Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisine Nihayet Partner Bulundu!

Internet Dizileri

 

 

Çağatay Ulusoy‘un yeni dizisine nihayet partner bulundu. Önce Tv dizi dendi, olmadı. Bütçesi televizyon dizisi için ağır gelince, iş internet dizisine döndü. Kadrolar netleşmeye başladı. Ama Çağatay’a uygun bir başrol oyuncusu bulunamıyordu. Önce Hafsanur Sancaktar’ın adı geçti. Sonra, Alina Boz gündeme geldi ama o da olmadı. Hah şimdi bulduk dendi, Kanunsuz Topraklar dizisi tam da bu sırada final yaptı. Boş kalan başrol oyuncusu Esra Bilgiç oldu, olacak dendi ama bir takım şartlarda anlaşılamadı ve o da olmadı.

Sonunda, çok fazla bilinmedik bir oyuncu Şifanur Gül otaya çıktı. Birsen Altuntaş’ın haberine bu defa bu oldu galiba…

Şifanur Gül; 1995 Ankara doğumlu ve 27 yaşında. Tiyatro oyuncusu olan Şifanur, son 3 yılda ortaya çıkan oyuncularımızdan biri. 2019’da Sevdim Seni Bir Kere dizisinde Eylül karakterini canlandırarak ortaya çıktı.

Büyük Selçuklu dizisinde oynadı. 2021 yılında Benim Adım Melek dizisinde (İkra) karakterine can verdi. 61 bölüm ekranlara geldi. Kırmızı Oda dizinde oynadı. Cam Tavanlar dizisinde Kubilay Aka ve Bensu Soral ile oynadı.  Dizi pek ömürlü olmadı 8 bölümde final yaptı.

Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül’un başrolü paylaştığı dizide, Olgun Şimşek, Salih Bademci ve Engin Şenkan’nın rol aldığı dizide çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul da rol alacakmış. Kağıttan Hayatlar sinema filminde Çağatay Ulusoy’un çocukluk karakterini oynamıştı.

Ulusoy’un yeni dizisinin adı da evrim geçirdi. Süslü Korkuluk idi adı. Son olarak da adı ‘Terzi’ oldu.

Yapımını OGM Picture üsleniyor. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Netflix internet sitesinde oynayacak dizi seyirciyi mest edecek gibi gözüküyor.

Netflix Çağatay Ulusoy’a bir ayrıcalık da yaptı, diziyi 3 sezon için onayladı. Daha önce hiç bir yapıma bu kıyak yapılmamıştır. Bu da Çağatay için bir ayrıcalık olsa gerek.

Süslü Korkuluk yeni adı ile Terzi’nin çekimleri Nisan ayı içinde başladı. Yeni bayan partneri olan Şifanur Gül’ün katılımı ile önümüzdeki günlerde çekimlere hız verilecektir.

Netflix’de ne zaman yayına gireceği belli değil. En erken 2022 Aralık ayında, yada 2023 başlarında yayınlanacaktır.

Terzi’de Peyami karakterini can verecek Çağatay Ulusoy’a ve sevgilisi karakterine can verecek Şifanur Gül’e başarılar diliyorum.

Abdurrahman Balcılar

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir