İzleyicinin sesine kulak veren, Star TV ve Kanal D’ye teşekkürler,

TV Programları

25 Ağustos ’13

Kategori
TV Programları
İzleyicinin sesine kulak veren, Star TV ve Kanal D'ye teşekkürler

ÇAĞATAY ( Medcezir) – HAZAL ( A. Ş. K.)


Geçen haftaki (18 Ağustos 2013) blog yazımda,Çağatay Ulusoy – Hazal Kaya için Star TV veKanal D’ye açık çağrı’da bulunmuştum. Yeni dizilerinin aynı güne konmaması için. Buradan her iki yayıncı kuruluşa ve dizilerin yapımcılarına, seyircinin sesine kulak verdikleri için, izleyici adına teşekkür ediyorum.

Medcezir : Star TV.   13 Eylül Cuma, Saat: 20.00 de. 1.Bölüm,

A.Ş.K. : Kanal D 16 Eylül Pazartesi veya 18 Eylül Çarşamba Saat: 20.00 de. 1.Bölüm yayında.

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’u bildiğiniz gibi, “Adını Feriha Koydum” dizisi bir araya getirdi. Feriha ve Emir karakterleri inanılmaz sevildi. O saf temiz duygularla yaşadıkları ve yaşattıkları aşk hala unutulmuş değil. İzleyici bu ikiliyi aynı projede görmek istese de olmadı. Şimdi ayrı ayrı dizilerde oynuyorlar. Her ikisinin sevenleri de ayrı ayrı dizilerde farklı partnerler ile izleyecek onları. Her ikisi de AFKmağduru. Hazal&ÇağatayFanclub çok güzel tabir bulmuş. “afkzedeler” diye. Ben bu benzetmeye inanın çok tuttum. Birde fotoshoplu yan yana yeni resimlerinim altına yazmışlar. Kendilerinin affına sığınarak bu yan yana fotoshop resmi de koydum yazımın başına.

Yeni sezon Eylül ayında TV kanallarında onlarca yeni dizi yayına giriyor. Ben bu yaşıma kadar hiçbir yeni dizinin bu kadar ses getirdiğini ne gördüm, ne de duydum. Evet, Çağatay Ulusoy-Serenay Sarıkaya (Medcezir)  ve Hazal Kaya-Hakan Kurtaş (A.Ş.K.) dizilerinden bahsediyorum. Her iki dizi de gümbür gümbür geliyor. Bu iki bomba dizi her hafta izleyiciyi ekran başına çivileyecektir. Zaten haftalardır Twitter’da bu iki yeni yapım yüzünden kıyametler kopuyor. Diziler başlayıncaya kadar bu gümbürtü daha devam edeceğe benzer.

Çağatay-Hazal Fanları ve sevenleri % 90 aynı. Her iki dizinin de izleyicisi hazır. Aynı akşama konsaydı iki testiden biri kırılacaktı. İsabet oldu diyorum. Şayet bir son dakika değişikliği olmaz ise yukarıdaki yayın günleri şimdilik tamam.

Son olarak, yayıncı kuruluşlar Star TV ve Kanal D.ye ve “Medcezir” Yapımcısı Ay Yapım’a, “A.Ş.K.” yapımcısıGold Film’e, bir defa daha izleyici adına, teşekkürü bir borç biliyorum.

Yolunuz ve önünüz açık olsun, başarılar Çağatay Ulusoy… Başarılar Hazal Kaya… Arkanızda bu kadar seveniniz olduğu müddetçe sırtınız yere gelmez.

Her iki dizi için, keyifli seyirler sevgili okurlarım..

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

mail : ab.balcilar@hotmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir