Kara Para Aşk / Finale iki bölüm kaldı, Herkes ölümün eşiğinde..!

TV Programları

Ekran AlıntısıKPA48.KP

Baş rollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in oynadığı “Kara Para Aşk” da finale 2 bölüm kaldı. 50.Bölümde, final yapıyor ve ekranlara veda ediyor.

Ay Yapım’ın polisiye macera aşk dizisi “Kara Para Aşk” da çember iyici daralıyor. Tayyar Dündar tekrar böbrek ameliyatı olmuş, Komiser Hüseyin ameliyat sonrası onun hayatını son vermek, azraili olmak için yatağının baş ucundadır.

Ömer ise bulduğu son ümit tanığı konuşturmayı başarır. Kulübeye ambulans geldiğini tespit eder.

Elif’i ise, koğuşun elebaşısı esrar satıcısı kadın tarafından karnından şişlenir.

Elif çıkarıldığı mahkemede Ömer’in getireceği tanığı beklerken, tanık mahkeme kapısında vurulur. Beklenen şahit gelmeyince Elif konuşur. Ben yapmış olabilirim Hakim Bey, sanırım Hüseyin Demir’i ben öldürdüm. Bu ifade herkesi şoke der.

Ekran AlıntısıKPA48.1

Nilüfer ablası ile Metin arasında kalır. Nilüfer Metin’e Ömer’e verdiği sözlerini tutmasını, ablasını hapisten kurtarmasını ister ama ikna edemez. Metin, Elif ve Hüseyin Demir ile ilgili bir şey anlatırsan gerçekten ben ölürüm, sen de katilim olursun diyerek duygu sömürüsü yapar.

Ekran AlıntısıKPA48.3

Nedret Hanım da eve dönüşünde kapalı kapılar ardında Tayyar Dündar ile pazarlığa devam eder.

Ekran AlıntısıKPA48.5

Tayyar’a telefon açar; “Bana bak ne yapıyorsun sen bu Elif’e, kızın durumu çok kötü? Tayyar, ben masumum, ne yaptıysa kendine yaptı. Zaten oldum bittim sorunlu bir kızcağızdı. Nedret sesinin tonunu arttırarak; “Bana bak zırvalayıp durma, bu çocuk benim yeğenim. Anlıyor musun? Elif’i nasıl bu hale getirdiysen, durdur. Bu kadarına gerek yok. Tayyar; Nasıl gerek yok, o kızla sevgilisi yıllardır ilmek ilmek ördüğümüz tezgahı meydana çıkartıyorlardı. Eğer ben onları durdurmasaydım, sana da ulaşırlardı. Şimdi emir yağdırmadan önce iyi düşün. Tayyar içeri girerse sırada kim var diye… Hatta zahmet etme sen varsın, arkamdan kuzu kuzu gelirsin. Nedret; Bana bak Tayyar Dündar. ne diyorsam onu yap, duydun mu beni… Hakim 5 gün sonraya erteledi duruşmayı, yani kararını o zaman verecek. Bu ne demek oluyor, 5 günün var. Eğer sen bir şey yapmazsan ben bir şey yapacağım haberin olsun. Birini tutucam ve suçu üstüne alıcak, bu kadar. Artık gerisini sen düşün der ve telefonu kaptır.

Ekran AlıntısıKPA48.6

Tayyar ile Nedret hala işbirlikçi olduklarını bizler yeni öğrendik. Tayyar ne ise Nedret de o…

Ekran AlıntısıKPA48.7

Polis İpek eve gelir, Aslı’ya Nedret Halının ipliği pazara çıkarmak ister. İpek, sizlerden aileden bir şeyler saklıyor, bir takım işler çeviriyor. Yanında kız Hülya’nın aslında onun kızı… O sırada Nedret Hanım gelir bu konuşma yarım kalır.

Ekran AlıntısıKPA48.8

Ömer hapishaneye Elif’e gider, özel izinle Elif ile konuşur. Elif çok gariptir, aldığı uyuşturucu hapların etkisiyle düşer bayılır.

Ekran AlıntısıKPA48.9

Ömer doktor çağırır, serum verilir. Doktor psikiyatristin verdiği ilaçtan şüphelenir, Ömer ilacı alır, inceletir. Sonra o psikiyatristin evine gider, bir güzel benzetir. Yaptığın her şeyi hakime anlatmasını ister.

Ekran AlıntısıKPA48.10

Metin Hüseyin’e protez bacağı taktırır, babası Tayyar’ı öldürmesi için onu ikna eder, sonra da özgür kalacak yurt dışına çıkartacaktır.

Elif tedaviden sonra kendine gelir, morali de düzelmiştir. İçerideki mahkumlara un helvası yapar.

Ekran AlıntısıKPA48.11

Ömer bir uçurtma yapar, uçurtmanın üstüne resimlerini yapıştır. Hapishane bahçesi dışından bir arabanın üstüne çıker uçurtmayı uçurur, Elif de içeriden görür, çok da mutlu olur. Ömer, seslenir, adımızı gökyüzüne yazdıracağız, sakın gülümsemekten vazgeçme diyerek ona moral verir.

CGJs0H6WIAA9bpb

Bu mutluluğu bayan gardiyan bozar, bütün mahkumları avludan içeri sokar.

Ömer Elif’in kulübeye nasıl getirildiği ile işin peşine düşer, bütün ilmikleri çözer. O gece neler olduğunu görevliden öğrenir. Kulübeden ayağı kesilmiş adamı aldıkları söyler, Hüseyin’i tarif eder. Ömer düşündükçe her şeyi çözer.

Ekran Alıntısıkpa48.12a

Fatih babası Tayyar’ın ameliyat sonrası kaldığı yeri bulur ve Hüseyin’i oraya gönderir. Dışarıdaki nöbetçilerin de bir bir temizlenmesini yardım eder. Hüseyin emmioğlunun yanına odasına girmeyi başarır. Tayyar Bey aldığı narkozun etkisi ile mışıl mışıl uyuyordur. Tabancayı başına dayar.

Ekran AlıntısıKPA48.12

Elif lavaboda elini yüzünü yıkar. O sırada uyuşturucu satıcı kadın içeri girer. Cezaevinde bir kural vardır, ispiyoncular hiç sevilmez der ve Elif’in karnına elindeki tornavidayı saplar.

Ekran AlıntısıKPA48.13

Ve 48.Bölüm burada sona erer. Ömer, ağabeyinin sağ olduğunu çözmüş, Hüseyin tabancanın tetiğini Tayyar’ın başına dayar, tetiği çekmek üzeredir. Elif de hapishanede karnından şişlenmiştir.

Ekran AlıntısıKPA48.SON

Artık finale 2 bölüm kaldı. Herkes ölümün eşiğinde. Tayyar’ı Hüseyin öldürebilecek mi? Elif karnından aldığı darbe ile ölecek mi? Bütün düğümler çözülmek üzere… Finalde her şeyi hep birlikte öğreneceğiz.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller diziden tarafımdan kopyalanmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir