Burak Özçivit & Fahriye Evcen çiftine Viyana’da yeni yıl sürprizi!

Magazin

fahriye_evcen_ve_burak_ozcivit_hayranla

Kara Sevda dizin Kemal’i Burak Özçivit yılbaşını geçirmek üzere sevgilisi Fahriye Evcen ile Avusturya Viyana’ya gittiler. Keyifli bir yılbaşı gecesi geçirdiler. Instagram’dan paylaştıkları fotoğraf oldukça canlarını sıkmış. Fotoğraftan çiftin kaldığı oteli tespit eden hayranları, Do&Co Otel’e akın etmişler. Otel önünde toplanan kalabalık hayran grubu, onları görmeden dağılmak istememişler. O anda şehir turunda olan sevgililer otele döndüklerinde, beklemedikleri bir sürprizle karşılaşmışlar.

 

Sevgi gösterisi Özçivit ve Evcen çiftini korkutmuş.

Dakikalar içinde sevgi gösterisi çığırından çıktı ve kalabalık onların otele girmesine engel olmaya çalıştı. Otelin güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle binaya girmeyi başaran Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, içeride de kendilerini bekleyen başka bir kalabalıkla karşı karşıya kaldı. İkilinin, İstanbul’a dönüş için uçak saatinin yaklaşmasını beklediği sırada aşağıdaki kalabalık daha da arttı. İzdiham yüzünden otel görevlileri polisten yardım istemek zorunda kalmışlar.

5687e41ec03c0e2d686ab695

Onlarca polis aracı ve ambulans otelin çevresini kuşatarak barikat kurdu. Bu yaşananlara rağmen otel önünden ayrılmak istemeyenlere müdahale edildi, bazıları gözaltına alındı. Polisler ünlü oyuncuları otelin arka kapısından çıkararak polis arabasıyla havaalanına götürmüşler.

5687e489c03c0e2d686ab697

Fahriye Evcen, olay sonrası Instagram paylaşımıyla yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi: “Viyana’daki hayranlarımıza selamlar. Dün yaşanan olaylar bizi çok üzdü. Hepinizi çok seviyoruz. Sevgiler.”

viyana-ozcivit-ve-fahriye-evcen

Bu da şöhret olmanın tatlı bir yeni yıl sürprizi olsa gerek! Bundan sonra Burak Özçivit aynı hatayı yapmaz. Bu onların 2016’a girerken tatlı bir anı olarak kalmıştır. Özçivit Instagram hesabından yukarıdaki fotoğrafı paylaşmış.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Kaynak: Hürriyet Kelebek’in haberi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir