“Adını Feriha Koydum” Rüya dizi Show Tv ekranlarında tekrar bölümleri başladı!

TV Programları

 

2011 yılının 14 Ocak 2011 tarihinde bir Cuma gecesi rüya gibi bir dizi başlamıştı. Tam 10 yıl oldu ve “Adını Feriha Koydum” dizisinin yıl dönümü 14 Ocak… Show Tv. bu unutulmayan dizinin 10.yıl dönümünde tekrar bölümlerini bugün hafta başından itibaren birinci bölümünden itibaren başlattı. Her hafta Pazartesi – Cuma) Saat:  12.30’dan itibaren yayınlayacak.

Bu gün ilk bölüm ekranlardaydı. Feriha (Hazal Kaya) ve Emir (Çağatay Ulusoy) sevenleri yıllar sonra tekrar ekran başına oturdular.

Bu güzel dizi hafta içi 5 gün (67 bölüm) devam edecek ve imkansız gibi gözüken Feriha-Emir aşkını izleyecekler.

Çağatay Ulusoy, Ekim 2010 yılında Türkiye Best Model yarışmasında birinci oldu ve hemen akabinde bu dizi teklifini aldı.

Hazal Kaya daha önce Kıvanç Tatlıtuğ‘un Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştı. Bu güzel oyuncu ile oynamak Çağatay’ın tanınmasını vesile oldu. Adını Feriha Koydum dizisinde çok yakışan ikili oldular. Feriha – Emir imansız aşk hikayesi bu güzel diziyi ortaya çıkardı.

Başlıca rollerde; Hazal Kaya (Feriha), Çağatay Ulusoy (Emir), Vahide Perçin (Zehra), Metin Çekmez (Rıza), Yusuf Akgün (Koray), Deniz Uğur (Senem), Melih Selçuk (Mehmet), Sedef Şahin (Cansu) gibi sevilen oyuncular rol almaktadır.

Senaryosunu Melis Civelek ve Sırma Yanık yazmışlar. Dizi bir Med Yapım – Fatih Aksoy yapımıdır. Yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturmaktadır.

Feriha; Aksoy apartman dairesinde oturan kapıcı kızıdır. Aynı apartmanda oturan zengin kızı Cansu ile arkadaştır. O yıl yapılan üniversite giriş sınavını Feriha burslu olarak kazanır ve Cansu kazanamaz. Okulun ilk gününde, bir üst sınıfta okuyan okulun altın Çocuğu zengin yakışıklı Emir Sarrafoğlu ile yolları kesişir. Okul bahçesinde arabası ile Feriha’ya hafifçe çarpar, Feriha o sırada cep telefonu ile konuşurken telefonu elinden düzer ve kırılır. Emir kırdığı telefonun yerine bir telefon alır, Feriha kabul etmez, ama Emir yeni aldığı telefonu çantasına koyar. Emir, ilk görüşte Feriha’ya aşık olur. Feriha fakir kapıcı kız olduğunu söylemez. Diğer taraftan Cansu, Emir’i dergilerden tanımakta gecelerin veliahdı olarak adlandırmakta olup, platonik aşıktır. Feriha fakir kapıcı kızı olduğunu söylemez, yalanlarına devam eder. Olaylar bu şekilde gelişir.

2011 yılında Show Tv’de oynadığı Cuma gecelerde reyting rekorları kırmış bir dizidir.

Seyretmeyenler için tavsiye ediyorum, çok seveceksiniz.

Keyifli Seyirler.

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir