Çağatay Ulusoy’un sorulmasını istemediği, cevap veremediği soru?

Magazin

20 Mart ’14

Kategori
Magazin
Çağatay Ulusoy’un sorulmasını istemediği, cevap veremediği soru?

Çağatay Ulusoy önceki akşam Bebek’te, trafikte Star Tv. Starlife objektiflerine yakalandı.  Trafiğin çok yoğun olması nedeniyle ilerleyemeyen Çağatay, kameraları yanında görünce çok şaşırmış. Yakın arkadaşı Engin Aykanat ile birlikte olan Çağatay Ulusoy, aracının camını indirmiş. Sete gittiğini söyleyen , tatlı tebessümünü yüzünden eksik etmeyen yakışıklı oyuncu, sorulan sorulara cevap vermemiş, kameralara tebessüm ederek poz vermiştir.

Star Tv’de “Medcezir” dizisi ile popülaritesini arttıran oyuncu her nedense soru sorulmasını istemiyor. Hele o cevap veremediği soru sorulunca, ya yüzü asılıyor, yada önceki akşam olduğu gibi, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası sorulur sorulmaz gaza basıp hızla uzaklaşıyor.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

İlahi Çağatay, sen hep eski röportajlarında en az üç kere söylediğin bir cevap var;  “Olursa birisi çıkartırım, işte budur derim” dememiş miydin? Şimdi işte böyle biri var. Berabersin ortaya çıkmışsınız. Diyemediğin tek şey işte bu benim sevgilimdir. Demek ki, Serenay ile sadece dizide sevgilisiniz. Özel hayatta diyemediğine göre, yok böyle bir şey. Yoksa, Sayın Yapımcın Kerem Çatay yasaklarından mı? Ya da Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi Murat Süglün’ den mi çekiniyorsun? En iyisi, kulakları çınlasın eski politikacılarımızdan Süleyman Demirel’in bir sözü vardır. “Dün dündür, bugün bugündür”  deyin bitsin gitsin.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

GQ Türkiye dergisine verdiği röportajda şöyle demiş Çağatay Ulusoy; “hepimiz kendi hayatımızdan sorumluyuz aslında. Oyunculara topluma örnek olmalı gibi bir misyon yüklemek, biraz haksızlık gibi geliyor bana. Bir oyuncuyu beğeniyorsanız, onun yer aldığı işleri takip eder, o işler üzerinden eleştirilerinizi yaparsınız. Benim hayatımdaki duruşum, yaşamım, özel hayatım yalnızca bana aittir. Ben kendimden sorumluyum.”

Haklısınız sevgili Çağatay, unutmayın ki siz artık sıradan bir sanatçı değilsiniz, bilhassa son diziniz “Medcezir’deki Yaman’ı ve de seni seven milyonlarca hayranınız var, artık toplumun malı olmuşsunuz. Sevenlerinizin gözünde bir Fenomensiniz. Toplum psikolojisinde şöyle bir kural vardır. İnsanlar sevdiği, beğendiği bir sanatçıyı (oyuncuyu) kimseyle paylaşmak istemezler. O onun özeli de olsa… İşte bu şöhretin bedelidir. Hatırlarsanız Adını Feriha Koydum dizisinde, Emir’in Feriha’dan başkası ile ilgilenmesini bile hazmedemezdi izleyicileri. Kaldı ki, bu aynı dizide başka karakterlerdi, gerçek kişiler bile değillerdi.

Unutulmasın ki, Medcezir rekor üstüne rekor kırıyor, sosyal medyada fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Son dönemin en çok ilgi gören gençlik dizilerinden Medcezir adeta Sosyal Medya rekoruna doymuyor! Ve ödüller alıyor.

Bu Cuma akşamı Sosyal TV’nin en çok konuşulan, gençlerin gözdesi Medcezir olmuş. Medcezir bu Cuma yayınlandığı bölümde kendi rekorlarından birini kırarak günü birinci kapatmış.

Twitter’da 10.562 kişiden toplamda 15.411 tweet alan dizi yayınlarında 6.747.204 kullanıcının Twitter akışında yerini almış.

Bu başarı Medcezir’in, dolayısıyla oyuncuları başta Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın başarısıdır.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Sevgili Çağatay Ulusoy, kaçma, kendini de kasma, sevenlerin seni çok iyi tanıyor. Cevaplamayacağın hiçbir soru olmasın. Var? Ve ya Yok? Mutluluklar, başarılar senin olsun.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten Çağatay Ulusoy, Twitter sayfasından alınmıştır

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir