Çağatay Ulusoy’un Prodector (Koruyucu) Dizisi Netflix’de Ne Zaman Yayınlanacak?

TV Programları

 

Çağatay Ulusoy tam bir yıl önce geçen yıl Mayıs ayında Netflix Türk dizisinde oynaması için başrol teklif edilmiş, o da kabul etmişti. O sıralarda Ay Yapım’ın “İçerde” dizisi Show Tv ekranlarında gösterimde, artık sonlarına gelinmiş dizi 39.bölümde final yapacaktı.

Çağatay Ulusoy neredeyse bir yıldır ekranlardan uzaktı. Uzun zaman geçmiş, Ulusoy Los Angeles’de  tatil ve dizinin  hazırlıklarını yapmış, 7 Mart 2018 tarihinde yeni dizisinin ilk bölümünün çekimlerine motor denmişti. Başlıca rollerde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayçin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş yer alıyor.

İlk etapta 10 bölüm planlanan Koruyucu’nun şu günlerde ilk üç bölümünün çekimleri tamamlanmış, montajları yapılıyormuş. Bu 3 bölümün Yönetmenliği Can Evrenol tarafından yapılıyor. Son iki bölüm de onun yönetmenliğinde çekilecekmiş. Aradaki 5 bölüm iki ayrı yönetmenimiz Umut Aral ve Gönenç Uyanık tarafından çekilecekmiş.

İpek Gökdel’in “Karakalem Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” romanından uyarlanan Netflix dizisi The Prodector (Koruyucu) olarak internette yayınlanacak. İstanbul’da yüzyıllardan beri varolan, gizemli bir kötü adam bir anda ortaya çıkıyor.

Çağatay Ulusoy’un karakteri Hakan bir ‘Kapalıçarşı çocuğu’. Babasının antikacısında çalışan bir esnafken bir anda önünde çok enteresan bir dünyanın kapıları açılıyor ve hayatı altüst oluyor. 500 yıl öncesine dayanan, Yavuz Sultan Selim’in Denizli’li dokumacı ustası tarafından dokunan ikiz gömleğini ile, doğaüstü dokunuşları olan bir süper kahraman yapacak gücü verecektir. İşte bu anda Yavuz’un kötü ruhlarla çarpışmaya başlayacağı koruyuculuk serüveni başlayacaktır.  Bu arada Okan Yalabık (Faysal)’ın şirketinde çalışan Leyla’ya (Ayça Ayşin Turan) aşık olacaktır.

Çağatay Ulusoy (Hakan) ve Hazar Ergüçlü (Zeynep) çekim anında.

DİZİ NE ZAMAN YAYINA GİRECEK!

Yıl sonuna kadar 10 bölüm çekilecek dizinin yayını Kasım-Aralık aylarında Internette Netflix kanalında yayına başlayacaktır. Türkçe olarak yayınlanacak ve bütün dünya ülkelerinden aynı anda seyredilecektir. Netflix‘in yeni giriş yaptığı ülkelerle birlikte 190’dan fazla ülkede internet TV servisi veriyor.

Global internet televizyonu ağı olma yolunda hızla ilerleyen Netflix ana dili İngilizce’nin yanı sıra Arapça,  Korece, Çinçe ve 17 başka dilde daha hizmet veriyor. Bütün Netflix dizileri orijinal,istenirse altyazılı olarak seyredilebilir. Bunun için abone olamak lazım, aylık abone ücreti 15 ile 50 TL. değişiyor. Reklamsız, sınırsız izleme imkanı sağlıyor.

Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere binlerce Çağatay Ulusoy hayranı bu diziyi bekliyor. Bilhassa Latin Amerika ülkelerindeki Fanları yaptıkları paylaşımları ile sabırsızlıklarını dile getiriyorlar.

Bütün ülkelerindeki bu gösterim ile Çağatay Ulusoy Dünya sanatçısı olma yolunda ilk adımını atmış olacaktır.

Geçtiğimiz Nisan ayı içinde Netflix’in Roma’da düzenlediği “See What’s Next” etkinliğinde Çağatay Ulusoy, dizisinin tanıtımını yaptı ve oyuncular ile tanıştı.

Netflix La Casa de Papel, Dark ve Dogs of Berlin’den ilk görüntüler yayınlandı. Çağatay Ulusoy da ingilizce olarak dizideki ‘Hakan’ karakterini anlattı.

Çağatay Ulusoy’a yeni dizinde şimdiden başarılar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Bazı bilgiler dizinin Yönetmeni Can Evrenol’un 7 Mayıs 2018 Tarihinde Güliz Arslan ile röportajından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir