Geçen 10. Haftanın (08 – 14 Mart 2021) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 08 – 14 Şubat 2021 Tarihleri arasında Yılın 10.Haftasında, 6 Ulusal kanallarımızda ekranlara gelen 35 dizi arasında en çok seyredilen, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan haftanın dizileri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

08 MART PAZARTESİ (5 Dizi): Yasak Elma (Fox), Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv),  Uyanış Uyanış: Büyük Selçuklu, (TRT1), Maraşlı (Atv)

09 MART SALI (4 Dizi) : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Masumlar Apartmanı (TRT1), Baraj (Fox Tv), Hekimoğlu (Kanla D)

10 MART ÇARŞAMBA (5 Dizi):  Sadakatsiz (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8), Masumiyet (Fox)

11 MART PERŞEMBE(5 Dizi):  Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Alev Alev (Show  Tv), Akrep (Star), Tövbeler Olsun (TRT1)

12 MART CUMA (6 Dizi) : Kırmızı Oda (Tv8), Arka Sokaklar (Kanal D),  Son Yaz (Fox), Akıncı (Atv), Seni Çok Bekledim (Star Tv), Payitaht (TRT1)

13 MART CUMARTESİ (4 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Gönül Dağı (TRT1), Sen Çal Kapını (Fox), Kardeşlerim (Atv)

14 MART PAZAR (6 Dizi): Menajerimi Ara (Satar Tv), Teşkilat (TRT1), Arıza (Show Tv), Kefaret (Fox), Hercai (Atv), Toz Koparan (TRT1)

 

Haftanın En Çok İzlenenleri
TOTAL GRUBU:
1-TEŞKİLAT 2.Bölüm TRT1……………………………….13,67
2-BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 87.Bölüm Atv…..12,88
3-KURULUŞ OSMAN 49.Bölüm Atv…………………..12,76
4-EDHO 185.Bölüm Atv…………………………………….10,70
5-MASUMLAR APARTMANI TRT1 25.Bölüm…… 10,27
6-GÖNÜL DAĞI 20.Bölüm TRT1……………………….10,23
7-UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 24.Bölüm TRT1…10,11
8-KIRMIZI ODA 28.Bölüm TV8…………………………..9,58
9-SADAKATSİZ 21.Bölüm Kanal D……………………….9,12
10-KARDEŞLERİM 4.Bölüm Atv………………………….8,86
AB GRUBU
1-TEŞKİLAT 2.Bölüm TRT1……………………………….14,95
2-MASUMLAR APARTMANI 25.Bölüm TRT1……. 13,40
3-KIRMIZI ODA 28.Bölüm TV8……………………….. 11,16
4-UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 24.Bölüm TRT1…10,96
5-GÖNÜL DAĞI 20.Bölüm TRT1………………………. 10,02
6-KURULUŞ OSMAN 49.Bölüm Atv ……… …………..9,40
7-EDHO  185.Bölüm Atv……………………………………..9,30
8-SADAKATSİZ 21.Bölüm Kanal D………………………9,17
9-BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 87.Bölüm Atv…….8,32
10.MUCİZE DOKTOR 53.Bölüm Fox……………………7,97

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5’de Total’den iki, AB’den üç dizi yer alıyor.

1.TEŞKİLAT (TRT1) : AB Grubunda 2.bölümde aldığı 14,95 reyting puanı ile 1.sırada yer alıyor.

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, Yer Altına inen yedi vatan sevdalısının hikayesini ekrana getiriyor. Ankara’daki Silah fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine MİT içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır.

 

2.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : OGM Pictures’in yapımcısı olduğu Masumlar Apartmanı dizisi bu hafta bir başka TRT1 dizisi tarafından birinciliği elinden alındı. AB Grubunda 25.bölümde aldığı 13,40 reyting ile 2.sırada yer aldı.

İnci, Han’la karşılaşmasının ardından altüst olur. Karşısındaki sorun İnci’yi bile aşacak kadar büyük, kimseye anlatamayacağı kadar da karmaşıktır. Han ise yine kaybetme korkusunun esiri olmuş, perişan halde İnci’nin kararını bekler. Neriman’ın evde neden olduğu bir kriz, Safiye için doğum gününü daha baştan kabusa dönüştürür. Üstüne kimsenin bu özel günü önemsememesi Safiye’nin içindeki yaralı çocuğu iyice hırçınlaştırır, Naci de dahil herkesle gerilmesine sebep olur. Gülben ise Esat’ın çay davetinin heyecanı içindedir. Safiye’ye yakalanmadan evden çıkmak için plan yapar. Gamze, Neriman’ın da yardımıyla Ege’nin babası Haluk’la tanışmaya gelir. Heyecanla geldiği evde hem Gamze’yi hem de diğerlerini kötü bir sürpriz bekler.

 

3.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV): Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde her hafta birinci sırada yer almaya devam ediyor. Bu hafta 87.Bölümünde Total grubunda 12,88 puan ile Haftanın dizileri arasında 3.sırada yer alıyor.

İstanbul dönüşü Züleyha Kaybolur.Akşam olur, Züleyha eve dönmez. Saniye ve Sevda korkmaya başlar. Şermin’in de dahil olmasıyla, ne yapacaklarına karar verirler. Şermin, Demir’i bulmaya çalışırken, Sevda ve Saniye Fekeli’den yardım isteyecektir. Şermin, Demir’i ararken, çok önemli başka bir bilgiye ulaşır. Tüm Adanalılar da, çevre illere kadar her yerde, her taşın altında her köşe-bucak aramaya başlarlar. Ancak Züleyha’dan da arabasından da tek bir iz yoktur! Tüm bunlar olup biterken, Demir ve Ümit Çukurova’ya dönerler! Bu arada Fekeli de Fikret’in yokluğundan şüphelenip onun peşine düşer. Ümit Demir ile gizli kaçamağı canını sıkar. Sonunda kapana yakalanmış bulunur. Demir çok pişmandır.

 

4.KURULUŞ OSMAN (ATV): Burak Özçivit’in başrolü oynadığı Atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman haftanın dizileri arasına bu hafta Total Grubunda  49.bölümde aldığı 12,76 reyting puanı ile 4.sırada yer alıyor.

Kara Şaman Togay’ın uç bölgesine gelerek dengeleri değiştirmesinin ardından Türk obalarının birliğini sağlamak için harekete geçen Osman Bey, Söğüt’te toplanacak Toy için Türk obalarının beylerine çağrıda bulunur. Malhun Hatun ve babası Umur Bey’in de katıldığı toy için üst düzey güvenlik önlemleri alınmasına rağmen, Süleyman ve Melik’in yardımıyla içeri sızan Kara Şaman Togay, Toy’a saldırı düzenler. Düzenlediği Toy’da böyle bir saldırının yaşanması Osman Bey’e güvenin sarsılmasına neden olurken; Malhun Hatun yaralanan babasının hesabını sormak üzere Togay’ın peşine düşer.

 

5.KIRMIZI ODA (TV8) : Kırmızı Oda, TV8 ekranlarında ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Dizi Total grubunda 28.bölümde  aldığı 11,16 puanla 5.sırada yer aldı.

Kumru annesini asla affedemediğini itiraf ederken Delikanlı Sadi ise önemli olanın kan bağı değil can bağı olduğunu söylüyor. Nazlı boşanma kararının doğru olup olamadığını sorgularken Recai ise bu durumu kabullenemiyor.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda:  TRT1 ve Atv 4 dizi. Kanal D ve TV8 birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de; TRT1 4 dizi. ATV 3 dizi. Fox Tv , Kanal D ve  TV8 birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total ve AB’de 4’er dizi olmak üzere 8 dizi ile TRT1 haftanın kanalı oldu.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir