Kıvanç Tatlıtuğ’u da Nihayet Ekranlarda Göreceğiz!

Genel

Kıvanç Tatlıtuğ neredeyse iki yıldır ekranlardan uzaktı. Netflix geçtiğimiz Ekim ayında 2021 programını açıklamış Portföyüne Kıvanç Tatlıtuğ ile çekeceği diziyi dahil etmişti. Turkish Series’in haberine göre Netflix için çekeceği “Bir Denizaltı Hikayesi” dizisinin çekimlerini önümüzdeki hafta 30 Ocak’ta başlayacaklarını duyurdu.

Tatlıtuğ’un bu dizide partneri deneyimli oyuncu Özge Özprinçci.  2020 yılı içinde Netflix ile anlaşmaya varan yakışıklı oyuncumuz zaten denizi ve denizaltında dalmayı seven bir oyuncu. OGM Pictures yapımcısı olduğu dizide, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman’ın hikayesini konu alınıyor. Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırır. 30 Ocak’ta başlayacak çekimler İstanbul, İzmir ve Ayvalık Cunda adasında yapılacak.

Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin yönetmeni Tolga Karaçelik. Senaryosunu Jason Gerorge yazmış, senaryo ekibinde bizden Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Mercanlı bulunuyor.

KIVANÇ TATLITUĞ

Onu Best Model yarışmasında birinci seçilmesinden sonra ülkemizde Gümüş dizisi ile tanıdık. Menekşe ile Halil dizisi ile devam etti. Beren Saat ile Aşk-ı Memnu dizisinde ‘Behlül’ karakteri ile gönüllerde taht kurdu. Kuzey Güney dizinde ‘Güney’ Karakteri ile çok sevdik. 80 bölüm süren dizi hala unutulmazlar arasındadır. 2014 Yılında “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde izledik.

2017 Yıllarında Tuba Büyüküstün ile Cesur ve Güzel dizinde severek seyrettik. 2018-2019 yıllarında “Çarpışma” dizisinde Kadir Adalı karakteri olarak çok güzel bir iş çıkardı.  Tatlıtuğ, sinema filmlerinde de oynadı. Amerikalılar Karadenizde, Kelebeğin Rüyası, Hadi Be Oğlum ve Organize İşler 2 gibi sinema filmleri de mevcuttur.

Şimdi de dünyanın en büyük dijital platformu olan Netflix de oynayacak olan “Bir Denizaltı Hikayesi’nde izleyeceğiz. Arman karakteri olarak izleyeceğimiz Kıvanğ Tatlıtuğ’a şimdiden başarılar diliyorum.

Bu yapımı çekimler bitince, bu yıl sonlarına doğru Netflix platformu internet ortamında seyredeceğiz.

Sevgi ve Saygılar

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir