Kara Para Aşk / Muhteşem Final, mutlu son!

TV Programları

Ekran AlıntısıKPA54.9

Ay Yapım’ın süper yapımlarından biri olan “Kara Para Aşk” Atv’de final yaparak sona erdi. Muhteşem finalde önce Elif Ömer’i terk etti. Üç ay sonra Ömer Elif’i Marmara kıyılarında kaldığı kasabada buldu. Evlendiler, o şirin kasabaya yerleşerek hayatlarını orada devam etmeye karar verdiler. Bizim aşıkların mutlu sonu, izleyenlerini de mutlu etti.

Geçen bölümde Arda ile Pelin evlenmeye karar verirler ve düğün yapılır. Nedret Hala yaptıklarının cezasını çeker ve kalp krizinden ölür. Tayyar Bey de tutunacak dalı kalmadığı için Ömer’in baskısı ile kendi kemeri ile intihar ederek, kendi infazını kendisi yapar.

Elif Ömer’e; ya işin ya ben diyerek bir teklifte bulunmuştu. Ömer çok sevdiği polis komiserliği içini bırakamaz. Ve Sinyorası Elif, bağrına taş basarak, Arda ve Pelin’in düğününde valizini toplar, İstanbul’u terk eder. Geçmişini düşünerek göz yaşları içinde bir yolculuk yapar. Arabası onu Marmara denizi kıyısındaki Mudanya’daki bir pansiyona götürür. Ve oraya yerleşir, pansiyon sahibi Ege ile dostluk kurar.

Ömer, Elif’i arasa da izini bulamaz, ablası Aslı da yerini bilmiyordur. Üç ay geçer, Melike’nin kızı Demet ile Mert nişanlanır. Bu nişan gecesinde Ömer, Elif’in yokluğunu daha da hisseder. Yengesi Melike’nin yaptığı  konuşmadan da etkilenerek, polis mesleğinden istifa edip, sevdiğinin peşinden gitmeye karar verir. Bulunduğu yeri araştırır, yeğeni Demet’e kolye almak için girdiği dükkanda Elif’in tasarımı olan el işinden izini bulur ve adresini tespit eder.

Mert Demet’i istemeye Aslı ile birlikte gelir. Ömer’e nüfusunu gösterir, artık Tayyar Dündar’ın oğlu olmaktan utandığı için soy adını değiştirmiştir. Ömer’den Demet’i Aslı ister. Ömer, demet’in okulu bitirmesi şartı ile verir ve yüzükler takar.

Ekran AlıntısıKPA54.2

Tayyar Dündar’ın intikamını almak isteyen adamı Rıfkı, Ömer’e verilecek ödül gecesinde öldürmeyi planlar.

Hapisteki Metin ile Hüseyin Komiser hapishaneden bir yolunu bulup kaçarlar. Metin karısı Nilüfer ve annesi ile tenha bir barakaya yerleşirler. Hüseyin de kardeşi Ömer’in ödül törenine gider.

Elif kaldığı pansiyonda eski mesleği olan kendi tasarımları takılar yapar, satarak geçinir. Pansiyoner Ege Bey de Elif’i dostluk kurar.

Ekran AlıntısıKPA54.1

Ege, Elif’i Ömer’in aradığını öğrenir. Birlikte İtalya’ya Roma’ya gitmeyi önerir. Elif, umutsuz ve karamsardır. Zor da olsa Elif’i ikna eder. Birlikte Roma’ya gideceklerdir.

Ömer’e ödül gecesinde, Kara Para ve Organ nakli çetesini çökerttiği için, amirleri tarafından madalya ve üstün başarı belgesi verilir.

Ekran AlıntısıKPA54.3

Tören anında Rıfkı’nın adamlarından fotoğrafçı silahını çeker. Ağabey Hüseyin, hemen Ömer’in arkasındadır. Ömer, kendisine çekilen silahı görür, amirini yere iter. Hüseyin de kardeşi Ömer’i iter. Gelen kurşun Hüseyin’in başına isabet eder. Hüseyin ağır yaralanır komaya girer. Tetikçi de orada vurulur.

Ekran AlıntısıKPA54.4

Ömer Rıfkı’nın peşine düşer ve onu yakalar, içeri atar. Elif’in izinin bulunduğu telefonunu alır. Daha sonra amirine sözlü istifasını verir. Yengesine ben Elif’i bulmaya gidiyorum, annem sana emanet. Hüseyin de bitkisel hayatta, annesi Elvan Hanım bakar.

Elif eşyalarını toparlar, Ege akşam Roma uçağında olacağız diye mutludur. Ömer pansiyonun önüne gelir, Elif’i Ege ile sarılmış görünce çılgına döner.

Ekran AlıntısıKPA54.5

İçeri girer, Elif ile konuşmak ister. Ömer’in sesini duyan Elif, elindeki bardağı düşürür, kırar. Ömer ısrarla Elif ile konuşmak ister. Birlikte yürürler. Ömer, sen  sendeki beni tüketmişsin.

Ekran AlıntısıKPA54.6

Ömer’in gelişi Elif’i allak-pullak eder. Kahrından ağlar, Ege onu teskin edemez. Ege Ömer’i arabadan indir, git buradan bir daha gelme… Ömer bir yumrukta yere yıkar. Ege Aslı ile evlenmiştir. Ömer ile Elif baş başa kalır. Elif Ömer’i dinlemez, biner bisiklete gider. Ömer de kaptığı bir bisiklet ile peşinden gider.

54-1

Ömer, istifa etiğini söyler. Ben senden vazgeçmedim, mesleğimden vazgeçtim. Artık ben polis değilim. biz birbirimizin kaderiyiz, diz çöker yalvarır. Kaldığımız yerden başlayacağız. Sen nerede istiyorsan orada yaşarız.

Ekran AlıntısıKPA54.7

Uzun uzun dil döker. Tek düşüm var. seninle uyuyup, seninle uyanmak. Bana evet de… Elif, sen geldiğin an, sana evet dedim zaten. Ömer yüzüğü çıkartıp Elif’in parmağına takar.  Etraftan büyük alkış alırlar. 2 gün sonra da nikahı kıyarlar. Evetlerden sonra imzalar atılır.

Ekran AlıntısıKPA54.8

Nikah sonunda gelin ile damat düğün dansı yaparlar. Ömer gelini öperek kutlar.

Ekran AlıntısıKPA54.KP1

Kasabanın mafyası esnafa musallat olur. Elif, Ömer’in karışmasını istemez. Birlikte dükkanlarının boyasını yaparlar. Komşu dükkan sahibi darptan bayılmıştır. Ömer ile Elif yardımına koşarlar. Ömer bulaşmak istemese de insanlık ölmemiştir.

Ekran AlıntısıKPA54.10

Metin iş arar bulamaz, kimse ona iş vermez, morali çok bozuktur. Tek moral kaynağı, Nilüfer’in karnındaki bebeğidir. Arda ile Pelin Fatih’in peşindedir. Pelin hamile olduğunu Arda’ya söyler. Haberi duyan Arda neredeyse kaza yapıyordur. Tolga, Arda’ya Fatih Dündar’ın babası Tayyar Dündar’ın mezarını ziyarete geldiğini söyler. Hemen Fatih’in peşine düşerler. Arda Fatih’i yakalar, takar kelepçeyi…  Fatih, Arda bırak beni diye yalvarır. O sırada Nilüfer de gelir. Bizim tek hayalimiz kızımızı beraber büyütmek deyince, Arda karısı Pelin’in hamile olduğunu öğrendi ya… Dayanamaz Fatih’in kelepçelerini açar, bırakır.

Ekran AlıntısıKPA54.11

Fatih, bugüne kadar bana hep iyilik yaptınız, sen de, Ömer de…Bir gün bunların hepsinin karşılığını ödeyeceğim. Fatih ile Nilüfer el ele oradan uzaklaşırlar.

Ömer karakola gider, Elif karakola gitmesini bozulur. Elif, biz bir karar verdik, sade bir hayatımız olacak dedik.

Ekran AlıntısıKPA54.12

Gelen adamlar komşu Halil amcayı zorla görürler. Elif isyan eder, haksızlığı da mı boyun eğelim. Sen ve ben böyleyiz işte… İnsanların canı yanarken sessiz kalmıyoruz.  Ömer de kalmayalım zaten sevgilim. biz güçlüyüz, güçsüzün ezilmesine izin vermeyelim. Başını kuma gömenlerden çok var zaten. Sen ve ben insanız, bir gün olsa da vazgeçmeyelim.  O zaman hazır ol Komiser, bu macera burada bitmemiş demektir. Ömer; Bitmesin be Sinyorina… Ben senle her türlü maceraya varım.

Ekran AlıntısıKPA54.SON

Ve Kara Para Aşk burada muhteşem finalle, mutlu sonla bitti. Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek bu dizideki performansları süperdi. Elif & Ömer çifti olarak çok uyumlu bir ikili oluşturdular. Ay Yapım’dan bundan sonra, en az bu dizi kadar daha kaliteli yapımlarda buluşmak üzere…

Hayatınız hep yaşanacak güzel aşklarla dopdolu geçsin.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Görseller diziden kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir