Kösem Sultan için Sibel Kekilli’nin adı geçiyor!

TV Programları

 

Sibel Kekilli Kösem Sultan mı oluyor?
2015 Eylül yeni sezonunda başlayacak olan Kösem Sultan rolü için, Türk asıllı Alman  oyuncu Sibel Kekilli’nin oynayacağı kulislerde dolaşmaya başladı. Tims Prodüksiyon’un “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin çok tutulmasından sonra, en az onun  kadar ses getirmesi için dizinin hazırlıklarını uzun zamandır yapıyor.
Geçtiğimiz yıl içinde bu rol için, Hazal Kaya, Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Bergüzer Korel isimleri geçmişti.
Habertürk yazarı Mustafa Doğan bu iddiasını köşesinde, “Kösem Sultan’da Sibel Kekilli sürprizi” başlıklı yazısı ile açıkladı. Sibel Kekilli Almanya’da porno filmleri ile adını duyurmuştur. Bu nedenle ailesi tarafından reddedilen Kekilli, çok pişman olmuş daha sonra, dünyaca ünlü “Game Of Thrones” adlı dizide, Shae karakterini canlandırmış, üç sezon oynayarak adını dünyaya duyurmuştur. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında dizi öldürülmüş ve ayrılmıştır.
16 Haziran 198, Heilbronn doğumlu olan Sibel Kekilli, aslen Kayseri’li olan Türk ailenin kızı ve Alman oyuncudur. Altın Ayı ve Altın Portakal başta olmak üzere birçok ödül almıştır. Rejiksör Fatih Akın’ın “Duvara Karşı” filmiyle uluslararası boyutta tanınan oyuncu olmuştur. 2004 yılında Almanya’nın en önemli 100 kişisi arasında 33. sırada yer almıştır.
Eylül ayında yeni sezonda Star Tv ekranlarında gösterime başlayacak olan Kösem Sultan dizisinin uzun zamandır kostüm ve dekor çalışmaları devam etmektedir. Cast çalışmaları da titizlikle sürdürülüyor.
Tims Prodüksiyon, ‘Muhteşem Yüzyıl’dan sonraki ikinci Osmanlı projesi için ince eleyip sık dokuyormuş. İddiaya göre, yapımcı şirketin Sibel Kekilli ile diziyi dünyaya açmayı planladığını belirtiliyor.
Ancak bu gün yapılan bir açıklamada bu haberin doğru olmadığı söylenmiştir. Sibel Kekilli’nin Almanya’daki menajerlik şirketi aracılığı; “Bu bilgi kesinlikle doğru değil, Sibel Kekilli Kösem Sultan rolünde olmayacaktır.” diye bilgi gelmiştir.
Hala Kösem Sultan karakterini kimin canlandıracağı belli değil. Dilerim bu rolü lakıyla canlandıracak biri bulunur.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir