Özcan Deniz’in dizisi “Kaderimin Yazıldığı Gün” karnesi iyi!

TV Programları

Ekran AlıntısıKYG2.8

Star Tv.de geçen hafta ilk bölümü yayınlanan “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinin dün gece 2.bölümü ile ekranlara geldi.

Özcan Deniz’in Hatice Şendil ile başrolü paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün, Küçük Ağa’nın elinden AB grubunda birinciliği aldı. AB’de 1.sırada, Total’de 2.sırada yer aldı.

03 Medya’nın yapımcısı olduğu dizinin yönetmeni Ulaş İnaç değişti. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu ve Behzat C.nin de yönetmenliklerini yapan Sadullah Şentürk dizinin yeni yönetmeni oldu.

Geçen bölümde Kahraman’ın annesi Kıymet Hanım taşıyıcı anne olarak Elif’i ikna etmişti. Elif, annesini hapisten kurtarmak ve kalp hastası olan kardeşini kurtarmak için bu taşıyıcı annelik işini kabul etmiştir. Daha önce düğünde gördüğü birlikte horon teptiği kız, şimdi karısıyla kendi çocuğunu taşımaktadır. Kahraman işin aslını bilmemektedir. Kıymet Hanım türbe ziyareti ile tanrıya dua ederek bu sırrı içine atar, vicdanını temize çıkartmak ister. Baba, oğlu Kahraman, fiziki anne de Elif’tir. Bunu gelini Defne de bilmez.

Elif’in Hatay’dan belalısı Maksut İstanbul’a gelir. Elif’i araştırır ve oto tamircisi arkadaşı da ona yardımcı olur. Yörükhanlar’ın yanında çalıştığını zanneder ve evinin önünde nöbet tutar.

Kıymet Hanım, Elif’i kadın doğum doktoruna götür, hamile olduğunu öğrenir. Bu sevinçli haberi evde aile arasında bir akşam yemeği vererek, açıklanmasını ister. Kahraman ve Defne bu haberi, sanki Defne hamile imiş gibi açıklarlar.

Ekran AlıntısıKYG2.1

Tüm aile fertleri yeni bir veliaht geliyor diye çok sevinir. Bu hamilelik işini en çok Defne sevinmiştir. Şimdiden doğacak bebek için alışveriş etmeye başlar.

Kahraman’ın yeğeni Kerem’in Elif aşkı devam etmektedir, onu görmek için tekrar Hatay’a gitmek istese de Kahraman engeller. Kerem, Elif’in İstanbul’da olduğunu ve bu taşıyıcı annelik görevini bilmemektedir. Sonra Hatay’daki bir arkadaşı Elif’in İstanbul’da olduğu haberini verir.

Ekran AlıntısıKYG2.3

Maksut gözünü karartır, Elif kapısında nöbet tutan kahyanın başına vurduğu odunla bayıltıp, onu kaçırırlar. Oto tamircisi arkadaşının evine götür.

Ekran AlıntısıKYG2.5

Kahraman Elif’in kaldığı eve gelir, Kahyadan Hatay’daki belalısı Maksut’un kaçırdığını öğrenir, peşine döşer. Önce tamirciyi bulur, o da onu eve götür.

Ekran AlıntısıKYG2.4

Mahsun’un niyeti kötüdür, ne yaptıysa Elif’i kandıramaz. Kahraman doğruca eve gelir ve kapıyı zorlar içeri girer. Elif’i Mahsun’un elinden alır. Mahsun silahına davranır. O sırada Defne kocasını arar, Mahsun alır telefonu açar, durumu anlatır. Şimdi kurşunu alnının ortasına yiyecek deyince Defne durumu öğrenmiş olur.

Ekran AlıntısıKYG2.6

Elif ani bir hareketle Kahraman’ın önüne geçer, kurşuna adeta siper olur. Kahraman çok şaşkındır. Hemen Elif’i önünden çeker. Ve bölüm burada sona erer. O an bir el silah patlar ama kurşun nereye gitti, Kahraman’ın sırtından vurdu mu? Haftaya bekleyip hepbirlikte göreceğiz.

Ekran AlıntısıKYG2.8

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller dizifilm.com’dan ve tarafımdan diziden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir