Geçen 6. Haftanın (08 – 14 Şubat 2021) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 08 – 14 Şubat 2021 Tarihleri arasında Yılın 6.Haftasında, 6 Ulusal kanallarımızda ekranlara gelen 33 dizi arasında en çok seyredilen, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan haftanın dizileri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

08 ŞUBAT PAZARTESİ (5 Dizi): Yasak Elma (Fox), Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv),  Uyanış Uyanış: Büyük Selçuklu, (TRT1), Maraşlı (Atv)

09 ŞUBAT SALI (3 Dizi) : Masumlar Apartmanı, Baraj (Fox Tv), Hekimoğlu (Kanla D)

10 ŞUBAT ÇARŞAMBA (5 Dizi):  Sadakatsiz (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8), Sol Yanım (Star)

11 ŞUBAT PERŞEMBE (4 Dizi):  Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Alev Alev (Show  Tv), Akrep (Star)

12 ŞUBAT CUMA (7 Dizi) : Kırmızı Oda (Tv8), Arka Sokaklar (Kanal D),  Son Yaz (Fox), Ramo (Show), Payitaht (TRT1), Akıncı (Atv), Seni Çok Bekledim (Star Tv)

13 ŞUBAT CUMARTESİ (3 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Gönül Dağı (TRT1), Sen Çal Kapını (Fox)

14 ŞUBAT PAZAR (6 Dizi): Menajerimi Ara (Satar Tv), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Show Tv), Kefaret (Fox), Hercai (Atv), Toz Koparan (TRT1)

 

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total‘in ilk sırasında Atv’nin dizisi “Kuruluş Osman” haftanın dizileri arasında bu hafta Total grubunda aldığı 12,50 reyting puanıyla ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Fox Tv’in “Mucize Doktor” dizisi yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA BU HAFTA ;

AB’nin ilk sırasında da Gülseren Budayıcıoğlu‘nun romanından uyarlanan “Masumlar Apartmanı” AB’de aldığı 15,04 reyting  puanı ile  hafta da ilk sırada yer alıyor. 10.sırada ise Fox Tv’in yeni dizisi “Yasak Elma” dizisi aldığı 6,45 reyting puanı ile yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Kuruluş Osman 45.Bölüm 12,50 (Atv)

2.Bir Zamanlar Çukurova 83.Bölüm 12,20 (Atv)

3.Masumlar Apartmanı 21.Bölüm 12,04 (TRT1)

4.Sadakatsiz 17.Bölüm 11,35 (Kanal D)

5.Gönül Dağı 16.Bölüm 10,76 (TRT1)

6.Uyanış: Büyük Selçuklu 20.Bölüm 10,58 (TRT 1)

7.Kırmızı Oda 24.Bölüm 8,84 (Tv8)

8.Arka Sokaklar 577.Bölüm 8,37 (Kanal D)

9.Çukur 24.Bölüm 7,57 (Show Tv)

10.Mucize Doktor 49.Bölüm (Fox Tv)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 21.Bölüm 15,04 (TRT1)

2.Sadakatsiz 17.Bölüm 11,95 (Kanal D)

3.Uyanış: Büyük Selçuklu 20.Bölüm 12,21 (TRT1)

4.Kırmızı Oda 24.Bölüm  11,80 (Tv8)

5.Gönül Dağı 16.Bölüm 11,21 (TRT1)

6.Bir Zamanlar Çukurova 83.Bölüm 8,43 (Atv)

7.Kuruluş Osman 45.Bölüm 8,37 (Atv)

8.Mucize Doktor 49.Bölüm 7,08 (Fox)

9.Maraşlı 5.Bölüm (Atv)

10.Yasak Elma 97.Bölüm (FoxTv)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5’de Total’den iki, AB’den üç dizi yer alıyor.

1.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : OGM Pictures’in yapımcısı olduğu Masumlar Apartmanı dizisi her hafta olduğu gibi AB Grubunda aldığı 15,04  reyting ile 1.sırada yer alıyor.

Masumlar Apartmanı 21. bölümü TRT1 ekranlarına geldi. Dizinin bu haftaki son bölümünde Safiye’nin apartmanın girişinde heyecanla beklediği sırada Naci’nin yere düşmesi akıllara, “Naci öldü mü” sorusunu getirdi. Han ve İnci arasında yaşanan kriz ise son bölümde heyecanlı anlara neden oldu.

 

2.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Burak Özçivit’in başrolü oynadığı Atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman haftanın dizileri arasına bu hafta Total Grubunda  aldığı 12,50 reyting puanı ile geçen hafta olduğu gibi 2.sırada yer alıyor. 

   

Kurduğu zekice planla yeğeni Bayhoca’yı kurtarıp Kulucahisar Kalesi’ne hakim olmayı başaran Osman Bey, Nikola’nın Moğolların ardından Kumanlarla yaptığı ittifaktan haberdar olur. Bölge tekfurlarının da desteği ile Osman Bey ve Kayı Obası’na öldürücü darbeyi indirmeyi planlayan Nikola, Papa’nın ajanlarının yanı sıra, Dündar Bey’den de destek talep eder.

Osman Bey’e karşı Bizans’la ittifak yapan Göktuğ ve Targun, Bizans güçlerinin Kayı Obası’na girebilmesi için gerekli istihbaratı sağlarken; Osman Bey, Bamsı Bey’in tuzağa düşürülmesi ile ağır bir darbe alır. Papa’nın ajanları Süleyman ve Melik ise peşinde oldukları emanetleri ele geçirebilmek için bir fırsat yakaladıklarını düşünerek harekete geçerken; Nikola’dan Bala Hatun’u ortadan kaldırması emrini alan Targun ve Göktuğ da gizlice obaya gelir.

 

 

3.SADAKATSİZ (KANAL D) : Ekranlara gelen Sadakatsiz her hafta Kanal D ekranlarında ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Dizi AB grubunda aldığı 12,70 puanla geçen hafta olduğu gibi 3.sırada yer alıyor.

Asya’nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk’u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. Derin Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme olacaktır.

 

4.UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU (TRT1) : Tarihi içerikli Selçuklu dönemini anlatan dizi beğeni ile izleniyor. AB Grubunda aldığı 12,21 reyting puanı ile 4.sırada yer alıyor.

Tacülmülk, Hasan Sabbah’ın bir tertibiyle edindiği yanlış istihbarat neticesinde Sencer’in Kara Tepe’ye pusulandırdığı askerlerin büyük bir kısmını buradan çekmişti. Bu suretle pusulanan az sayıda Selçuklu askerinin öldürülmesine ve Hasan Sabbah’ın devletin mühim bilgilerini içeren evrakları ele geçirmesine sebep olmuştu. Giriştiği bu eylemle Melikşah’ın gözünden düşecek olan Tacülmülk’ün cezası ne olacaktır? Öte yandan Sencer, Sabbah’ın Selçuklu’nun gizli evraklarını haçlı kontlarına teslim edeceğini öğrenmişti. Bu teslimatın gerçekleşeceği yeri de öğrenen Sencer, Nizamülmülk ve yiğitleriyle beraber teslimat yerine bir baskın yapmıştı. Sencerler, Sabbah, Markus ve haçlı kontlarından Selçuklu’nun birçok sırrını içeren evrakları almayı başarabilecekler midir? Sencer, Markus’u ve Sabbah’ı yakalayıp intikamını alabilecek midir?Tüm bunların yanı sıra Zübeyde’nin emrini dinlemeyip Kınık Obasına, Melikşah’ın yanına gelen Terken, Melikşah’ın otağında Başulu ile karşılaşmıştı.

 

5.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde her hafta birinci sırada yer almaya devam ediyor. Bu hafta 83.Bölümünde Total grubunda 12,20 puan ile Haftanın dizileri arasında 5.sıraya geriledi.

Hünkar Yaman adına yapılacak yaz kampı inşaatından çıkan paralar kepçenin ucundan savrulunca, herkes şaşkınlıktan dona kalır! Rüyaları gerçek olan Gaffur, cebini doldurmaya çalışırken, arazileri kontrole giden Behice kendini ortaya atarak paraları toplamaya kalkar ama paralar arsa sahibi çocuk esirgeme kurumuna aittir. Behice kahrolur, bu paraların Müjgan’a kocasından kaldığını iddia eder, hukuk savaşına başlar. Ancak onu kimse dinlemez.

Para için tutanak tutulurken, Behice uzaklaştırılır! Elbette Behice paranın peşini bırakmayacaktır, soluğu konakta alır! Ancak, işler Behice için tamamen tersine dönmüştür. Attığı her adımda, etrafındaki çember daraldığı gibi, Müjgan ile de arası açılacaktır!

Geceyi birlikte geçiren Ümit ve Demir’in adeta karınlarında kelebekler uçmaktadır! Ancak arazide bulunan para ve ofise bırakılan mektup, Züleyha ve Demir’in ortak gündemindedir. Demir, Züleyha’nın soyadlarının itibarını koruma çabasından etkilenir ama aklı da Ümit’tedi

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda:  TRT1 3 dizi. ATV ve Kanal D 2 dizi. TV8, Show Tv  ve Fox Tv birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de ; TRT1 ve ATV 3 dizi. Fox Tv  2 DİZİ.  Kanal D ve  TV8 birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total ve AB’de 3’er dizi toplamda 6 ile TRT1 haftanın kanalı olmuştur.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir