Kara Para Aşk / Metin şeytanın art bacağı!

TV Programları

 

Ekran AlıntısıKPA21.18

Ay Yapım’ın aşk ve macera dizisi “Kara Para Aşk” heyecan dolu 21.bölümü ile Atv.de izleyenlerini memnun etti. Metin, Roma’da herkesi atlattı, İstanbul’da Tayyar amcasını da kandırdı ve dolandırdı. Milyarlık elmasların üstüne kondu. Yurt dışına kaçmak istiyor.  Çekirge son sıçramasında Ömer’e yakalanacak mı? Böylesine halk arasında şeytanın art bacağı denir.

TNS ölçümlerine göre “Kara Para Aşk” AB. Grubunda bu hafta 2 basamak yükselerek zirvede yer aldı. Total’de üç basamak gerileyerek 7.sırada yer almıştır.

Geçen hafta Roma’da Metin’i yakalamak için operasyona giden komiser Sami Bey, oyuna gelmiş, Metin’i yakalayamamış, operasyon fiyaskoyla bitmişti. Ömer, başarısızlığı kabul etmemiş uçağı kaçırma pahasına Metin’in adamlarının peşine düşer. Elif, Ömer’i merak eder, o da Ömer’in yanına gider. Duyduğu silah sesleriyle irkilir. Sese doğru gider. Yerde yatanın Metin’in kullandığı Nedim olduğunu, başında Ömer’i görünce derin bir oh çeker. Ömer yaralıyı yardım eder, sonra bu yardımı Elif’ten ister, kendisi dışarı kontrol eder. Yaralı Nedim, kızımı öldürecekler, beni zorla bu işe karıştırdılar, ne olur bana yardım edin diyerek Elif’ten yardım ister.

Ekran AlıntısıKPA21.1A

Metin’in imam nikahlı karısı Nilüfer Roma’ya gelmeyince, tekrar İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Onu alıp, Madrid’e gidecektir. Çantası milyarlarca değerinde elmaslar vardır, artık çok zengindir. Amcası Tayyar’a madik atmış, aklınca ondan kurtulmuştur.

Metin annesi Nevin Hanım, Nilüfer’i arar Metin’in onu beklediğini söyler. Nilüfer kesin bir dille ben gelmeyeceğim, beni beklemeyin der.

Ekran AlıntısıKPA21.2A

Olay yerine Komiser Sami Bey de gelir, yaralı Nedim’i tedavi ettirirler. Ömer gene her şeyi polis dahi zekası ile çözer, Nedim’in pasaportunu inceler, onun yem olduğunu söyler. Metin’in patronu ile arasının açıldığını söyler. Bu tahminlerini Elif’e anlatır.

Ekran AlıntısıKPA21.4

Ömer, Elif’e sen buraya niye geldin, bu kadar yürekli misin diye sorar. Elif yeni mi anladın diye cevap, verir. O an duygusal anlar yaşarlar. Ömer, şu an seni öpmemek için kendimi zor tutuyorum.

Ekran AlıntısıKPA21.3

Arda ile Pelin büroda aralarında aşkı tam su yüzene çıkartamadıkları için tartışmaya devam ediyorlardır. Ömer, Pelin’e mesaj atar, yaralı Nedim Taştan hakkında bilgi ister. Arda operasyona gider, Pelin gitmez.

Metin elini kolunu sallayarak İstanbul hava limanından tekrar yurda döner. Eve gelir, annesi Nilüfer’in bu iş biti diyerek telefonu suratına kapattığını anlatır. Annesine sen Madrid’e gideceksin, ben sonra geleceğim. Annesi, Tayyar seni öldürür dese de, Metin Tayyar diye birisi kalmadı o hapse girecek, artık çok zenginiz, der. Ben Nilüfer’i de alacak, senin yanına geleceğim.

Ekran AlıntısıKPA21.5

Ömer ile Elif de İstanbul’a dönerler. Nedim tedavi altına alınır. Elif çok üzgündür. Hiçbir şey halledemedikleri için çok üzülür, lavaboya girer ağlar. Peşinden gelen Ömer, onu sarılarak teselli eder. Ömer, sana söz veriyorum, seni bu beladan kurtaracağım. Bana yardımcı ol.

Ekran AlıntısıKPA21.4A

Ömer, kahvaltı için çay gevrek getirir. Birlikte keyifle içerler. Ömer Elif’e, Elif de Ömer’e artık çok düşkündür. O sırada Pelin gelir, Nedim’in kızının kalp hastası olduğunu organ nakli için sırada beklediğini anlatır. Ömer de hemen Nedim’i sorguya çeker. Kızın yasal yollar dışında Tayyar’ın organ mafyası eline düştüğü anlaşılır.

Elif, Roma’da düştükleri durumu Pelin ile Arda’ya anlatır. Ömer bundan pek hoşlanmaz.

Metin denizden botla Tayyar Beyin yatına gelir. Beraber oturup karşılıklı kadeh tokuştururlar. Tayyar nerde elmaslarım diye sorar. Metin, her zaman olduğu gibi kasanda, istediğini bilseydim yanımda getirirdim, der. Tayyar, iyi iş başardın, yüzünü kara çıkarmadın.

Ekran AlıntısıKPA21.6

Metin ben sana teşekkür etmek için geldim. Her şey senin sayende… Tayyar Bey Metin’deki garipliği hisseder. Metin son bir isteğin var mı amca diye sorar. Tayyar, şimdilik yok, yarın ararım gelirsin. Metin gene her şey için sağ ol, der.

Ömer Nadim’in anlattığı her şeyi Sami komisere anlatır.

Tayyar Bey, komiser Ali ile Hüseyin’i arabasına çağırır. Komiser Ali, Ömer için bizi çağırdıysan o iş tamam, dosya imzada… Tayyar küçük bir kızın kalp nakli var diyerek Nedim’in kızından bahseder. Hüseyin gene birinin canı yanacak. Hüseyin çok sinirlenir, arabayı terk eder.

 

Ekran AlıntısıKPA21.7 Ekran AlıntısıKPA21.7A

Elif eve gelir kardeşleri, Nilüfer ile Aslı’nın karşısına dikilir. Aslı, Elif’e neler oluyor diye hesap sorar. Elif sonra konuşalım.

Ekran AlıntısıKPA21.8

Elif, yatağında düşünür. Metin her şeyi nasıl öğrendi. Ömer bir böceğe bakar, bir yerine koymuşlardır sözünü hatırlar. Çantasını arar, böceği bulur. O sırada içeri giren Nilüfer onu ben koydum çantana, der. Elif çok sinirlenir, Nilüfer çok özür dilerim dese de bir türlü onu af edemez.

Ekran AlıntısıKPA21.9 Ekran AlıntısıKPA21.9A
Nilüfer, çok ağlar defalarca ablasından özür diler. Sonra da ben Metin’in karısı oldum, onu çok sevdim deyince, Elif sen o adamın karısı mı oldun diyerek çok şaşırır. Resmi nikah olmadan dini nikah suçtur, der. Nilüfer aramızda bir bağ olsun istedik. Nilüfer Metin’in soy adını bile bilmemektedir.

Ekran AlıntısıKPA21.10

Depoda küçük kızın kalp operasyonu başlar. Polis basar, bütün ekibi ve doktoru tutuklanır. Dışarıdan arabadan dürbünle gözetleyen Metin, planı tıkır, tıkır, işlediği için çok memnundur. Af ferin sana bacanak diyerek Ömer’i aklı sıra kutlar. Artık Tayyar Bey tutuklanacak, Metin de ondan kurtulacaktır.

Kötü haber Tayyar Beye verilir. Küçük kızın annesi ve babası Ömer’e minnet duygularını belirtirler. Elif de emniyete gelir, Sami Bey bir an bile ayrı kalamıyorsunuz diyerek Ömer’e takılır. Ömer iyi misin diye sorar, Elif aslında dünden daha kötüyüm diye cevap verir. Sen haklıymışsın diyerek böceği Ömer’e gösterir.

Ekran AlıntısıKPA21.11

Daha kötüsü onu çantama Nilüfer koymuş. Metin’e aşıkmış, istediğini yapmış. Gerçek adı Fatih’miş.

Nilüfer karışık duygular içindedir. Cadde de Fatih onu bekler. metin,Elif’e merhaba ortak diye telefon eder. Elif, buluşup konuşalım, her şeye bir çözüm bulalım, der. Metin telefonu kapatır. Ömer, Elif’i polis arabası ile evine bıraktırır.

Tayyar Bey, Ali ve Hüseyin komiseri sorguya çeker. Depoyu nasıl koruyorsunuz diye çıkışır. Operasyonda Ömer’in de olduğunu öğrenince çılgına döner.

Ekran Alıntısıkpa21.25

Sami komiser ile Ömer arabada konuşurlar. Ömer ben doktoru kesin konuştururum, der. Sami komiser devre arkadaşı bir üst komiser arkadaşının evine gider. Ömer’in durumunu konuşur.

Tayyar bey, Metin’i bulamayınca iyice işkillenir. Elmaslar kasanda lafı aklına gelir, hemen kasasını kontrol eder. Elmasları kasada bulamayınca gözleri yerinden fırlar.

Ekran AlıntısıKPA21.12

Tayyar Bey, Metin tarafından oyuna geldiğini anlar. Hırsından masadaki bilgisayarları parçalar, kırar döker.

Sami komiser hadi emniyete deyince Ömer, komiserim emniyete girişim yasaklandı. Müdür Beyle konuştum, benimle geliyorsun. Ben cezanı hafiflettim, askıya aldırttım falan der. Seni cinayet bürodan alıp, benim yanıma verecekler. İşini iyi yap, beni mahcup etme yeter.

Sami Bey, hadi gidiyoruz, şu doktoru birlikte sorguya çekelim. Emniyette başta Ömer’in ağabeyi Hüseyin olmak üzere Ömer’in açığa alınma işinin askıya alındığını herkes öğrenir. Başta komiser Ali ve Hüseyin çok panikler. Sami Bey ile Ömer doktorun sorgusuna başlarlar.

Tayyar Bey, komiser Ali ve Hüseyin’le buluşur. Durum değerlendirmesi yaparlar, kuyrukları sıkışmıştır. Tayyar önlemimizi alacağız der. İster misiniz doktor da aniden öldürülsün.

Ekran AlıntısıKPA21.13

Ömer sabah erkenden elinde bir saksı Afrika menekşesi ile Elifin kapısına gider. En mutlu sabahımı yaşıyorum, birlikte akşama yemeğe çıkmayı teklif eder. Ömer tam giderken Ömer’e o doktor Tayyar amcamın arkadaşı diye bilgi verir.

Metin’in adamı arabaya gelir. Tayyar her yerde seni aratıyor, buralardan gitsen iyi olur. Metin karımı almadan bir yere gitmem, bir daha da gelme…

Ömer, doktorun yanına tekrar sorgu için gelir. Doktorun ters konuşmalarına, Ömer biraz sertlik gösterir. Tayyar Dündar ile seni defalarca görmüşler, anlat bağlantını… Tayyar seni dünden sattı. Ömer dayanamaz doktorun boğazına sandalyeyi dayar, bülbül gibi konuşturur. Doktor ölüm korkusu yaşayınca, Tayyar Dündar’ın organ mafyasının başı olduğunu itiraf eder.

Ekran AlıntısıKPA21.144

Metin tebdili kıyafet Nilüfer’in evine gelir. Yandaki parka çağırır. Benimle gel, annem Bulgaristan’da bizi bekliyor. Nilüfer sen bana yalan söyledin diyerek hiçbir şartı kabul etmez. Ben senin soyadını bile bilmiyorum.  Nilüfer, Dündar soyadını duyunca şaşırır. Metin, gelmezsen eskisi gibi seni zorla götürürüm.

Ekran AlıntısıKPA21.15

Doktor iştahla dışarıdan getirtilen tostları yer. Mutlaka yedikleri zehirlidir. Yazılı ifade vermeye ömrü vefa etmeyecektir. Avukatı gelir, doktor bir bardak su ister. Suyu Pelin getir, suyu içer ve kasılır kalır. Doktor da bu yolda kurban edilmiştir. Tayyar Beyin adını ağzına almadan can verir. Hüseyin komiser kapıdan öylece bakar kalır. Ömer, su kabını, yediği yemek artıklarını tahlile gönderir.

Elif içeride Levent ile çalışırken aniden Nilüfer gelir. Elif, Ömer’e telefon eder, derhal kahvaltı yaptıkları yere gelmesine ister.

Komiser Hüseyin tuvaletten Tayyar Beye telefon eder, sen çok ballısın gene dört ayak üstüne düştün diyerek doktorun öldüğü haberini verir.

Ekran AlıntısıKPA21.16

Nilüfer ile Elif parkta salıncakta iki kardeş oturmuş Ömer’i beklerler. Ömer gelir. Elif Ömer’e sana söylemem gereken çok önemli bir şey var. Metin’in yani Fatih’in soyadı Dündar’mış. Ömer, emin misin? Ömer, Metin’in Tayyar Dündar’ın yeğeni olduğunu çözer.

Ekran AlıntısıKPA21.17

Elif, Metin’in kardeşini tekrar kaçırmakla tehdit ettiğini söyler. Ömer, Metin’i yakalamak için bir yol var, Nilüfer kabul eder mi bilemem. Nilüfer salıncakta değişik duygular içinde düşünür ve ağlar. Ömer ve Elif yanına gelirler. Elif, Fatih’i yakalatmamız lazım. Hem senin güvenliğin için, hem de Tayyar Dündar’ın suçlu olduğunu kanıtlamak için. Aksi takdirde hepimiz tehlikede olacağız.

Ömer ara Metin’i, kendisini ile gelmek istediğini söyle, biz de yakalayalım. Nilüfer kararsız başını sallar. Ömer tek başına dolaşırken telefonu çalar, arayan Nilüfer’dir.

Ömer ve Elif heyecan içinde bu konuşmanın bitmesini beklerler. Ve 21.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıKPA21.19

Metin bu tuzağa düşecek mi? Ömer onu yakalayabilecek mi?  Haftaya bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Tayyar Beyin oğlu Mert karakterini canlandıran Ali Yörenç ve Levent karekterini canlandıran Emre Kızılırmak dizide iyice figuran kaldılar. Varlıkları, yoklukları belli değil. Kötü adam Tayyar Dündar karakterini canlandıran Erkan Can çok başarılı. Soğuk ve acımasız. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek her ikisi de inanılmaz başarılı, iyi bir ikili oldular. Kutlarım.

 

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir