Kaderimin Yazıldığı Gün / Elif çaresiz kalınca, Kerem ile evleniyor!

TV Programları

Ekran AlıntısıKYG21.13

Star Tv’nin ilginç dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün’de Kahraman ile Elif arasına kara kedi girdi. Kahraman’ın bebeğini taşıyan Elif, bunu Kahraman yerine Defne’den öğrenen Elif, kendisini kandırılmış hisseder. Kahraman bütün ısrarlarına rağmen Elif’in ağzından laf alamaz.

Prodüksiyonu 03 Produksiyon Türkiye tarafından gerçekleştirilen, başrollerini Özcan deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gülbey İleri oynadığı “Kaderimin Yazıldığı Gün” reytinglerde oldukça iyi gidiyor. Acun’un yarışma programını saymazsak, dizilerde Aşk Yeniden’in ardından her iki dalda, Total’de, 6,26 reyting yüzdesi ile 2.sırada ve AB’de de 5,21 reyting yüzdesi gene 2.sırada yer almıştır.

Kahraman, Elif’i kaldıkları evden arabasına atarak kaçırır. Onu daha önce kiraladığı eve getirir, odaya kilitler. O kadar çok dil döker ki Elif’in ağzından laf almaz. Sarılır, ona olan aşkını dile getirir. Sözlerin başka, gözlerin başka ben bunu görebiliyorum. Saklama artık, tam burada içinde benden bir parça varken, senin gitmeni izin veremem. Gidemezsin, bu bizim kaderimiz dese de ikna edemez, size karşı hiçbir şey hissetmiyorum der ve evi terk eder, gider.

Ekran AlıntısıKYG21.1

Kerem Elif’i ikna etmiş ona işyeri açacak ve dayısından hamile olmasına rağmen onunla evlenecekti. Kerem de her yerde onu arar. Selim’den de yardımı ile Elif’i bulur.

Ekran AlıntısıKYG21.2

Elif, bebek benim bebeğimmiş, benim haberim olmadan beni anne yapmışlar diyerek her şeyi anlatır. Bebeğimi kimseye vermem. Kerem ben seni korurum, kimse bir şey yapamaz. Evlenelim, evlen benimle. Elif, ben seninle evlenemem diyerek, keser atar. Kerem onu zor da olsa arabasına bindirir, annesine götürür.

Kıymet Hanım ile Defne arasında gelin kaynana kavgası bütün hızıyla devam eder. Birbirlerine yaptıklar şantajlarla durdururlar. Kıymet Hanım, cep telefonundan Defne’nin Maksut ile yaptığı gizli buluşmanın görüntülerini gösterir. Sen bana laf sokacağına, kocanın gönlünü nasıl kazanacağına düşün. Ben mi öğreteceğim sana ne yapman gerektiğini.

Kahraman avukat arkadaşına bir belge hazırlatır. Annenin doğumdan sonra kendini güvende hissedeceği, annelik haklarının korunacağı bir belge hazırlatır. Ömür boyu maddi destek sağlanacağı bu belgeyi kendi elleriyle Elif’e verecektir.

Defne, Kahraman’a bir sürpriz hazırlar. Dağ evini temizletir, iş yerindeki randevularını da iptal ettirir.

Ekran AlıntısıKYG21.3

Kerem annesine rağmen Elif ile evlenmeye kararlıdır, güzel pahalı bir yüzük alıp, yeniden ona evlenmeye teklifi yapacaktır.

Elif’in annesi Sultan Hanım, Kerem ile ortak yapacakları işe karşı çıkar. O da bir Yürükhan, olmaz kızım diyerek karşı çıkar. Nazlı da bu ortaklığı destekler. Sultan, sen kararını vermişsin diyerek kabul eder. Sen de bana verdiğin sözü tutacak, o adamdan uzak duracaksın.

Defne’nin annesi Neval Hanım bir takım kirli işler peşin dedir. Elif’in hapisten çıkan erkek kardeşi ile anlaşır. Elinde de bir tabanca vardır, niyeti kötüdür, Elif’i öldürecektir.

Yakup Bey, karısı Şükran’dan özür dilese de yaptığı kaçamak nedeniyle bir türlü af etmez. Yakup kızı Canan’dan yardım ister. Canan annesi ile bir akşam yemeği ayarlar.

Nakliye şirketinin değiştirilmesi ile ilgili bir toplantı yapılır. Kahraman adımızı kirletmek isteyen eski nakliye şirketi ile araştırma yaptırmak ister. Yakup gerek yok dese de, baba Ziya Bey ağırlığını koyar, yapılsın. O sırada Kahraman’a bir ziyaretçi gelir.

Ekran AlıntısıKYG21.4

Gelen Elif’in kardeşi Nazlı’dır. Okul konusunda konuşur, ablasının sizden yardım almak istemediğini, o nedenle mahalledeki okula gideceğini söyler. Kahraman iyi okulda okumasını isteyerek, yardım edeceğini söyler. Nazlı ablasının bilmemesi şartıyla kabul eder. Kahraman, niye böyle oldu, ablasının kızgınlığını sorar, Nazlı bilmediğini söyler.

Ekran AlıntısıKYG21.5

Kerem ile Elif dükkanın birlikte boya alışverişini yaparlar. Boya işini de birlikte yapmaya karar verirler.

Defne dağ evinden Kahraman’ı arar, çok korktuğunu gelip almasını ister. Kahraman tamam geliyorum deyince ortalığı dağıtır, başına sert bir cisimle vurur, kanatır. Kahraman gelince de baygın numarası yapar. Kahraman onu yerde bayın bulur.

Ekran AlıntısıKYG21.6

Defne bana saldırdılar diyerek, hayali olayı anlatır. Kahraman polis çağırır. Polis gelir, Defne ifade verir. Yüzüğünü çaldıklarını söyler. Defne o gece orada kalmak ister, eve dönmek istemez.

Kıymet Hanım, Elif’in yaptığı işleri adamları ile takip eder. Neval Hanımın da yanında tekin olmayan bir adamla eve geldiklerini söyler.

Şükran Hanım kızı Canan ile yemeğe çıkar. Kızı Canan annesini masada yalnız bırakır, lavaboya gider. O sırada masaya kocası Yakup gelir. Kırgın olan Şükran’a bir pırlanta yüzük hediye eder, Şükran kabul etmez, araba ister.

Ekran AlıntısıKYG21.7

Ziya Bey, karısı Kıymet Hanıma torunu ile ilgili avukatla bir anlaşma yaptığını söyler. Kıymet Hanım da merak eder.

Defne o gece yalnız yatan kocasının yatağına girer yatar. Kahraman onu sabah fark eder. Uyandıklarında karısı Defne’ye yüz vermez. Kahraman sen beni bilerek mi çağırdın diye sorar.

Ekran AlıntısıKYG21.8

Kahraman her şey bitti. Defne ne söylese de Kahraman, imkanı yok, beni unut der. Böylece Defne’nin sinsi planı işe yaramamıştır.

Kahraman’ın avukatı bebek ile ilgili belgeyi hazırlar ve sabah Kahraman’a getirir.

Sabah işyerine gelirler, Sultan Hanım ile Ayşe temizlik malzemesi almaya giderler. Elif yalnız kalır, o sırada Maksut gelir. Elif telefonu almak ister, düşer kırılır. Maksut Elif’in ağzını kapatır. Elif eline ekmek bıçağını alır, Maksut kaçar.

Ekran AlıntısıKYG21.9

Defne annesi ile buluşur. Çok kötü bir gece geçirdiğini, Kahraman ile her gün daha da uzaklaşıyoruz. Neval Hanım, çok yakında Elif’ten kurtulacağını söyler.

Kıymet Hanım Defne’nin yeni açacağı işyerine gelir. Kerem ile ortak açtıklarını söyler, başka bir şey düşünmeyin. Kıymet Hanım çantasından bir sözleşme çıkartır. Bak bu sözleşmede ne yazıyor. Elif, ben bu sözleşmeye imza atmadım. Bebek üzerinde hiçbir hak iddia edemeyeceksin. Kahraman’ın evrakları arasında buldum. Kıymet Hanım zehirli bir yılan gibi, zehrini Elif’in yüreğine akıtır, hayırlı olsun dükkanın der ve gider.

Ekran AlıntısıKYG21.10

Elif çok kötü olur. Eli karnında dolaşır. Elif, Kerem’i arar. Bana bir teklifte bulunmuştunuz, konuşalım mı? Çaresiz kalan Elif, Kerem’in evlenme teklifini kabul etmiştir. Kerem, hemen geliyorum.

O sırada Kahraman da Elif’e doğru gidiyordur. Elindeki güzel anlaşmayı verecektir. Bebeğin de Elif’in kendi bebeği olduğunu söyleyecektir.

Ekran AlıntısıKYG21.12

Önce Kerem gelir. Kahraman da kapıda onları dinler. Kerem ortaklık içine sinmediyse… Elif; Sizinle evleneceğim ben deyince Kerem çok şaşkındır. Sen ciddi misin Elif? Elif; Evet, evlenme teklifinizi kabul ediyorum.

Kahraman kapıda duyduklarından şaşkın bir şekilde kala kalır ve 21 bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıKYG21.11

Şimdi ne olacak? Kahraman elindeki belgenin inandırıcılığını Elif’e nasıl kabul ettirecek. İşler Arap saçı gibi oldu. Kıymet Hanımın gösteriği belgeler karşısında çocuğunu kaybetmekle karşı karşıya kalan Elif, çareyi Kerem ile evlenmekte buldu. Haftaya işin nereye varacağını hep birlikte göreceğiz.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir