Yüksek Sosyete / Bu akşam yeni gününde Cansu evlenme teklifi alacak!

TV Programları

cw5xrmgxeaavlut

Bi Yapım – Burak Sağyaşar’ın sevilen dizisi “Yüksek Sosyete” bu akşam yeni gününde Star Tv ekranlarında olacak. Senaryosunu Yazı Odası’nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı Yüksek Sosyete’nin 20. bölümünde Cansu Kerem’den evlenme teklifi alıyor. Aldığı yüzükle evlilik yolunda ilk adımı atan ikili yeni bölümde nasıl bir maceraya atılacağı merak konusu oldu. Başrollerini Engin Öztürk, Hazar Ergüçlü, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Nihat Altınmeşe ve Zühal Olcay’ın paylaştığı Yüksek Sosyete 20. yeni bölümü ile 12 Kasım 2016 Cumartesi akşamı (bu akşam) saat 20:00’da star Tv’de.

YÜKSEK SOSYETE 20. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yüksek Sosyete dizisinde, Kerem’in uzun bir süredir acı çektirmeye çabaladığı Cansu, artık gereken dersleri almıştır. Kerem, emellerine ulaştığını fark ederek Cansu’yla aile olabilmenin ilk adımını atmaya karar vermiştir. Yaptığı evlenme teklifiyle yüzüğü Cansu’nun parmağına takan Kerem, artık işin aile boyutuna geçmesi konusunda Cansu’yla hemfikirdir. Diğer taraftan Ece ile Mert arasındaki aşk ilişkisi de güçlenir. Her iki ilişkinin en büyük sorunu ise Süreyya ve Bedia’nın tepkileridir.

Kerem yelkenleri suya indirmeye başlamıştır. Cansu’ya methiyeler düzen Kerem, “Bir insan kaderi ise günde üç kere çıkarmış karşına, ama ben kadere inanmam, biz seninle karşılaştık ama hep teğet geçtik birbirimizi, ne olur bizi hiçbir şey ayırmasın artık olur mu?” diyerek yüzüğü takar.

70971

Bu durumu annesine açıklayan Cansu, Kerem’e aşık olduğunu dile getirir. Süreyya ise Kerem’in anne babasının hizmetçi olması nedeniyle bu duruma karşı çıkar.

70982

Diğer taraftan Ece ile Mert’te evlilik konusunda kararlarını almışlardır. Fakat onları da Bedia tehlikesi beklemektedir.

70968

Metin’in ise Levent mücadelesi devam etmektedir. Levent’in Süreyya’ya olan ilgisini bir türlü ekarte edemeyen Metin için çanlar artık çalmaya başlamıştır.

70972

Kerem’in oyununun Süreyya tarafından fark edilmesiyle, Cansu ve Kerem aşkı büyük bir tehlikeye girer. Süreyya, Kerem’i can evinden vuracak bir intikam oyununa başlar. Ancak bu sırada Mert’in Ece’ye olan büyük sürprizine yardım eden Cansu ve Kerem tekrar yakınlaşmaya, başlamışlardır bile. Tüm bu savaşın ortasında Kerem için karar anı gelmiştir. Bu karar Kerem’in sürpriz bir ittifak kurmasına sebep olur. Bu ittifakın sonucu Oliva açılışında sosyetenin ortasına bomba gibi düşecek ve herkesi bir taraf seçmeye zorlayacaktır.

Yüksek Sosyete bu akşam Saat:20.00’de Star Tv ekranlarında…

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir