Çağatay Ulusoy & Duygu Sarışın İçerde dizisi bitmedi ama dışarıda aşk bitti!

Magazin

cats Çağatay - Duygu

Çoğunlukla dizler üzerine yazıyorum. Emin olmadığım magazin haberlerine pek itibar etmem ve magazin yazmak istemem. Konu İçerde’nin başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy olunca fikirlerimi yazmak istedim.

Milliyet Cadde’de çıkan haber aynen şöyle;

Ekranın reyting rekortmeni dizisi ‘İçerde’de Sarp Yılmaz karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’un sette tanışıp aşk yaşamaya başladığı Duygu Sarışın’la ayrıldığı ortaya çıktı. Dizide, Sema Komiser karakterine hayat veren Sarışın’la beş aydır birlikte olan oyuncu, ilişkisini geçtiğimiz ay sona erdirdi. Uzun süre hayatına kimseyi almadıktan sonra Sarışın’la yeni bir ilişkiye başlayan Ulusoy’un finale iki hafta kala ayrılması dikkat çekti.

Projenin sona ermesinin ardından birlikte ABD’ye gidecekleri de iddia edilen çiftin, tatil planları iptal oldu. Uzun süredir ilişkilerinin konuşulmasına karşın birlikte görüntü vermemek için çaba sarf eden ikili, dizi için katıldıkları sosyal sorumluluk projelerinde bile yan yana gelmemeye çalışıyordu.

Milliyet’de çıkan haber aynen böyle. Aynı haber başka magazin haber sitelerinde de yer alıyor. Çağatay Ulusoy benim favori oyuncularımdan biri. İlk dizisi başladığı Ocak 2011 yılından bu yana bütün dizi ve filmlerini seyrettiğim, oyunculuğunu takdir ettiğim bir sanatçımız. Bu konu onun özeli olmasına rağmen birkaç söz etmek istiyorum. İlk dizisinden bu yana 6,5 yıl geçti. Beklediğimden çok ileri seviyelere geldi. Kendisi ile tanıştığım, yüz yüze konuştuğum bir oyuncumuz. Son derece beyefendi, mütevazi ve azimli mükemmel bir oyuncu. Daha önce Blog yazılarımda baba nasihatı cinsinden uyarılarda bulunmuşumdur. Çağatay; Aşk başka, iş başka demişim, ikisini birbirine karıştırmamasını yazmıştım. Verdiği röportajlarda sanat çevresinden bayanlarla ilişkiye girmeyeceğini ifade etmiştir. Yıllar önce Çeşme şezlong olayı başını epeyce ağrıtmıştır. Emir’in Yolu dizisinde Gizem karaca ile adı aşk dedi-kodularına karışmıştır.

cagatay-gizem-ile-birlikte-1030

Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya ile yaşananlar, o zaman sete yansımış, diziyi bitme noktasına getirmiştir. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay’dan ikaz almıştır.

83b5a5d57282616eeeb4e1de11168d40_840

Şimdi de, Duygu Sarışın ile 5 aydır aşk yaşadıkları yazıldı-çizildi. Diziden komiser Sema ile rolleri birlikte yok denecek kadar azdı. Diziye bir zarar gelmedi ama, başarılı oyuncuyu bu tür ilişkilerdeki ayrılıklar moral yönünden etkilemektedir.

Ekran Alıntısı25.5

Çağatay’ın yüzene söylemişimdir, oğlum kadar sevdiğim ve de takdir ettiğim bir oyuncu kendisi. O nedenle bu kadar özelleri hakkında laf ediyorum. Adını Feriha Koydum, Anadolu Kartalları (sinema filmi), Emir’in Yolu, Medcezir ve Delibal (sinema filmi) hep başarısını yazmış, teşvik etmişimdir. Yaşı daha çok genç, daha oyuncu olarak yapacağı çok güzel işler var. Çünkü yüreğinin sesini dinleyerek hedefini belirliyor ve çalışıyor.

dizi-komiser sema-9288761

Çağatay, bana kızacağını biliyorum ama tavsiyem; İş ile aşkı karıştırma… Sen daha varmak istediğin noktaya gelmedin. Dizi ve sinema sektörü senden daha çok kaliteli işler bekliyor. Milyonlarca sevenin başarılarını alkışlamak için hep seninle beraber. Aşklarınla değil, oyunculuktaki başarılarınla basında yer almalısın.

Önümüzdeki yaz aylarında Taff Pictures ile 3.sinema filmini çekecek. Çok çalışması ve ona moral gerekli. Benden söylemesi…

Sürçü lisan ettiysem önce kendisinden, sonra menajeri Engin Aykanat ve sevenlerinden özür dilerim. Unutma Çağatay sevenlerin senden bol ödüllü filmler bekliyor. Başarılarının devamını dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak Milliyet Cadde – Emrah Akçaay’ın haberi.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir