Çağatay Ulusoy ile “Medcezir” 13 Eylül’de geliyor, süper üstü, bomba gibi bir dizi,

TV Programları

28 Ağustos ’13

Kategori
TV Programları

 

Çağatay Ulusoy  ile “Medcezir” 13 Eylül’de geliyor, süper üstü, bomba gibi bir dizi.

Star TV.in bomba dizisi  “Medcezir” süper üstü süper. Evet, iddia ediyorum, öyle de olacak. Dün akşam ikinci fragmanı yayınlandı. Defalarca seyrettim. İnanın bayıldım. Tam bir Hollywood filmini aratmıyor. Bizde bir Atasözü vardır. “Anasına bak kızını al, kenarına bak bezini al.” Derler ya, aynen öyle. Reklamı böyleyse, bunun bitmişi süperdir.

Yaman’ın ağabeyi benzinciden bir araba çalar. Oğlum böyle şeyleri benden öğrenmezsen kimseden öğrenemezsin. Kardeşine bağırır “Hadi bin”. Spin atarak hızla uzaklaşır. İnanılmaz bir kaza. Yaman’ın ağzı açık kalır. Polisler Yaman’ı ve ağabeyini içeri alırlar. Bu Yaman’ ın ilk ciddi bir şekilde karıştığı suçtur. Burada imdadına Avukat Selim Serez yetişir. Yaman’ı bu bataklığın çamuruna bulaşmadan çekip çıkartır.

Avukat Selim Serez o anda bir davettedir. Çağrılır. Karısı Ender Hanım, kocasını sitem ederek, “Gene bir sokak çocuğunun başı dertte ve sen ona gitmen gerek.” Der.  Ve öyle olur. Kendisi yoksul bir aileden geldiği için sokak çocuklarının hamisi olmuştur.

Karakolda, Yaman “Anne ben bi şey yapmadım dese de, annesine söz dinletemez. Siz adam olmayacak mısınız der ve çeker gider.

Avukat Selim bey, Yaman’a gözü tutmuştur. “Bu senin ilk suçun” der, çekip çıkartır.

Yaman’ın annesi, yeter artık yeter der ve bi daha gelme bu eve . Yaman’ın  “Anne” diye seslenişi boğazında kalır. Annesi son sözünü söyler. “Defol dedim” der. Pantolonun cebindeki  üç lirayı çıkartır bakar. Alır valizini sırtına, yola koyulur. Sokak kavgalarına karışır, yüzü yaralanır. Avukat kim yaptı gözüne niye evine gitmedin sorusuna “Biz artık orda yaşamıyoruz” der, Avukat Selim, Yaman’ı alır evine getirir. Karısı,inanmıyorum Selim, onu evimize mi getirdin, diye sitem eder. Selim, çocuk çok zor durumda, üstelik gidecek yeri yok, diye cevap verir.

Avukat Selim bey Yaman’a seninle ilgili ne kadar haklı olduğumu, herkese sen ispatlayacaksın, der. Yaman başıyla tasdik eder.

Evin içine kanık oğlu, kendine bir ağabey bulmuştur. Ne kadar candan olduğunu, Yaman’a sarılmasıyla belli ediyor. Mert’in Yaman’dan öğreneceği çok şeyler olacak.

Yaman’ın yakışıklılığından çevredeki kızlar ve  Mira etkilenir. Mira,Yaman ile  arkadaşlığı, sevgiliye dönüşecektir.  Çok güzel günleri beraber yaşayacaklar ve seyredeceğiz.

Lafın özü ve kısası, ilk fragmanda söylendiği gibi  Avukat Selim Serez’lerin evine bir bomba düştü. Ama ne bomba… Tüm izleyiciyi derinden sarsacak, ekran başına adeta çivileyecektir.

13 Eylül Cuma akşamı saat.20.de herkesi akran başına davet ediyorum. İnanın pişman olmayacaksınız.

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ve bu kadro ve de Ay Yapım, siz seyircileri, Star TV.nin ekran karşısında çok keyifli anlar yaşatacaktır.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir