Medcezir 65.Bölümde neler olacak? Ve Mira Hamile!

TV Programları

CAOk85SW8AAEv9k

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı, Ay Yapım’ın süper dizisi Medcezir 65.bölümü ile 20 Mart Cuma akşamı 20,30’da Star Tv ekranlarında olacak.

Geçen bölüm sonunda, Kenan’ın tekerlekli sandalyede gelip Mira’ya, “Senin yüzünden sakat kaldım” diyerek zehir-zemberek söylediği sözlere Mira; “Doğru mu söylüyor Yaman.” Der ve bayılır düşer. Sude hanım da bayılır. Mira hastaneye sevk edilir.

Ekran-AlıntısıMDF65.3

Hastaneden çıktıktan sonra Mira, Nevin Hanımın kapısını çalar. Nevin, ne istiyorsun, niye geldin?

Ekran-AlıntısıMDF65.1

Mira; Nevin Hanıma; “Çocuklarını torunum demeyeceğim, demiştiniz. Ben de bu çocuklarımın sizin torununuz olmasını istemiyorum zaten.” Bu sözler çok manidardır. Yaman da Mira’nın bu acı sözlerini duyar. Yoksa, biz Mira hamile mi? Derken, Mira hastanede malum hastalığı nedeniyle, asla çocuk sahibi olamayacağını mı öğrendi de öyle söyledi, bilemiyoruz.

Ekran-AlıntısıFMD65.2A

Ama doktoru Mira’nın hamile olduğu müjdesini verir. Selim Bey, Mert ve Eylül çok şaşırır. Mira Yaman’a söylemez.

Ekran AlıntısıMD64.FR2

Mert’ten Mira’nın hamile olduğunu öğrenir, çok şaşırır.

Ekran AlıntısıMD64.FR21

Ay Yapım’dan verilen 65.Bölümün özeti şöyle:

Kenan’ın tekerlekli sandalyesiyle yaptığı gövde gösterisi, amacına ulaşır ve Mira’yı büyük bir vicdan azabına mahkum eder. Mira, gecenin ağırlığı altında kendini kaybeder ve gözünü hastanede açar. Doktorunun ağzından dökülen birkaç kelime, Mira’nın geleceğini ve hayallerini belirlemede önemli bir rol oynayacaktır.

Kenan’ın intikam hırsından nasibini alan bir tek Mira olmamıştır. Hastanenin bir diğer odasından çıkan haber de, birçok insanın hayatını değiştirebilecek niteliktedir.

Kenan’a karşı hissettiği suçluluk duygusundan biraz olsun kurtulmak isteyen Mira, çareyi arabasın satmakta bulur. Mira’nın, vicdanında boğulmamak için çaresizce çırpındığını gören Yaman, ona bir nefes olabilmek için uğraşacaktır.

Selim ve Sedef’in konuşmalarına kulak misafiri olan Mert, hedefi şaşırmış bir haberin kurbanı olur ve duydukları karşısında Yaman’ı da kurmaca bir cennet hayaline uçurur. Yaman bu hayalin çocuksu heyecanıyla yükselirken, öğreneceği gerçek onun yere çakılmasına neden olacaktır.

Medcezir’in yeni bölümü 20 Mart Cuma akşamı 20,30’da Star Tv. ekranlarında olacak.

İyi seyirler

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller Fragmandan tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-xmuAmB2njs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir