Yüksek Sosyete’de büyük hesaplaşma! Dizi Finale mi gidiyor?

TV Programları

cug5-i3w8aau5ac

Baş rollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün yaz dizisi “Yüksek Sosyete” ilgi ile seyrettiğim dizilerden biri… Dün akşam Milli Maçın da olması nedeniyle, ikisi arasında gel-gitlerle seyrettim. Dün akşam büyük hesaplaşmaların yaşandığı bir bölümdü. Kerem ile Cansu aralarına Asu’nun girmesi ile iş çığırından çıktı. Kerem’i arayan Cansu’nun telefonunu Asu’nun açması ile ipler koptu. Asu’nun söylediği “Kendisi şu an çok meşgul, Kerem banyoda” lafı işin tuzu biberi oldu. Her şeyi yanlış anladı, af etmek istese de yapamadı. Çünkü Kerem’i af edemiyordu. Kerem’ın Oliva’dan ayrılma sebebi ile düzenlenen partide ipler koptu. Kerem de öğrenmek istediklerini Asu’nun çekip, internete verdiği ve panoda yayınladığı resimlerden öğrendi. Cansu da şoktaydı. Eve döndüğünde annesi Süreyya kızının bir markette garson olarak çalıştığını magazin basınından öğrendi. Babası da, onu oda hapsine koydu.

 

cugt3qdxgaqd3qd

Kerem, zor da olsa Ece’yi ikna eder. Ece de Mert’i af eder. Market ortasında boynuna sarılır. Onu dudaklarından öper.

cugnjlcwyaala7l

Kerem Cansu’nun kendisini yanlış anladığını söyler, ama dinletemez. Cansu istifa eder işten yarılır.

cugjhzuxyaabtam

Sıra Cansu ile Kerem’e gelir. İş yerinden istifa edip ayrılan Cansu’yu Kerem’in veda partisine getirip, barıştırma işi Mert’e düşer.

cugu2_2wgaao-xm

Mert Cansu’nun evine kadar gider, veda partisine gelmesini ikna eder. Cansu’nun kim olduğunu merak eden Asu da, peşinden Cansu’nun evine kadar gelir ve Cansu’nun yüksek sosyete kızı olduğunu öğrenir.

Kerem’in veda partisine bütün personel toplanır. Mert konuşma yapar, personelden de Kerem adına çok güzel sözler söylenir. Sıra Asu’nun konuşmasına gelir.

ekran-alintisi-y-s-15-5

Panoya Cansu’nun internete düşen haberini koyar.

cug5ennxeaaobtc-jpg-large

Kerem her şeyi, Cansu’nun kim olduğunu orada herkesle birlikte öğrenir. Şaşkındır, gözleri buğulanır. Son anda Cansu da gelir. Gördükleri karşısında ne yapacağını bilemez. Gözlerinden yaşlar gelir.

cug5tetwcai6l32

O sırad Oliva’ya gelen Bedia Çalhan her şeyi öğrenmiştir. Ve Kerem’e hesap sordu. Yüzleşme çok sert oldu.

cug7px1wcaa-_xn-jpg-large

Ailenizi işe aldım, iş verdim, aş verdim, yıllarca baktım. Sen torunumdan bir de çanta dolusu para mı istedin, diyerek hakaretler yağdırdı. Kerem, para desteleri market içine savurdu ve “Her şey sizin olsun” diyerek Oliva’yı terk etti.

ekran-alintisi-y-s-15-6-d

Bu durumu seyreden Mert ve Ece şaşkındı.

ekran-alintisi-yuksek-sosyet-15-5

Babaanne Bedia Çalhan’ın gazap rüzgarları onlara doğru esiyordu.

ekran-alintisi-levent

Diğer tarafta Süreyya Hanım, iki adamdan Levent’i değil kocası Metin’i seçer. Metin ile araları açılan Işıl alır çocuğunu Metin’in evine girer.

cugvbyawyaamicb

Ve çocuğunu evin kapısına bırakır, zili çalar kaybolur.

cug9v6mweaa5j_h

Metin Beyin sevgilisi Işıl da çocuklarına “Bakma sırası sende” diye not koydu ve köşkün kapına bıraktı. Bu notu okuyan karısı Süreyya da çok şaşırdı. Metin ne yapacağını bilemedi.

cug8y93wyaauqj5-jpg-large

Süreyya Hanım ve babası Metin Bey, Cansu’yu odaya kapatırlar. Dışarı çıkmasını yasaklarlar.

cug2u2gwcaes6lz

Kerem’in annesi Ayşen Hanım oğlu Kerem’i Cansu ile sofrada bekliyordu. Ama öyle olmadı, hazırladığı mükemmel sofra boşa gitti. Kerem, sofraya bile oturmadı. Derin bir üzüntü içindeydi. Annesine masayı kaldırmasını istedi. Annesi ve babasına; “Ziyafet yok, sevilmek yok, sevmek yok, acımak yok.. Oliva bitti, Cansu bitti, Bedia bitti, Kerem de bitti.” Diyerek noktaya koydu. Ve Cansu köşkte oda hapsinde 15.bölüm sona erdi.

ekran-alintisi-y-s-15-son

Şimdi ne olacak? Herkes herkesle hesaplaştı, eteklerindeki taşı döktü. Büyük hesaplaşmalar oldu! Düğümler çözüldü. Aslında konu da bitti sayılır. Bana göre dizinin finaline gelindi. 1-2 hafta içinde final olabilir. Star Tv’nin yeni dizileri geliyor. Vahide Perçin ve Cansu Dere’nin Anne, Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün Cesur ve Güzel Ekim ayı içinde ve Birce Akalay ile Ufuk Özkan’ın dizisi Hayat Bazen Tatlı’dır Kasım ayında Star ekranlarında olacak. Boş gün lazım değil mi? Pazartesi: Paramparça, Çarşamba: Kara Sevda, Perşembe: Yüksek Sosyete. Cuma: Kiralık Aşk. Cumartesi – Pazar yarışma programı… Sadece Salı günü boş. Sırada bekleyen ise üç yeni dizi var.

Kararı kanal ve yapımcı karar verecek! Şimdilik Bi Yapım – Burak Sağyaşar’dan bir ses yok. Star Tv genelde reytinglere bakar. Şayet reyting puanı 4’ün altına düşerse pek acımaz. Son 15.bölümde  altına düştü. Total’de ve AB’de 4’5 puan aldı. Geçen hafta da reyting puanları 4’ün altına düşmüştür.

Bana göre güzel bir yapımdı. Ben ikinci rolde rol alan Meriç Aral (Ece) ve Ozan Dolunay’ı (Mert) daha keyifle izliyorum

Hayırlısı ne ise o olsun diyelim.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler..

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir