Çağatay Ulusoy’un yeni hobisi!

Magazin

Çağatay Ulusoy şu sıralarda Amerika’da, Los Angeles’te yaşıyor. Geçen Aralık ayında Türkiye’ye gelmişti. Netflix için çektiği Hakan: Muhafız dizisinin açılış galasına katılmış, bir takım etkinliklerde bulunmuş, yıl sonunda tekrar Amerika’ya dönmüştü. Los Angeles – Santa Monica’da yaşıyor. Kendisine önceki hafta bir klasik bir araba satın almış. Zaten kendisi klasik araba meraklısı. Bu nedenle 100 bin dolara 1967 model Lesyus Ford Mustang almış. Güle güle kazasız, belasız kullansın diyelim.

2016 yılında çevirdiği, Show Tv’de oynayan “İçerde” dizisinde de Sarp karakteri olarak, 1994 model Ford Mustang arabayı modifiye etmiş ve bu arabayı dizide kullanmıştı.

Modifiye edilmiş eski arabalar bir çok sanatçımızın vazgeçilmez hobisi. Kıvanç Tatlıtuğ, Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Şevket Çoruh, Kenan Doğulu ve Engin Altan Düzyatan bu tür araba sevdalıları arasında…

Hızlı ve Öfkeli dizilerinde de izlediğiniz bu tür arabalar, 150 güçlü motorlara sahip yarış arabası türünde…

Çağatay Ulusoy “İçerde” dizisinde Sarp karakteri olarak yukarıdaki araba ile epeyce caka satmıştı.

Çağatay Ulusoy, Amerika zaten ikinci vatanı gibi oldu. O artık son yıllarda her şeyi ile Amerika’lı…Sosyal faaliyetlerini orada da devam ediyor, dergi çekimlerini bile yurt dışında tamamlıyor.

Ulusoy, yaşadığı sürece bu arabayı kullanacak, Los Angeles ve Santa Monica’da kullanacak veTürkiye’ye kesin dönüş yaptığında beraberinde getirecektir.

Ulusoy’a yeni hobisi olan klasik arabası ile keyifli günler dileyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir