıklı’ kelimesine ya da sersem magazin klişesine indirgenmesi gerektiğini anlayabiliyorsunuz. Anlatmak istediği güzel hikayeleri var, oynamak istediği zor roller var… Ve yolun başlangıcında olduğunun farkında. İşte sırf bu farkındalık nedeniyle yolu açık.”

Çağatay Ulusoy’un Medcezir’in Yaman’ı olarak canlı yayına çıkması izleyiciye gerçekten sürpriz oldu.

CCz7kOuXIAA9PeU

Ben de bir şeyler söylemek istiyorum Çağatay için. Kendisini çok çabuk geliştiren, yetiştiren, son derece alçak gönüllü ve zeki bir adam Çağatay Ulusoy, bence geleceğin oyuncusu ve jönü olacaktır.

Dün gece Medcezir 69.Bölümü yayınlandı. Yamansürpriz etiketiydi. Gerçekten de izleyenlere büyük sürpriz oldu.

Başarılarının devamını dilerim Çağatay, yolun açık olsun, gülen yüzün gibi bahtın da açık olsun.

Alttaki You Tube linkini tıklayarak izleyebilirsiniz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

https://www.youtube.com/watch?v=z-MSH3X0icM

 

Not: Haber ve görseller, sessizvitrin You Tube yayınından ve Çağatay Ulusoy twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir