Medcezir 40.Bölümde neler olacak?

TV Programları

Ay Yapım’ın süper dizisi Medcezir’in 40.bölümü gene heyecan dolu geçecek gibi gözüküyor. Yaman – Mira yakınlaşacaklarına  gittikçe uzaklaşıyorlar. 39.bölüm sonunda Orkun Mira’ya yardım edeyim derken ortamı iyice gerdi. Amacı Yaman’ı kıskandırmaktı. Belki amacına ulaştı ama, Mira bu işe çok bozuldu.

Elif, Yaman’a bir şeyler olduğunu anlar. “Hey arkadaşım sakin ol” diye uyarır. Elif, “Demek sadece sen kızların canını yakmıyorsun, belli oldu bu gece, senin canını yakan da var.” Görüp, hissettiklerini Yaman’ın yüzüne söyler.

Mert ile Yaman yan yana oturup dertleşirler. Mert; “Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, dondurma, ara verme gibi eylemler kesinlikle ayılıkla sonuçlanıyor.”

Elif de Yaman’a; “Sevgilinden ayrılmışsın, kızlarla kafanı dağıtıyorsun, sen yarana basacak tuz arıyorsun ama, ben sana ancak acı biber olabilirim. O yüzden fazla dolanma ayağımın altında.” Der. Yaman bu sözlerden hiç hoşlanmaz. Mert; “Hayatımda ilk defa sana yüz vermeyen bir kızla karşılaştım.” Der.

Yaman, duyduklarından etkilenir, Elif’i tavlamak için kolları sıvar. Elif’in bale çalışmasını uzaktan seyreder. Pek de keyif alır. Başarılı olacak mı dersiniz? Önümüzdeki bölümde hep birlikte göreceğiz.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Mira bu ayrılığı iyice kendisine dert edecek, kahrından hasta olacaktır. Arkadaşları onun bu durumunu çok üzülürler. Onları bir araya getirecek bir plan hazırlarlar. Mira eskiden olduğu gibi sahnede şarkı söyleyecek, Yaman da ona gitarı ile eşlik edmek zorunda kalacaktır. Bu plan başarılı olacak mı? Yaman ile Mira eski günlerine dönebilecek mi?

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Televizyoncu Deniz Hanım, Selim Serez hakkında etraflıca bilgi toplar. Ölen karısı Ender Serez ile Sinan Bey arasında geçenleri çözer. Deniz Hanımın  tek bir amacı vardır. Selim Serez ile sıkı bir dostluk kurmak. Bu dostluk ilerleyen bölümlerde evliliğe doğru gidecektir.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Mert, Eylül’ü çok daha çabuk af edecektir. Başka bir seçeneği de yoktur. Tek sevdiği Eylül’dür.

Fragman için tıklayın.

19 Eylül Cuma akşamı saat 20,30 Star Tv. ekran başında buluşmak üzere…

Çok keyifli bir bölüm daha bizleri bekliyor.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller İnternetten ve Medcezir Twitter sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir