Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisinin 3.Sezon Çekimleri Tamamlandı!

Internet Dizileri

Çağatay Ulusoy’un başlangıçta Arap saçına dönen Terzi dizisi çekimlerinin ilk bölümü Haziran ayında başlamıştı. Ağustos ayında 2.sezon çekimleri tamamlandı. Planlandığı gibi oldu. 3.sezon çekimler Ekim ayında bitirileceği söylenmişti.

Planlandığı gibi önceki gün 4 Ekim 2022’de 3.sezon çekimleri tamamlandı.

Netflix tarafından hiç bir masraftan kaçınılmadan çekilen 3 sezonluk ‘Terzi’ dizisi ilk sezondan başlanarak, önümüzde aylarda gösterime başlayacak. En geç 2023 Ocak ayında ilk sezon bölümleri Netflix dijital ortamda ekranlara gelecektir. İki ve üçüncü sezonlar sırasıyla 2023 yılı içinde yayınlanacaktır.

OGM Pictures yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy (Peyami) ile Şifanur Gül (Esvet) paylaşıyor.

Diğer rollerde; Salih Bademci (Dimitri), Evrim Alasya, Engin Şenkan, Olgun Şimşek (Mustafa), Ece Sükan (Suzi) ve Berrak Tüzünataç (Cemre) yer alıyor.

Ulusoy’un bu dizisi başlangıçta Tv. dizisi olarak planlanmıştı. Ancak Tv8’in bütçe olarak altından kalkamayacağı anlaşılınca ‘Terzi’ dizisi Netflix tarafından satın alınmış dijital ortamda internet dizisi olarak yayınlanmasına karar verilmiştir.

İzleyicinin uzun zamandır beklediği Çağatay Ulusoy’un internet dizisi Netflix’te yayınlanması ile oldukça ses getirmesi bekleniyor.

Başta Çağatay Ulusoy ve tüm OGM ekibine başarılar.

Abdurrahman Balcılar

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir