Çağatay Ulusoy’un Başrolü Oynayacağı Yeşilçam Dizisi Hazırlıkları Devam Ediyor!

TV Programları

Çağatay Ulusoy‘un partneri Afra Saraçoğlu ile birlikte oynayacağı Yeşilçam dizisi çalışmaları hızla devam ediyor. Yönetmenliğini Çağan Irmak‘ın yaptığı dizinin önceki hafta okuma provaları başlamıştı. Şimdi de 60’lı yıllarda oynayacak oyuncuların o döneme ait kıyafetli provaları başladı ve fotoğraf çekimleri yapılmış.

Yeşilçam dizide Çağatay Ulusoy (Semih), Afra Saraçoğlu (Tülin), Selin Şekerci (Mine), Ayta Sözeri, Selin Kahraman,  Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik ve Yetkin Dikinciler dizide yer alan oyuncularımız.

Dizinin Senaryosunu Levent Cantek yazıyor. Dizi 1960’lı yılların Türkiye‘sinde o dönem yaşanan altın çağı anlatılıyor.

Tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra motor denecek ve çekimler başlayacak. İlk 10 bölüm çekilecek. Daha sonra Mayıs ayı ortalarında ilk on bölümün yayını BlueTv’de başlayacak. Sonra 2.10 bölüm yayınlanacak.

Çağan Irmak’ın paylaşımından gelen resimler:

Hazırlıkları devam eden Yeşilçam dizisinde, başta Çağan Irmak ve başrol oyuncumuz Çağatay Ulusoy’a başarılar diliyorum. Ulusoy şimdiye kadar yaptığı yapımlarda üstün performans göstermiş, çok güzel işler çıkarmıştı. Ay Yapım; Medcezir, İçerde, Netflix; Hakan: Muhafız Med Yapım; Adını Feriha Koydum. Gene süper bir iş çıkacağını tahmin ediyorum.

Kolay Gelsin

Abdurrahman Balcılar

 

Not: Kaynak haber ve görseller Yeniçağ gazetesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir