Çağatay Ulusoy Yeni Dizisinde Jigolo Oluyor!

Internet Dizileri

Çağatay Ulusoy son dizisi ‘Terzi’nin çekimleri bitti. Yeni dizi ve filmler için teklif üstüne teklif alan Ulusoy şimdi de yine Netflix’de yeni bir dizi ile geliyor.

Bildiğiniz gibi yeni projeler konusunda Çağatay, çok titiz davranıyor. Tabiri caizse ince eleyip sık dokuyor. Yeni çekeceği dizide bir Jigolonun hayatını canlandırıyor.

Çağatay Ulusoy’un bu dizisini OGM Pictures  çekecek. Senaryosunu  Deniz Madanoğlu yazıyor. Dizinin adı, ‘Centilmen’, Ulusoy dizide bir jigolonun hayatını canlandıracakmış. Onur Bilgetay yönetmen olarak görev yapıyor. Netflix kanalında ekranlara gelecek ve izleyeceğiz.
Birsel Aluntaş’ın haberine göre, Ulusoy imzayı atmış, yakışıklı oyuncumuza jigololuk çok da yakışacak.
Çağatay’a geçen yıllarda, Medcezir’de, İçerde dizinde, Delibal sinema filminde çok ilginç karakterlere canlandırmıştı.
 Artık sıra cast çalışmalarında… Ben Çağatay’ın Centilmen dizisinde canlandıracağı Jigolo karakteri ile oldukça ses getireceğini inanıyorum.
Çağatay Ulusoy, son yılların en popüler isimlerinden bir oyuncumuz. Yakışıklığının yanında mahcup tavırları ile çok seviliyor. Genç kızlarımız kadar onu, değişik Dünya Ülkelerinden milyonlarca seveni var.
Çağatay Ulusoy, ‘Centilmen‘ dizisi ile Ülkemizde olduğu kadar  Dünya ülkelerinde, Hakan Muhafız dizisindeki Hakan karakteri kadar ses getirecektir.
Çağatay’a ve tüm dizi ekibine şimdiden başarılar diliyorum.
Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir