“Maraşlı” Dizisi Tutar!

TV Programları

Dün akşam gece geç saatte Atv’de ekranlara gelen Maraşlı dizisinin 2.tekrarını izledim. Konusu ve kurgusu hoşuma gitti. Bugün reytinglerini baktım. Oldukça iyi, Totalde 5,79 AB’de 5,14 almış.

Bu dizi geçen yıl Pandemi döneminde Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy’a teklif edilmişti.

Başrollerde Burak Deniz ve Alina Boz oynuyor. Tims-B Yapımı olan dizi hoşuma gitti. Seyredeceğim diziler arasına aldım. Burak Deniz’i Medcezir dizisinde tanımıştım. Çağatay Ulusoy ile oynamış, ‘Aras’ karakteri ile bir futbol kalecisini canlandırmıştı. Önceki yıllarda da Hazal Kaya ile Bizim Hikaye dizisinde oynamıştı. Burak Deniz beğendiğim oyuncular arasındadır.

Maraşlı Dizisinin Konusu:

Hikaye Kahramanmaraş’ta geçiyor. Maraşlı eski bir mavi bereli gözü pek asker. Bir gün kızı Zeliş’in vurulması ile hayatı değişir. Karısından boşanmış olan Maraşlı, kendini kızının bakımına adar. Bir gün çalıştığı kitapçı dükkanına güzel bir kız (Alina Boz) gelir. Mahur adlı kız iyi bir fotoğrafçı ve zengin bir kızdır. Kız cinayet işleyen bir tetikçinin fotoğrafını çeker ve başı derde girer. Hayatı tehlikeye girer, Mahur’un babası Maraşlı’yı kızının koruma olması için ikna eder. Olaylar gelişir.

Mahur zengin ve şımarık, iyi bir fotoğrafçıdır. Maraşlı’yı pek sevmez, oysa Maraşlı kendi halinde pos bıyıklı yakışıklı bir adamdır.

Tetikçi makinadaki resimleri ele geçirmek için kızın peşine düşer. Ödül gecesinde öldürmek ister. Koruması Maraşlı olaya müdahale eder ve önler.

Mahur, Maraşlı’yı etrafında istemez. Babasının gözü tutmuş, bu dürüst eski askeri bırakmak istemez. İlerleyen bölümlerde neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Maraşlı ile Mahur arasında bir aşk doğacak gibi gözüküyor.

İyi Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir