Ay Yapım’dan ‘İçerde’nin 1.yıl dönümü sürprizi geldi!

TV Programları

İçerde-Afiş.jpeg

Ay Yapım ‘İçerde’ dizisinin 1.yıl dönümü olan 19 Eylül 2017 günü beklenen sürpriz geldi. Dün Saat:16.00’dan itibaren YouTube’den 4,22 dakikalık geçen bölümlerden kamera arkası görüntüleri geldi.

Bana göre dağ fare doğurdu. Milyonlarca izleyicisine büyük ayıp yaptı. Geçen sezon oynadığı 39 bölümün neredeyse tamamında, bütün kategorilerde reytinglerin ilk sırasında yer almıştı. Ben ve benim gibi binlerce izleyicimiz 1. bölümden 39.bölüme kadar geçen en önemli sahnelerin kolaj bölümünü Show Tv’de bekliyorduk.

Bu unutulmaz dizinin hakkını milyonlarca seyirci geçen yıl verdi. Oyuncuları; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş, Damla Kolbay, Rıza Kocaoğlu, Gözde Kansu, Yıldıray Şahinler ve Uğur Yücel’in oyunculuklarını ayakta alkışladılar.

Senaristleri; Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu ve yönetmeni Uluç Bayraktar’ı takdir ettiler. Ay Yapım 39 bölüm ekmeğini yedi. Önceden yayınladığı kocaman reklama yakışmadı.

21819229_763644490487672_5330778356843544576_n

Dün bu sürprizini açıkladı:

DKE0LDJXcAAXTow

Bu nedenle ben de diyorum ki; Dağ fare doğurdu! Milyonlarca izleyicisine büyük ayıp yaptı. 4,22 Dakikalık kamera arkası görüntüleri ile “İçerde” dizi izleyicilerinin ağzına bir parmak bal çaldı. Bu unutulmaz dizinin 1.yıl dönümünü geçiştirdi.

Ay Yapım’dan “İçerde” tadında yeni yapımlar izlemek ümidiyle…

Her anınız gönlünüzce geçsin.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir