Yargı Reytinglerde Zirveyi Zorluyor!

TV Programları

Yargı reytinglerde zirveyi zorluyor! Pazar akşamları Kanal D’de ekranlara gelen Yargı dizisi adından söz edildiği kadar var. Geçtiğimiz Pazar akşamı 6.bölümü ekranlara geldi. AB’de ve ABC1’de zirvede yer aldı. Trt1’in iddialı dizisi Teşkilat’ı geçti. Doğrusu ben severek izliyorum. Daha dizi başlamadan önce Ay Yapım’ın bu dizisinin yeni sezonda güçlü kadrosu ile Kanal D ekranlarında severek izleyeceğiniz bir dizi olacağını yazmıştım.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, senaristliğini Sema Ergenekon’un üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı ve bir cinayet olayıyla yolları kesişen bir avukat ile bir savcının etkileyici hikayesini anlatıyor.

Pınar Deniz (Ceylin), Kaan Urgancıoğlu (Savcı Ilgaz), Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat (Çınar), Onur Durmaz, Zeynep Atılgan, Beren Nur Karadiş.

Gerçek katil Engin de bir hukukçunun oğlu ve kendisi de bir avukattır.

Öldürülen kızın katilini tespit eden avukat Ceylin, babasının karşı çıkmasına rağmen katil şüpheli genç Çınar’ın  avukatlığını üstlenir. Savcı olan Çınar’ın ağabeyi de avukata destek çıkar ve aralarında aşk başlar. Öyle ki, son derece dürüst olan savcı Ilgaz, sevdiği avukat kız uğruna aleyhine ifade vermemek için evlenmeyi göze alır.

Ve 6.bölüm burada sona erer. Kısacası Yargı mensupları, savcı, baş savcı, hakim, avukat ve hukukçular arasında geçen olaylar sarmal olur. Çözmek de izleyiciye düşer.

İyi Seyirler

Abdurrahman Balcılar

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir