Erdal Özyağcılar – Demet Akbağ “Sevdaluk” dizisinde buluşuyor,

TV Programları

26 Ağustos ’13

Kategori
TV Programları
Erdal Özyağcılar - Demet Akbağ "Sevdaluk" dizisinde buluşuyor,

Erdal Özyağcılar – demet Akbağ


Erdal Özyağcılar ve Demet AkbağBKM Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide bir araya geliyorlar. Eylül ayında çekimlerine başlanacak ve Show TV. de gösterime girecek.

Bu ikili bugüne kadar ne uzun metrajlı bir sinema filminde, ne de bir dizide beraber oynamamıştır. Bu usta iki oyuncu, ilk defa bir araya gelecek. Her iki oyuncu da Tiyatro kökenli ve komedi dalında ustalar.

Erdal Özyağcılar “Ali İhsan”, Demet Akbağ “Adalet” karakteriyle çıkıyor karşımıza. Bu iki Karadeniz insanı, bizi bazen güldürecek, bazen hüzne boğacak. Karedeniz fıkralarından örnekler de göreceğiz dizide. Anlayacağınız bol kahkaha var dizide.

Milliyet.com.magazin servisiniz haberine göre, “Sevdaluk” Adalet ve Ali İhsan’ ın biraz masal, biraz gerçek, bazen güldüren bazen ağlatan yıllar öncesinden geleceğe uzanan “Sevda” nın pek çok farklı çeşidine dair hikâyeyi anlatıyor.

“Ali İhsan”a hayat verecek Erdal Özyağcılar, usta, deneyimli oyuncu. 1948 Bursa, İznik doğumlu. Birçok Tiyatro oyununda, sinema filminde ve dizilerde oynadı. Postacı, Züğürt Ağa, Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı ve Şabaniye gibi bir çok filmde rol almıştır. 1986 yılında, 23. Antalya film şenliğinde en iyi erkek yardımcı oyuncu ödülünü almıştır. Bir çok dizide de rol almıştır. Bizimkiler, Yabancı Damat, Elveda Rumeli ve Karadağlar dizilerde önemli başarılara imza atmıştır.

“Adalet” i oynayacak olan Demet Akbağ’ da, tiyatro kökenlidir. 1959 yılında Denizli’de doğmuş, İstanbul Şehir Tiyatrolarında öğrenimini tamamlamıştır. Devekuşu Kabare, Kent Oyuncuları, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda  çalışmıştır. Vizontele, Vizontele Tuuba, Nerdesin Firuze, organize işler gibi Sinema filmlerinde oynamış, 1993’ de Altın portakal Ödüllerinde, en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında ödül almıştır. Bir Demet Kahkaha, Ölümsüz Aşk, İstanbul Altınları gibi birçok dizide rol almıştır.

Anlayacağınız iki usta oyuncu bir araya gelince, seyrine doyum olmayacak bir dizi ortaya çıkacak gibi duruyor.

Yeni sezonun komedi dizlerinden biri olacak “SEVDALUK”.

Yapımcısı BKM Film’e, oyuncular Erdal Özyağcılar ve Demet Akbağ’ a başarılar dilerim.

Show TV. de, izleyicilerine, bol kahkahalar.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir