Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam Tanıtım Fragmanı Görücüye Çıktı!

Internet Dizileri

 

BluTv  ekranlarında yayına girecek Çağatay Ulusoy‘un son günlerde adından çok söz edilen Yeşilçam dizisi fragmanı erkenden görücüye çıktı. İlk açıklamalarda Mayıs ortalarında ekranlara geleceği söylenmişti. Önceki gün BluTv Ceosu Aydın Doğan Yalçıntaş Nisan ayı içinde ekranlarda olacağını duyurdu.

1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesini anlatan dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu var.

Şimdilerde şan dersi alan güzel oyuncu Selin Şekerci dizide Yeşilçam yıldızını canlandıracak. Canlandırdığı karakter hem ses hem de sinema sanatçısı olması nedeniyle Şekerci, dizide şarkı da söyleyecek. Aynı zamanda dizinin bir müziğini de Selin Şekerci seslendirecek.

Yalçıntaş, dönem dizisinin tanıtım fragmanının Cuma günü saat 21.00 BluTv’de ekranlara geleceğini duyurdu. Dün akşam da Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam dizi fragmanı yayınladı. Bugüne kadar izlediğimiz bambaşka bir Çağatay vardı karşımızda. Mağrur olgun bir erkek görüntüsü ile ekranlardaydı. Ağır adımlarla arabadan indi, sinema önüne doğru ağır adımlarla yürüdü ve  girişte merdivenlerde yerini aldı sol eliyle izleyici selamladı.

Sinemanın girişinde film ile ilgili reklamda:

      S A R A Y S İ N E M A

 Ateş Film iftiharla Sunar

K I R L A N G I Ç  M E V S İ M İ

   müstesna Bir Aşk Destanı

Ayrıca sol kenarda Ayhan Işık‘ın bir film posteri mevcuttur.

Semih Ateş‘in arabası gala gecesinin yapılacağı sinemanın önüne gelir.

1957 Model Çift kapılı bir amerikan arabası sinemanın önüne kadar gelir. Yapımcı Semih Ateş (Çağatay Ulusoy) arabanın ön koltuğundan iner, son derece mağrur, yarı tebessümle etrafına bakar.

Arabadan iner, fonda Emel Sayın‘ın “Rüyalar gerçek olsa şarkısı çalar. Basın mensuplarının patlayan flaşları altında sinemanın önündeki basamaklara ilerler.

Sinemanın önündeki ilk basamaklarda durur etrafında alkışlayan seyirciye el sallar.

Ulusoy, mağrur bakışlar il etrafına bakar. O dönemlerin ünlü jönlerinden Ayhan Işık’a benzerliği gözlerden kaçmaz.

İzleyicilerden bir kızın hayranlık dolu bakışları ile Semih’e bakması gözlerden kaçmaz.

İşte o tanıtım fragman:

Yeşilçam dizisinin ilk 10 bölümü Nisan ayı içerisinde BluTv’de ekranlarında olacak. Dünyanın her ülkesinde milyonlarca Çağatay Ulusoy sevenleri sabırsızla bu diziyi bekliyorlar.

Çağatay Ulusoy’a ve Yeşilçam dizi ekibine başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir