DİZİLERDE YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLIYOR

TV Programları

Sezon dizlerinde yaprak dökümü başlıyor. Bir çok dizi beklenen reytinglerin altında kalıyor. Yayıncı kuruluşlarda bu durumdan pek memnun değil. İlk bileti kesilen dizi “Sol Yanım” dizisi oldu. Bu hafta 12. bölümde bileti kesiliyor. Bu dizi 10 yıl önce ekranlara gelen Adını Feriha koydum dizinin senaristlerinden biri tarafından kaleme alındı. Konu itibariyle Afk benzeriydi. Bu nedenle izleyiciden tepki aldı. Tüm diziler arasında 31.sırada.. Olmadı şimdi de final yapıyor.

Bir final kararı da TRT1 dizilerinden Tövbeler olsun. Reytingler oldukça düşük 3’ün altında. 32.bölümde  final yapacak. Bir başka TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamit de reytingleri iyice düştü. Atv’nin dizisi Hercai reytingi oldukça düştü. Atv de biletini kesebilir.

TRT1’in Çarşamba günü ekranlara gelen Benim Adım Melek de reyting kaybında…  Star Tv’de ekranlara gelen henüz 10.bölümü oynayan Akrep dizisinin reytingleri de çok düşük. Son bölümde Total’de 2,79, AB’de 3,29. Bu reyting puanları ile pek gitmez.

Yeni başlayan Şükrü Özyıldız‘ın dizisi Akıncı da pek iyi gitmiyor. Buna karşılık bir başka yeni başlayan Burak Deniz’in dizisi Maraşlı oldukça iyi gidiyor. Bir Kanal D dizisi Sadakatsiz 17. bölümünü geride bıraktı. İzleyici tarafından sevilerek izlenen bir dizi, her hafta haftanın dizilerinde ilk 5 arasında.

 

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir