“Adını Kalbime Yazdım” Show Tv.de 2 haftadır yok, Final bölümünü çekiyorlarmış!

TV Programları

11 Mart ’14

Kategori
TV Programları
“Adını Kalbime Yazdım” Show Tv.de 2 haftadır yok, Final bölümünü çekiyorlarmış!

Show Tv.in Güney Doğu Anadolu Töre ve aşiret dizisi 2 haftadır ekranlara gelmiyor. 16.bölüm en son 23 Şubat Pazar akşamı ekranlara gelmişti.

17. Bölüm 2 Mart Pazar akşamı ekranlara gelmesi gerekirken, bir açıklama yapıldı, bir hafta yayını ara verildi diye.

9 Mart Pazar akşamı 17.bölümü beklerken, Show Tv. aynı saate “Kolpaçino” adlı sinema filmini koydu. Kanaldan herhangi bir açıklama gelmedi. Sadece dizinin yapımcısından şöyle bir açıklama geldi. “Yayın kanalımızın akışta yapmış olduğu değişiklikten ötürü bu akşamki 17. Bölümümüz haftaya yayınlanacaktır. Tüm sevenlerimize duyururuz” denildi.

Adını Kalbime Yazdım dizisinin final yapacağını duyduk. Kanal 17.bölüm hazır olduğu halde niye yayınlamadı anlamış değilim. Bundan önce, Firuze, Benim için üzüleme gibi dizilerin ipini çekti. Bu sıralarda “Adını Kalbime Yazdım” final çekimleri yapıyormuş. Anlayacağınız Show Tv. dizi katliamına devam ediyor.

Nedense Show Tv. bünyesinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle, elindeki dizileri birer, birer, final yaptırmaktadır. Hak edişlerini alamayan yapımcılar da, daha fazla zarar etmemek için mecburen finale gitmektedir. Yapımcılar ve de dolayısıyla dizide oynayan oyuncular maddi manevi sıkıntıya düşmektedir.

Böyle giderse bundan sonra Show Tv. ile hiçbir yapımcı iş yapmayacak, olan kanala olacaktır.

“Adını Kalbime Yazdım” dizisi bakalım 16 Mart Pazar akşamı aynı saatinde 17.bölümle ekranlarımıza gelecek mi? Bu bölümden sonra ne zaman, hangi bölümde final yapacağını hep birlikte öğreneceğiz.

16. Bölümde geçenleri  (http://blog.milliyet.com.tr/adini-kalbime-yazdim—ceylan-hastanede–kadir-aga-yasta/Blog/?BlogNo=450452  ) yazmıştım. Hatırlamak isteyenleriniz, linki tıklayarak hatırlayabilir.

Aşağıda Focus Film setinde oyunculardan bir kısmı görülüyor.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir