Çağatay Ulusoy İzmir Çeşme’de Müstakil Villa Aldı!

Magazin

Sevilen oyuncumuz oyunculuğunun yanında ticaret de yapıyor. Dizi ve reklamlardan kazandığı paralarını yatırıma yönlendiriyor. Geçtiğimiz yılda Amerika’da soğuk çay üretimi ve satışlarına başlamıştı. Geçen yıl da gene soğuk çay üretim ve satışının Avrupa ayağını da başlatmıştı. Şimdi de gayrimenkul alım-satım işine girişti. Yatırım amaçlı İzmir Çeşme’de 6 milyon liraya, 4-1 müstakil havuzlu villa satın almış. Restorasyonunu yapıp satacak ve para kazanacak.

Bildiğiniz üzere sevgilisi Duygu Sarışın İzmir’li. Müstakbel kayın pederi de Konak ilçesi eski belediye başkanlarından Ahmet Sarışın. Belki de; Ulusoy karar değiştirip bu villayı satmaz kendi oturur, buna zaman gösterecek!

Çağatay Ulusoy İstanbul Zekeriyaköy’de kirada oturuyor. Geçen sonbaharda ev sahibi Ulusoy’a ihtarname göndererek boşaltmasını istemişti. Çağatay yeni ev arayışına girmiş, can dostu Kıvanç Tatlıtuğ’un Kemerburgaz’daki evinin yakınlarında ev satın almak için kolları sıvamıştı. Ama olmadı tahmin ediyorum, halen Zekariyaköy’de aynı evde oturmaya devam ediyor.

Çağatay Ulusoy akıllı çocuk. Ticaret de yatkın. Eskilerin bir lafı vardır; At binenin (iş bilenin), kılıç kullananın. Hazır bu dereden su akarken kenardaki kovalarını da dolduruyor.  Dizilerde bölüm başına ücretini 150’den 250 bin liraya yükseltmişti. Oyunculuktaki başarısını özel hayatta da sürdürüyor.

Her şeyin gönlünce olsun Çağatay oğlum. Bilhassa yurt dışı sevenlerin bana yüzlerce mail atıyor, seninle gurur duyuyorlar.

15 Mart 2021’de Netflix‘de vizyona girecek “Mücadele Çıkmazı” filmini ve BluTv‘de yayınlanacak Yeşilçam dizisini sabırsızla bekliyorlar.

Yolun açık olsun

Abdurrahman Balcılar

Not: Kaynak, Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir