Twitter’da “Çağatay” çılgınlığı devam ediyor

Magazin

5 Mayıs ’13

Kategori
Magazin

 

Twitter'da "Çağatay" çılgınlığı devam ediyor

Dün akşam Twitter’da tam bir Çağatay Ulusoyçılgınlığı vardı. Fanları 45 dakika Dünya gündeminde  (WTT) kaldılar. Türkiye gündeminde bir saatten fazla kalarak TT (Trending Topic) yaptılar. Konu, Çağatay Ulusoy’un bir reklam filminde yer alması istekleriydi. (çağatayBirReklamFilmi) başlıklı twitler binlerce seveni ve fanları tarafından atıldı.

Amaçları dört aydır ekranlarda görünmeyen Çağatay Ulusoy’u bir reklam filminde oynatmak.  Yeni dizisi ancak Eylül başında ekrana gelecek. Bu nedenle, bir reklam filmiyle yaz aylarında ekranda görmek istiyorlar.

Bu reklam filmi, bir giyim, şampuan, traş losyonu, parfüm reklamı olabilir. “Çağatay Ulusoy” ismi zaten bir marka Türkiye gündeminde. Bu reklamı verecek ürün firması bu imtiyazı da almış olacak. Dolayısıyla satışlarında patlama yapacak. Burada Çağatay’ın cebi de dolacak. Fanları ve sevenleri için hangi kanal olduğu önemli değil. Her kanalda bu reklamla, her gün, her saat, Çağatay’ı izleyecek. Ve de özlemlerini giderecekler.

Artık reklamlarda zaping yapılmaz. Çağatay Ulusoy uğruna seyredilir olur. Bakalım hangi ürün firması elini çabuk tutup Çağatay Ulusoy ile anlaşacak.

Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Saygılar, sevgiler herkese.

Abdurrahman Balcılar

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir