Kırgın Çiçekler’de ‘Songül’ karakteri Gökçe Akyıldız’ın başarısı!

TV Programları

Ekran AlıntısıKÇ.SONGÜL2

Atv’nin beğenilen drama dizisi “Kırgın Çiçekler” in 6.bölümü geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekranlarımıza geldi. Yetimhaneye düşmüş 5 genç kızın hayatlarını anlatıyor. Her birinin hikayesini içimiz burkularak izliyoruz. Geçmiş yaşantılarının etkisi ile değişik depresyonlar gösteriyorlar. Aralarında Songül diye biri var ki, acılarla yoğrulmuş, çelik gibi siniri var, lider bir tip. Bütün arkadaşlarını derlerine koşuyor, çözüm bulmaya çalışıyor. Hatta kendilerine sataşan erkeklere bile posta koyuyor. Erkek gibi kız derler ya… Aynen öyle Songül.

‘Songül’ karakterini can veren Gökçe Akyıldız’dır. Benim beğenerek izledim Gökçe Akyıldız’ı sizlere kısaca tanıtmak istiyorum.

Liseli genç bir kızı canlandıran Gökçe, yetimhanedeki 5 kızdan biri. 1992 Sinop/Ayancık doğumlu ve 2002 yılından bu tarafa birçok Tv Dizisinde rol almıştır. Sırlar Dünyası, Çınaraltı, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Ezogelin, Parmaklıklar Arkasında, Kollama, Hayat Devam Ediyor, Kötü Yol, Bizim Okul ve Kırgın Çiçekler.

Ekran AlıntısıKÇ6.SONGÜL

Lise mezunu olan Gökçe Akyıldız görüldüğü gibi tam bir Alaylı olduğunu gösteriyor, rolündeki başarısı ile öne çıkıyor.

Başrollerini İpek Karpınar (Feride) ile Özgür Çevik’in (Toprak) oynadığı dizide, Bircan Damla Yılmaz (Eylül), Hazar Mortal (Cemre), Çağla Irmak (Kader), Aleyna Solaker (Meral) ve Gökçe Akyıldız (Songül) yetimhanenin beş genç kızını canlandırıyorlar. Yapımcısı Ntc Medya olan dizide hepside de oldukça başarılı.

kirgin-cicekler-oyuncu-kadro

Haftalık reytinglerde ilk beşte yer alan Kırgın Çiçekler, 6.Bölümünde hem Total’de, hem de AB’de ilk sırada yer almıştır.

Altınları bulamayan kızlar panik içindedir. Eylül’ün üvey babası Kemal yurda gelince korkular büyür. Kızları yatıştırmak gene Songül’e düşer. Serkan altınların parasını ödemek, Eylül’e yardım etmek ister. Babasından para ister, işe annesi karışır. Eylül annesini, üvey babası Kemal’in taciz ettiğini bir türlü inandırmaz. Bu noktada Feride ve Toprak devreye girer. Bu arada iki genç öğretmen de böylece birbirlerine yakınlaşırlar.

Ekran Alıntısıkç6.4

Bence Kırgın Çiçekler seyredilmeye değer bir yapım. Gökçe Akyıldız’ın oyunculuğu seyretmek için bile…

Kırgın Çiçekler’de Songül karakterini can veren Gökçe Akyıldız’ı oyunculukta gösterdiği performansından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir