Milliyet Blog’da 2000 Blog Yazısı Yazdım!

Genel

Bu Şahsi Blog sayfamdan önce Milliyet Blog’da yazmaya başladım. İlk blog yazım 14 Ocak 2013 tarihinde Milliyet blogda yayınlandı.

Milliyet Blog’da 2000 yazıya ulaştım.

İlk defa 4 Temmuz 2012 tarihinde müracaat etmiş ve ilk blog yazımı göndermiştim. 6 ay geçti ve ilk blog yazılarım 14 Ocak 2013 yılında yayınlandı. Bu tarihe kadar gönderdiğim 4 blok yazısı da aynı tarihte yayınlandı. O günden bu yana takribi 8,5 yıl geçti. Bloglarım bu zaman zarfında, 6 milyon 68 bin defa (kişi) okundu. Bu da ortalama blog başına 2965 okuma demek. Ben de yaşlandım. Milliyet Blog da son 2 senedir eski blog sitesi değil. Yazarların ve okuyucularının eski heves ve heyecanı kaçtı.

Pandemi dönemi de herkesi etkiledi, sağlıkla birlikte moraller de bozuldu. Kendimden örnek verirsem ayda 20 blog yazarken 2-3 bloga düştüm. Benim hevesimi kıran şu başlık meselesi… 30 harfi geçmeyecek dendi, inanın 30 harflik başlığı bulmak beni iyice yoruyor. Bazen anlamsız başlık oluyor.

Bir de telif hakları nedeniyle kaldırılan resimler konusu var. En başa konulan telif hakkı içermeyen resimler tekrar konmalı.

Milliyet Blog idarecilerinden yeni düzenlemeler bekliyoruz.

İnşallah sağlıklı günlerle birlikte, yenilikler de gelir.

Sağlıklı günler

Sevgi ve selamlar

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir