Kalp Atışı 7.Bölümde neler olacak? Eylül’ün çilesi!

TV Programları

1590795_1920x1080

Show Tv’nin yaz dizisi “Kalp Atışı” diziler arasında başa güreşiyor. Geçen hafta haftanın dizileri arasında AB grubunda aldığı 7,07 reyting puanı ile ilk sırada yer aldı. Geçmiş yıllarda seyrettiğimiz doktorlar dizisi benzeri bir Güney Kore dizisi. Konu hastane, Acil Servis ve hastalar olunca konu geniş. Ayrıca özel bir hastane olunca doktorlar ve hastane sahipleri arasındaki kısır çekişmeler de cabası.

7.Bölümde Neler Olacak?

Kalp Atışı’nın 7. Bölümünde; Mehmet’in geçirdiği büyük motosiklet kazası Eylül’ü çok üzer. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır. Bahar’ın geçirdiği kötü olay sonrası gösterdiği büyük değişim hem hastane hem de Ali Asaf tarafından olumlu karşılanır. Süleyman ve Sinan’ın, Ziyanur ile gerginliği de oldukça tehlikeli restleşmelere varmıştır. Eylül, hastanede karşılaşmalarının ardından, geçmişine gömdüğü babasının, tekrar hayatına girmek istemesinden oldukça rahatsız olur. Ali Asaf’ın sporcu bir hastası için, hastanede ilk kez gerçekleştireceği uyanık beyin ameliyatı, herkeste büyük ilgi uyandırır. Esma’nın Eylül için hazırladığı sürpriz gece ise, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsattır. İkisi arasında ki yakınlaşma Oğuz’un canını sıkarken, Ali Asaf (Gökhan Alkan) ve Eylül (Öykü Karayel) bir ilki yaşarlar.

CCDBAC4AB8AE14E21AAC163698272AE3_300x300

KALP ATIŞI 7. BÖLÜM FRAGMANI

Kalp Atışı’nın 7. bölüm tanıtımı yayınlandı. Mehmet’i kanlar içerisinde yerde gören Eylül’ün ağlayarak Mehmet’e müdahale etmeye çalıştığı ve yıllar sonra karşısına çıkan babasına tepki gösterdiği tanıtımda; Eylül’e hazırlanan sürpriz büyük merak uyandırdı.

Eylül’ün gözleri önünde olan kazada arkadaşı Mehmet’i kaybedecek mi? Bir tarafta babaannesinin ameliyatında saklanan sır? Diğer tarafta yakın arkadaşı Mehmet’in kazası! Diğer tarafta Ali Asaf’ın ona karşı ısrarlı aşkı… Eylül’ün çilesi hiç bitmeyecek mi? Yüzü gülecek mi?

725cd199b719b6ce101fc35d98fa244f_840

Cuma akşamı Saat:20.00’de Show Tv’de hep birlikte göreceğiz!

İyi Seyirler.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir