Sefirin Kızı’nda Zorunlu Değişiklik

TV Programları

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Sefirin kızı’nda zorunlu bir değişiklik yaşandı. 03 Medya ve NGM’nin yapımcısı olduğu dizide Engin Akyürek, Neslihan Atagül ile birlikte oynuyordu.

Neslihan Atagül sağlık nedenleri ile diziye devem edemeyeceğini açıkladı. Ve diziden ayrıldı bu nedenle son bölümde Neslihan Atagül’ün canlandırdığı “Nare” karakteri yok. Dizinin yapımcısı hemen aceleyle yeni bir baş rol oyuncu buldu. Engin Akyürek 7 yıl önce Tuba Büyüküstün ile birlikte Kara Para Aşk dizisinde birlikte oynamışlar, çok da güzel iş çıkartmışlardı. Büyüküstün ile konuşuldu, anlaşıldı “Nare” karakterini Tuba Büyüküstün canlandıracak! Ancak Tuba Büyüküstün aynı karakteri mi canlandıracak yoksa yeni bir karakter olarak mı girecek bileniyoruz.

Dizinin senaristleri Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur nasıl bir yerleştirme yapacak ancak yeni bölümlerde göreceğiz. Dizinin Yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor.

Tuba Büyüküstün de çok güzel bir bayan oyuncumuz. Kara Para Aşk dizisinde Engin Akyürek ile müthiş uyumları vardı.

Neslihan Atagül, Twitter hesabından sağlık sebebini açıklamış, biraz dinlenmesi gerektiğini yazmıştır. Aşağıdaki resimli mesajını bu gün paylaştı. Oyuncumuza geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim.

Yeni oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’e Sefrin Kızı dizisinde başarılar diliyorum.

Reytinginiz yüksek ve yolunuz açık olsun.

Saygı ve Selamlar

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir