Geçen Haftanın En Çok İzlenen Dizileri (03 – 09 Ekim 2022)

TV Programları

Ulusal kanallarımızda en çok seyredilen, 03 – 09 Ekim 2022 haftası, haftanın dizileri en çok seyredilenden başlayarak sıralama aşağıdaki gibidir.

1.GÖNÜL DAĞI ; 71.Bölüm (8 Ekim 2022 Cumartesi) TRT1

 

Konu:  Sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı.. Nerede bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağından bir parça taş kopar derler ama büyük ama küçük… Gönül Dağı dizisi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Çocukluk aşkı Dilek’le (Gülsim Ali İlhan) bir gün buluşma hayali kuran Taner’in (Berk Atan) kuzenleriyle yaptığı müthiş icat nelere sebep olur.

Karakterler (Oyuncular):

Taner(Berk Atan) – Dilek (Gülsim Ali)

————————————————————————-

 

2.YALI ÇAPKINI : 3.Bölüm (7 Ekim 2022 Cuma) Star Tv

Konusu:  Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başından geçenler anlatılacak. Hikayede, ailenin direği Halis Ağa (Çetin Tekindor) bir gün, el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit’i (Mert Ramazan Demir) evlendirmeye karar verir ve olaylar böylece gelişir.

Karakterler (Oyuncular):

Seyran – (Afra Saraçoğlu) – Ferit Korhan (Mert Ramazan Demir). Halis Korhan – (Çetin Tekindor). Hattuç – (Şerif Sezer). İfakat Korhan (Gülçin Saraçoğlu). Orhan Korhan (Emre Altuğ).  Gülgün Korhan –  (Gözde Kansu).  Abidin –  (Ersin Arıcı). Suna – (Beril Pozam).

 

——————————————————————————-

3.BEN BU CİHANA SIĞMAZAM  : 3.Bölüm (4 Ekim 2022 Salı ) Atv

Konusu:  Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze’ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkar.

Karakterler (Oyuncular):

Cezayir – (Oktay Kaynarca). Leyla  (Ebru Özkan). Firuze (Pelin Akil). Kurban Baba – (Ali Seçkin Alıcı). Dumrul –  (Hakan Karahan). Orhan (Erkan Sever). Atakan – (Rağıp Savaş). Gülendam  (Işıl Yücesoy). Elmas (Gülenay Kalkan Ünlüoğlu).


——————————————————————-

 

4.KURULUŞ OSMAN ; 99.Bölüm (6 Ekim 2022 Çarşamba) ATV

Konusu:  Dizi Osmanlı İmparatorluğu kurucusu Osman Bey’in hayatını anlatılıyor. 1299 yılında kuruluştan itibaren 1320 yılları oğlu Orhan Beye kadar geçen olaylar ele alınıyor.

Karakterler  ve Oyuncular:

Osman Bey –  (Burak Özçivir).  Selcan – (Didem Balçın).
Malhun – (Yıldız Çağrı Atiksoy). Kosses – (Serhat Kılıç)

———————————————————————

 

5.KARDEŞLERİM 62.Bölüm (Cumartesi) ATV

Konusu:  Hayata ve birbirlerine sımsıkı tutan dört kardeş; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel, anne ve babalarını hiç beklenmedik bir şekilde peş peşe kaybetmenin acısı ile yıkılırlar. Mütevazı ama mutlu bir yaşam süren bu dört kardeşin hayatı bu felaketle tamamen alt üst olur. Yürekleri anne ve babalarının acı ile yanarken bir yandan da hayat mücadelesi verirler. Kardeşlerin kaderini değiştiren bu olayın perde arkasındaki isim olan Akif Atakul ise yaptıklarının bedelini ödemeden sıyrılmak için gerek tüm hamlelerini yapar. Her şeylerini bir anda kaybeden dört kardeş, bir arada kalmayı başarabilecek için çabaları anlatılıyor.

Karakterler ve Oyuncular :

Akif Atakul (Celil Nalçakan)
Asiye Eren (Su Burcu Yazgı Coşkun)
Aybike Eren (Melis Minkari)
Ayşe (Çağla Şimşek)
Berk (Recep Usta)
Doruk Atakul (Onur Seyit Yaran)

————————————————————–

 

6.TEŞKİLAT; 50.Bölüm (Pazar) TRT1

Konusu:  Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikayesini ekrana getirecek… Ankara’daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine MİT içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır.

Karakter Oyuncuları :

Deniz Baysal Yurtçu
Murat Yıldırım
Çağlar Ertuğrul
Mesut Akusta
Ezgi Eyüboğlu
Ezgi Şenler

 

———————————————————————–

 

7.ÜÇ KIZ KARDEŞ; 20.Bölüm (Salı) KANALD

Konusu:  İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan, “Üç Kız Kardeş” dizisinde, birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak. Türkan, Derya ve Dönüş, anneleri Nesrin ve babaları Sadık Kalender’le birlikte Ayvalık’ta sessiz sakin yaşamlarını devam ettirirken, yörenin en zengin ailesi olan Kormanların patroniçesi Rüçhan Korman, Türkan’ın dillere destan güzelliğini duyup oğlu Somer’le evlendirmeye karar verir. Bu olay Sadık hariç tüm ailede sevinçle karşılanır. Kalender ailesi, sakin hayatlarının son günlerini yaşadıklarını bilmeden düğün hazırlıklarına başlarlar. Diğer yandan Derya ve Dönüş üniversite sınavına da hazırlanmaktadırlar. Hayatlarını alt üst edecek ilk darbe kapılarını çaldığında, bununla ilk Nesrin yüzleşir. Sadık’ın erkek kardeşi Fatih yüzünü bile görmediği kızını almak için geri döner. Türkan gösterişli bir düğünle dünya evine girer. Nesrin en azından Türkan’ın mutluğunu yaşarken, gözünden bile sakındığı biricik kızını cehennem ateşinin ortasına kendi elleriyle bıraktığını bilmemektedir. Kalender ailesinin kaderi artık geri dönülmeyecek şekilde değişmektedir.

Karakterler ve Oyuncuları :

Sadık –  (Reha Özcan)
Nesrin – (İclal Aydın)
Somer – ( Berker Güven)
Türkan ( Özgü Kaya)
Dönüş – (Almila Ada)
Derya – (Melisa Berberoğlu)
Rüçhan – (Veda Yurtsever).

————————————————————————

 

8.ALPASLAN BÜYÜK SELÇUKLU ; 30.Bölüm (Pazartesi) TRT1

Konusu:  Dizinin bu 2. sezonunda Selçuklu hükümdarı Sultan Alparslan’ın destansı hikayesi ve geçen olaylar anlatıyor.

Karakterler ve Oyuncular :

Alparslan – Barış Arduç
Akça Hatun – Fahriye Evcen

Nizamülmülk – Mehmet Özgür
Tuğrul Bey – Barış Bağcı
Çağrı Bey – Erdinç Gülener

Akınay Hatun – Ayşegül Ünsal
Karaca Hatun – Rabia Soytürk
Alpagut – Fırat Topkorur

————————————————————

9.ALDATMAK ;  3.Bölüm (Perşembe) ATV

Konusu:  Güzide, ailesine düşkün ancak yer yer mesafeli ve katı, bastığı yeri titreten, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki otoritesini evde de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık’la evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide’nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır. Ailesi için yıllardır seve seve büyük fedakarlıklarda bulunduğu için ailesinin de hakimi olmayı kendisine hak görmektedir. Tüm bu katılığının arkasında ailesine ve çocuklarına karşı çok büyük bir sevgi beslemektedir. Ancak ailesi ve hayatıyla ilgili doğru bildiğini zannettiği tüm gerçekler, bir tesadüf sonucu ansızın yerle bir olacaktır.

Karakterler ve Oyuncular :

Hakim Güzide Yenersoy – Vahide Perçin
Sezai – Ercan Kesal
Tarık – Mustafa Uğurlu
Oltan – Cem Bender
Ozan – Yusuf Çim
Tolga – Caner Şahin
Oylum – Feyza Sevil Güngör

————————————————————————

 

10. YAGI ; 38.Bölüm (Pazar) KanalD

Konusu:  Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesi ve olayları ele alınır.

Karakterler  ve Oyuncuları :

Ceylin Erguvan – Pınar Deniz
Ilgaz Kaya – Kaan Urgancıoğlu

Derya – Şükran Ovalı

Metin Kaya – Hüseyin Avni Danyal
Yekta – Uğur Polat
Pars Seçkin – Mehmet Yılmaz Ak

 

—————————————————————–

 

11.BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI ; 5.Bölüm (Pazartesi) ATV

Konusu:  Bir Küçük Gün Işığı, tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif’in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif’in hayatı bir haberle alt üst olur. Çaresiz genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise her şey daha da karışır.

Karakterler ve Oyuncuları :

Elif – Seray Kaya
Fırat – Berk Oktay
Ümran – Esra Dermancıoğlu
Sude – Şeyma Korkmaz
Dila – Tuğçe Açıkgöz
Güneş – Azra Aksu
Alper – Beran Kotan

——————————————————–

12.YASAK ELMA ; 149.Bölüm (Pazartesi) FOX

Konusu:  Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

Karakterler ve Oyuncuları :

 Caner Çelebi : (Barış Aytaç)
Ender Çelebi Argun : (Şevval Sam)
Halit Argun : (Talat Bulut)
Kaya Ekinci : (Barış Kılıç)
Kerim : (Gökhan Alkan)
Mert : (Can Nergis)
Şahika Ekinci : (Nesrin Cevadzade)

 

——————————————————————–

13. GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ; 12.Bölüm (Perşembe) SHOW

Konusu:  Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde, yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur. Yedi Emin kayıtlara ölü olarak geçer ve o günden sonra hayatına Sadi Payaslı olarak devam etmeye başlar. Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’nde göreve başlayan Payaslı, oraya yanında komiser Songül’le birlikte yerleştirilir. Karabayır Lisesi’nin tek misafiri ise Sadi Payaslı değildir. Islahevinden Adalet Bakanlığı’nın pilot okul uygulamasıyla çıkan Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin de bu lisede eğitim görecektir. Hepsinin içeri girme sebebi de hikâyeleri de farklıdır.

Karakterler ve Oyuncuları :

Sadi Payaslı : Ertan Saban
Derya : Özge Özberk
Songül : Devrim Özkan

Gizem :  Nilsu Bern Aktaş
Yeliz : Ayşe Kırca
Mert : Özgü Delikanlı
Araz : Mustafa Açılan

 

——————————————————–

14. CAMDAKİ KIZ  51.Bölüm (Perşembe) KANALD

Konusu:  Nalan (Burcu Biricik), kibarlığı ve sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğudur ve hayatını varlık içinde yaşamış, en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken hızla gelişen olaylar neticesinde kendisini Sedat Koroğlu’yla (Feyyaz Şerifoğlu) evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Karakterler ve Oyuncuları :

Nalan İpekoğlu (Burcu Biricik)
Sedat Koroğlu (Feyyaz Şerifoğlu)
Rafet Koroğlu (Tamer Levent)
Feride İpekoğlu (Nur Sürer)
Hayri Ersoy (Changir Ceyhan)

———————————————————–

 

15. O KIZ ; 3.Bölüm (Çarşamba) – KANALD

Konusu:  Kadir, 45 yaşında olmasına rağmen hayatı 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algılar. Hayat ne kadar acımasız olsa da, Kadir’in içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacaktır.

Karakterler ve Oyuncuları :

Kadir – Erkan Petekkaya
Sitare – Sezin Akbaşoğulları
Ozan – Cengiz Orhonlu
Zeynep – Dilin Döğer
İsmail – Macit Koper

 

————————————————————-

 

16. TOZLUYAKA ; 15.Bölüm (Pazar) FOX

Konusu:  İki farkli dünyaya ait gençlerin, aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayeleri anlatılıyor.

Karakterler (Oyuncular):

Kenan – Emre Kınay
Derya – Dolunay Soysert
Önder – Tayanç Ayaydın
Berk Ulvi Kahyaoğlu
Ali  – Kaan Mirac Sezen
Hazal – Çağla Şimşek 
Zeyno – Serra Pirinç  
Arap – Can Bartu Arslan

 

———————————————————-

 

17.BABA 18.Bölüm (Salı)  SHOW

Konusu:  Baba dizisinde, bir Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin kendi hallerindeki sakin hayatlarının trajik bir olayla değişmesi anlatılacak. Geleneklerine çok bağlı Emin Saruhanlı (Haluk Bilginer) ve ailesi, bir uçak kazasının ardından hayatlarını alt üst eden bir gerçeği öğrenirler.

Emin Saruhanlı – Haluk Bilginer

Kadir Saruhanlı – Tolga Sarıtaş

Kübra Saruhanlı – Damla Su İkizoğlu

Şahika Saruhanlı – Zeynep Tuğçe Bayat

Büşra Saruhanlı Kalkan – Özge Yağız

Cansu Erim – Özge Özacar

 

————————————————————

 

18. BİR PERİ MASALI ; 2.Bölüm (Çarşamba) FOX

Karakterler ve Oyuncular:

Alina Boz
Taro Emir Tekin
Nazan Kesal
Mustafa Mert Koç
Hazal Filiz Küçükköse
Baran Bölükbaşı
Kadir Çermik
Şener Savaş
Okan Ürün
Tülin Ece
Canan Atalay
Müfit Kayacan


 

19. GECENİN UCUNDA ; 1.Bölüm (Çarşamba) STAR

Konusu:  Peride Celal’in ‘Gecenin Ucunda’ isimli romanından uyarlanan dizi, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor. Yoksul bir ailede büyüyen Macide psikoloji alanında eğitim almış ama iş hayatında mutlu olamamıştır. Başkalarına iyi gelme ve şifa vermenin peşinden giden Macide’nin hayatı Işık Ailesi’yle tanıştıktan sonra tamamen değişecektir. Yeni tanıştığı Ahmet kendisine delice bir tutkuyla aşık olur fakat Macide, ülkenin en akıllı ve başarılı iş adamı olarak anılan ve Ahmet’in ağabeyi Kazım’dan etkilenir. Karşılıklı olarak yaşanan bu hislerin önündeki en büyük engel ise Kazım’ın evli olmasıdır. Macide’nin gelişiyle Işık Ailesi’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Karakterler (Oyuncular):

Macide – Neslihan Atagül
Kazım Işık – Kadir Doğulu

Berrin Işık Kanbey – Zuhal Olcay
Ahmet Işık – Sarp Leventoğlu 
Nermin Işık – Tuba Ünsal

Cihangir Işık – Bertan Aslani

 

——————————————————–

20. İYİLİK ; 13.Bölüm (Cuma) FOX

Konusu:  Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

Karakterler ve Oyuncuları :

Neslihan – Hatice Şendil 
Damla – Serra Kutlubey
Murat – İsmail Demirci 
Şahika – Perihan Savaş
Sinan – Mehmet Aykaç
Koray – Özgür Çevik

———————————————————–

21. MAHKUM ; 28.Bölüm (Perşembe) FOX

Konusu:  “Innocent Defendant” dizisinden uyarlanan Mahkum dizisinde, idealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur. Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesarilerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari’nin davasıdır. Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Karakterler ve Oyuncuları :

Fırat Bulut –  (Onur Tuna)
Cemre Uysal – (Seray Kaya)
Barış Yesari – (İsmail Hacıoğlu)
Büge Yesari – (Melike  İpek Yalova)
Sasha –  (Hayal Köseoğlu)
Tahir Terzi – (Anıl İlter)

 

—————————————————————————————–

22. DUY BENİ ; 14.Bölüm (Perşembe) STAR

Oyuncu Kadrosu ve karakterler: Selim Bender; (Berk Hakmen)  Bahar;(Ege Kökenli) Ekim; (Rabia Soytürk), Leyla (Helin Kandemir), Kanat Günay; (Caner Topcu), Fikret; (Durul Bazan),
Aziz; (Burak Can), Melisa; (Sümeyra Aydoğan), Halil; (Aytaç Uşun)

Konusu:  Duy Beni dizisinde, zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan “zorbalık” olgusunu ele alıyor.

 

—————————————————————————————–

23. KASABA DOKTORU ; 19.Bölüm (Cuma) TRT1

Karakterler ve Oyuncu Kadrosu :

Leyla Erpek (Hazal Subaşı), Hakan Aydıner (Ozan Akbaba), Ömer Özen (Deniz Can Ateş), Mine Yıldız (Vildan Atasever), Yalçın Aygün (Sinan Albayrak), Berk Aygün (Özgün Karaman).

Konusu: Babasına yapılan haksızlık sonunda tıp okuyarak doktor olmaya karar vermiş Ömer ile yaşadığı felaket sırasında tesadüfen kendisine yol gösteren Hakan Hoca’nın yollarının yıllar sonra bir şehre uzak bir belde hastanesinde kesişmesi ile yaşananlar anlatılıyor.

 

24. KUSURSUZ KİRACI ; 6.Bölüm (FİNAL) FOX.

Oyuncu Kadrosu ve karakterler: Dilan Çiçek Deniz – Manolya – Mona, Serkay Tütüncü – Yakup Ortaç, Bennu Yıldırımlar – Madam Vula, Melisa Döngel – Leyla, Özlem Tokaslan – Hamiyet.

Konusu : Yetimhaneden arkadaşı ve şimdilerde polis olan arkadaşı Leyla (Melisa Döngel) gizli bir görevde olduğundan, yeni tanıştığı Yakup’un, sonradan garip bir mimariyle ikiye bölünmüş olan evine kiracı olma teklifini geçici bir çözüm olarak kabul etmek zorunda kalır.

 

25. GÜL MASALI ;  16.Bölüm (Pazar) – ATV

Karakterler (Oyuncular): Gonca Aydın- (Gülper Özdemir), Toprak Atabey  (Erdem Kaynarca). Arda Seçkin(Sarp Can Köseoğlu).
Ece Kardaş (Zehra Yılmaz). Canan Atabey (Gülçin Hatıhan). Tahir Aydın  (Arif Pikin).

 

 

26. BALKAN NİNNİSİ; 14.Bölüm – SALI – TRT1

Konu:  Dizi, Üsküp’te farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor. Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitler aktarılıyor.

Karakterler (Oyuncular):

Süleyman – (Erdal Özyağcılar). Neriman  (Özlem Türkad). Ertan (Emre Bey). Jovanka  – (Merih Öztürk) . Daniel – (Hakan Boyav). Arif  (Sarp Bozkurt)

 

27. SEVERSİN – BİR AŞK HİKAYESİ : 19.Bölüm-Final – Pazartesi KANAL D

Konusu:  Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve avm’de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga da Asya’yı hafife almanın bedelini ağır öder.

Karakterler (Oyuncular):

Asya – (İlayda Alişan). Tolga Tuna – (Burak Yörük). 
Suzan – (Nergis Kumbasar). Şerife – (Zeynep Kankonde). Ferdi – (Ozan Dağgez). Nazlı – (Ergül Miray Şahin). Handan – (İlkin Tüfekçi)

 

28. MÜKEMMEL EŞLEŞME ; 12.Bölüm – Çarşamba – TRT1

Konu:  Mükemmel Eşleşme dizisinde, annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurması anlatılmaktadır.

Karakterler (Oyuncular):

Kerem – (Ahmet Kayakesen). Pınar  (Gizem Sevin). Fadime  (Ayşegül Günay). Firuze –  (Asuman Dabak). Necati – (Volkan Severcan.
Cevat –  (Ayhan Taş).

Trt1, ShowTv, Fox Tv, Kanal D, Star Tv ve ATV gibi büyük Ulusol kanallarımızda yayınlanan beğeni ile izlenen 28 dizinin sıralamasını sizler sunmaya çalıştım.

Umarım sizleri aydınlatabilmişimdir. Sizler bu dizleri zaten izliyorsunuz. Sizlerin izlemeleri ile bu sıralamalar oluşuyor.

Abdurrahman Balcılar

 

 

Not: Kaynak bilgi ve görseller 1001dizi.net internet sitesinden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir