Çağatay Ulusoy Kariyerinin Tepesinde…

Magazin Sinema TV Programları

Çağatay Ulusoy 2022’nin son çeyreğinde büyük bir sıçrama yaptı Netflix için 2 internet dizisini bitirdi. Terzi ve Centilmen. Bu iki İnternet dizisi şimdi Netflix’in portföyünde. 2023 yılı içinde yayınlanacağı günü bekliyor. Önce Süslü Korkuluk diye adlandırılan, sonunda adı Terzi dizisi olarak karar kılınan dizi için çok konuşuldu başrol bayan oyuncu en az üç kere değiştirildi. Sonunda Çağatay Ulusoy ile Şifanur Gül başrolü oynadı. Çok konuşulacak süper bir dizi ortaya çıktığı söyleniyor. Hep söylerim Çağatay oynarsa en iyisini yapar derim.

Terzi dizisi biter bitmez Ulusoy bir diziye daha başladı. Bir jigolonun hayatını canlandırdığı Centilmen dizisinin çekimlerine başladı. 2,5 ay gibi kısa zamanda o diziyi de tamamladı. Bu dizide Çağatay’a partner olarak Ebru Şahin eşlik ediyor. Ulusoy bu rol için saçlarını hafif uzattı, sakallarını kısalttı ve tam bir yakışıklı Jigolo oldu.

Çağatay Ulusoy, bana göre kariyerinin zirvesine çıktı. 12 yılda oynadığı dizi filmler, sinema filmleri ve İnternet dizilerinde harikalar yarattı.

Başarısı aldığı onlarca ödül ile taçlandırıldı. 12 yılda (yanlış saymadıysam) 29 kez aday gösterildi. Bunların 19’undan birincilik ödülü aldı.

Çağatay Ulusoy, Netflix dizisi Hakan Muhafız internet dizisi ile yurtdışında çok büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Çağatay Ulusoy  (bana göre) oyunculuk kariyerinin en tepe noktasında... 2023 yılında çok büyük sıçrayışlar yapacağını biliyorum. Kulağıma gelen bu yıl içinde yeni bir dizi projesi olduğu duydum. Kendisinden teyit almadan net bir şey söyleyemem. Aradım ama konuşamadım. Netleşince yazarım.

2023 yılı içinde Çağatay Ulusoy 5 yıldır birlikte olduğu Duygu Sarışın ile nikah masasına oturacak. Ben kendi adıma şimdiden mutluluklar dilerim.

Yolun açık olsun Çağatay, sevenlerin senden Oscarlık yapım bekliyor. Sen bu rüyayı işin taa en başında Oscar ödülü aldığını rüyanda görmüştün, inşallah bu gerçekleşir ve alırsın.

Abdurrahman Balcılar

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir