Beni Böyle Sev / Eda Hanım ile Nail Usta’yı ayrı düşüren aşk!

TV Programları

11 Mart ’14

Kategori
TV Programları
Beni Böyle Sev / Eda Hanım ile Nail Usta'yı ayrı düşüren aşk!

TRT 1.in Üniversite gençlik dizisi, “Beni Böyle Sev” dün akşam 50.bölümüyle ekranlarımıza geldi. Ayşem, geçen bölüm sonunda babasına haksızlık yaptığını anladı ama, konuyu açamadan Nail Bey Akçaabat’a döndü. BSK Yapım’ın bu güzel dizisi bütün hızıyla devam ediyor. Reytinglerde AB’de 13.sırada, Total’de 29. Sırada yer aldı.

Ayşem ve Ömer sabah kalkınca birlikte öce hastaneye, sonra okula, sonra da akşam babası ve Eda Hanımla konuşmaya gitmeyi planlar.

Herkes hastaneye bebek görmeye gelmiştir. Nadide Hanım, Reha Bey, Eda Hanım,  sonra da Nail Usta ile Safiye de gelir. Bebeğin sağlık muayenesi yapıldığı için, panjurlar kapalı içeri görmezler. Reha bey, kendi kendine homurdanır. Gene Nail Bey ile takışırlar. En son Ömer ile Ayşem gelir. Doktor bebeğin sağlığının iyi olduğunu, anne ve babasının görebileceğini söyler. Ömer ile Ayşem Kuvezin başına kadar gelip, çıplak bebeği seyrederler, bebek küçük bir balerin gibi çırpınır, adeta dans eder.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ayşem bebeğini kollarına alır, okşar sever. Ağlamasına dayanamaz, kendisi de gözyaşı döker. Çıkışta, Safiye yaptığı Akçaabat tatlısından Ayşem’e yedirmek ister. Nadide Hanım sütannesine dokunur, diyerek yemesini istemez. Ayşem’in okulda imtihanı olduğu için, acele ile çıkarlar.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Reyhan, Nezih’ten kalan hatıra paranın sahtesi ile değiştirilmesine çok tepki verir. Fahriye ve Seda’ya garip garip hareketler yapar.

Seda, bürosuna gelir, gelen postaların arasında konser biletlerini görür. Burak gönderdi zannederek telefon eder, Burak bozuntuya vermez, ben gönderdim demek zorunda kalır.

Furkan, Taner ile buluşur, önce alttan alır. Sen mert adamsın diyerek gururunu okşar, ağzından laf almaya çalışır. Sonra, senin patronun kim, kiminle işbirliği yapıyorsun deyince aralarında kavga çıkar. Etraftakiler her ikisini de tutarak, kavgayı önlerler.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Seda, tam bürodan çıkarken Furkan gelir. Seda ben raporları bitirdim, der ve okula gider, Furkan büroda kalıp işlere devam eder.

Mazhar Bey terapiye önce gelir. İlgin Hanım çektikleri mutluluk resimlerini görmek ister, sonra da Reyhan gelir. Resimleri bakar, bir tanıdık görüp, organize işler bunlar deyip, o resmi alır, acil gitmem lazım der ve gider.

Ayşem ile Ömer okula gelirler. Ayşem, babama söyleyemedim diyerek, hayıflanır. Ömer, önce sen şu sınavını hallet.

Eda Hanım ile Nail Usta lokantada dışarıda oturup dertleşirler. Eda Hanım, Ayşem ile Ömer’in kavga etmesini ve bu nedenle Ayşem’in düşmesini, bebeğin erken doğum sebep olması konusunda kendisini suçlar. Nail Bey, kendisinin de Ayşem’e ısrarcı oldum, kızının çok içli biri olduğunu gördüm. Lafın kısası her ikisinin evlilik konusu, Ayşem’i gerdiğini konuşurlar. Eda Hanım; en iyisi ben dükkana hiç uğramayım, ayda bir geleyim, öteki türlüsü olmuyor. Beki birbirimizi daha az görürsek kolaylaşır her şey, der. Nail Bey de, ben bir süreliğine Akçaabat’a gitmeye karar verdiğim. Oradaki evle ilgileneyim, sizin de söylediğiniz gibi, beki bir süre ayrı kalsak daha iyi olur. Yarın çıkar, giderim.

Ayşem, sınavda kendisini toplayamaz, boş kağıt verir. Öğretmen boş kağıdı görünce, hiç cevaplamamışsın deyince arkadaşı erken doğum yaptığını söyler, öğretmen daha sonra bir sınav hakkı daha verir.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Reyhan okula gelir, fotoğrafı Fahriye’ye gösterir. Çekilen resmin arka planında bankta Feridun bir kız ile oturuyordur. Fahriye de görünce şok olur.

Ayşem sınav çıkışı Ömer ile konuşurlar, Ömer Ayşem’e ben yardımcı olup, çalıştıracağım der. Ömer de babasına gider.

Taner Burak’a telefon eder, Furkan bir şeylerden şüpheleniyor, konuşmamız lazım deyince, Burak şirkete gel der. Burak ile Taner konuşurlar. Burak, Ömer’i çekiştirir.  Ben bu kadar çalışıyorum, o gelip üstüne konacak. O sırada Ömer ile Seda gelir. Seda bankadan çektiği paraları borcuna karşılık Burak’a getirmiştir. Taner, kapı arkasına saklanır, zor anlar yaşarlar.

Haluk Bey ile Mazhar da okula gelirler. Reyhan Mazhar’ı görünce garipleşir. Kendini Seda ile Fahriye’nin masasına emekleyerek zor atar. Okulda terapi hocası İlgin Hanımı da görünce çok garip olur.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Reyhan ile Fahriye eve gelirler. Deniz kapıyı çalar, çorba yapamadığını, yardım ister. Reyhan, mikser ile çırparak yapmaya başlar. Deniz bakkala gider, o sırada Mazhar gelir, Reyhan’ı görünce şaşırır. Yanına gidince bu defa Reyhan Mazhar’ı görünce bayılır. Daha sonra, Mazhar ile aynı apartmanda oturduklarını öğrenir. Seda ile Fahriye’ye niye bana söylemediniz diye çıkışır. Taşınalım bu apartmandan diye tutturur.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Furkan ile Seda konuşurlar. Parayı verdin kurtuldun. Seda vermeseydim mi, deyince Furkan, ben Burak’ta bir gariplik hissediyorum. Bir şeyler çeviriyor. Seda konsere gidiyoruz di mi deyince, Seda davetiyelerin nereden geldiğini öğrenir.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ömer, Ayşem’e ders çalıştır. Ayşem, Ömer’e babasının iş teklifi konusunda fikrini sorar. Ömer, babam ile çalışmak istemiyorum, kabul etmeyeceğim. Nail Bey, Ayşem’i arar. Ders çalıştıklarını söyleyince Akçaabat’a gideceğini söyleyemez.

Eda Hanım, evde olan tuhaf şeyler nedeniyle, Nadide Hanım ile aynı yatakta yatar. Kalkar, mutfağa gider, su içer, tüm mutfak aletlerinin çalışmasıyla panikler. Nadide ile Reha Bey koşar gelir, olanları anlatır. İnanmazlar, garip karşılarlar. Reha Bey, yarın elektrik sistemini kontrol ettireyim.

Ömer, yarın bir konser var gider miyiz der. Ayşem, sınavdan sonra babam ile konuşacağım. Gideriz, kimin konseri olduğunu sürpriz olduğu için söylemez. Sabah, Ayşem sınava girer. Ömer, Haluk ve Mazhar kantinde oturur, laflarlar. Ayşem’in sınavı iyi gitmiştir. Babası ile konuşmak için gideceğini söyleyince, beraber gidelim hep beraber köfte yeriz, derler. Reyhan, Mazhar’da geleceğinden çok tedirgindir.

Seda, dayanamaz Burak’ı arar. Aklıma konser davetiyeleri takıldı, deyince Burak yalanım ortaya çıkmış oldu.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Nail Usta, dükkanda Safiye ve kardeşi İlyas ile vedalaşır. Eda Hanıma da hoşça kalın, Nail Bey güle güle gidin, gelin, gözümüz sizi arayacak. Eda bir tuhaf olur. Nail Usta, Furkan da selam söyleyin deyip alır valizini gider ve 50.Bölüm biter. Nail Bey ile Eda Hanım olmayacak aşklarını, biraz yarı kalarak soğutmak istemektedirler.

Ayşem, babası ile konuşamamıştır. Geldiğinde öğrenince çok, üzülecektir. Babasını mutlu edemediği için, bu defa kendi mutsuz olacaktır. Haftaya her beraber seyredip, birlikte göreceğiz.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller internetten ve Beniböylesev.twitter sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir