Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizi senaryosu yaz-boz oldu!

TV Programları

kivanc-tatlitug-mag

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda 2 yıl aradan sonra tekrar yeni bir dizide ekranlarımızda olacak. Ay Yapım ile anlaşmalı olan Tatlıtuğ, kod adı “Siyah-Beyaz” olan dizinin, senaryosunu Kara Para Aşk dizisinin senaristleri Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon yazıyor.

Ancak çekimlere henüz başlanmadı. Nedeni de Tatlıtuğ’un senaryoda istediği değişiklikler. İddiaya göre senaryo, onun istekleri doğrultusunda proje aşamasından bugüne kadar tam yedi kez değiştirildi.

Hürriyet Kelebek’ten Büşra Bozok Aytek’in haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi senaryosu için kılı kırk yarıyormuş. Bundan iki yıl önce “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde hüsrana uğrayan oyuncu aynı akibeti yaşamak istemiyor anlaşılan.

Dizinin baş rol bayan oyuncusu için de zor karar verilmişti. Neticede “Kara Para Aşk” dizisinin başarılı oyuncusu Tuba Büyüküstün ile geçen hafta anlaşma sağlanmıştır. Şu günlerde diğer Cast çalışmaları devam ediyor. Dizi Eylül ayı içerisinde ilk bölümü Star Tv ekranlarında olacak.

5793785c0f25443d10ab423b

Kıvanç Tatlıtuğ da çekim öncesi eşi Başak dizdar ile Çeşme – Alaçatı’da bir süredir tatilini devam ediyor.

cats KIVANÇ+TUBA

Senaryo son şeklini alınca Ağustos başında çekimlere başlanacak. Tuba Büyüküstün ile iyi bir ikili olacaklarını, ortaya güzel bir iş çıkacağını tahmin ediyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir