Geçen Haftanın (09 – 15 Kasım 2020) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 09 – 15 Kasım 2020 Tarihleri arasında en çok seyredilen, yedi Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 30 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan dizilerin, geçen haftanın dizileri arasında çok seyredilen dizileri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

09 KASIM PAZARTESİ (4 Dizi): Yasak Elma (Fox), Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv),  Uyanış Uyanış: Büyük Selçuklu, (TRT1),

10 KASIM SALI (3 Dizi) : Masumlar Apartmanı (TRT1), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Baraj (Fox Tv),

11 KASIM ÇARŞAMBA (5 Dizi):  Sadakatsiz (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8),  Sen Çal Kapımı (Fox)

12 KASIM PERŞEMBE (4 Dizi):  Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Alev Alev (Show  Tv), Kalk Gidelim (TRT1).

13 KASIM CUMA (7 Dizi) : Kırmızı Oda (Tv8), Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Payitaht (TRT1), Babil (Star Tv), Ramo (Show),  Çocukluk (Fox).

14 KASIM CUMARTESİ (3 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Zümrüdü Anka (Fox Tv), Gönül Dağı (TRT1),

 KASIM PAZAR (4 Dizi): Öğretmen (Fox), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Star Tv),  Maria ile Mustafa  (Atv).

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total‘in ilk sırasında Atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova, haftanın dizileri arasında bu hafta da ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında TRT 1’nin “Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisi yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA; AB’nin ilk sırasında da Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu‘nun romanından uyarlanan “Masumlar Apartmanı” bu hafta da yer alıyor.  10.sırada ise Show Tv’nin “Alev Alev” yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Bir Zamanlar Çukurova 72.Bölüm (Atv)

2.Masumlar Apartmanı 9.Bölüm (TRT1)

3.Sadakatsiz 6.Bölüm (Kanal D)

4.Kuruluş Osman 33.Bölüm (Atv)

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm (Atv)

6.Mucize Doktor 37.Bölüm (Fox)

7.Kırmızı Oda 11.Bölüm (Tv8)

8.Kuzey Yıldızı 39.Bölüm (Show Tv)

9.Yasak Elma 84.Bölüm (Fox Tv)

10.Uyanış: Büyük Selçuklu 7.Bölüm (TRT 1)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 9.Bölüm (TRT1)

2.Sadakatsiz 6.Bölüm (Kanal D)

3.Kırmızı Oda 11.Bölüm (Tv8)

4.Uyanış: Büyük Selçuklu 7.Bölüm (TRT1)

5.Bir Zamanlar Çukurova 72.Bölüm (Atv)

6.Kuruluş Osman 33.Bölüm (Atv)

7.Mucize Doktor 37.Bölüm (Fox)

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm (Atv)

9.Yasak Elma 84.Bölüm (Fox Tv)

9.Çukur 4/9.Bölüm (Show Tv)

10.Alev Alev 2.Bölüm (Show Tv)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde zirvede yoluna devam ediyor. Bu hafta 72.Bölümü yayınlandı. Genel sıralamada da bu hafta da birinci sırada yer alıyor.

Hünkar Hanım (Vahide Perçin) ebedi hayata intikal eder. Oğlu Demir ve Fekeli katilinin peşine düşer. Katil zanlısı Sevda Hanım mahkemede delil yetersizliğinden serbest bırakılır. Gerçek katil Behice, şüpheleri üzerine çekmemek için elinden geleni yapar. Ama yetmez… Fekeli İstanbul’a gitmesini ister. Behice kendi için çok tehlikeli bir yol seçer. Para ile tuttuğu bir adamı kendisini bir güzel dövdürür. Ama yetmez silahı adamın eline verir omuzundan tabanca ile vurmasını ister. Önümüzdeki hafta onun bu halini görenler, ne yapacak? Katil olduğu ortaya çıkacak mı? Merakla bekleyip göreceğiz.

 

 

2.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : Bu sezon OGM Pictures’in yapımcısı olduğu dizi Masumlar Apartmanı yine 2.sırada yer alıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu birlikte oynuyorlar.

Han’ın kız isteme sürpriziyle Memduh ve İnci büyük şok yaşar. Memduh ve İnci’nin arası yine bozulur. Ege evlendiklerini açıklamak yerine İnci ve Han’ın böyle bir ‘oyuna’ başvurmasına tepki gösterir. Okulda da sinirini Neriman’dan çıkarır.

Uygar’ın yine başlarına bela açacağını düşünen Han, bu kez çok daha sert bir tepki verir. Bunun sonucunda ise Esra Han’ın karanlık tarafıyla tanışır.  Han İnci’yle aralarında olan gerilimin daha fazla uzamasını istemez. Kendini kısmen de olsa İnci’ye açmaya karar verir. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecek mi?

 

3.SADAKATSİZ (KANAL D) : Kanal D’nin dizisi Sadakatsiz yoluna tırmanarak devam ediyor. Bu hafta bir basamak yükselerek 4.sırada yerini aldı.

 

Kanal D’nin büyük gürültü koparan dizisi “Sadakatsiz” yeni 6.bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’ un birlikte paylaştıkları dizinin kısaca konusu şöyle:

Çevresini saran yalan ve ihanet çemberinin gitgide köşeye sıkıştırdığı Asya, oğlunu ve düzenini korumak için son kozunu oynamaya karar verir. Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı yemek masasında ve sonrasında yaşanacak yüzleşmeler tüm dengeleri sarsacaktır.

 

4.KIRMIZI ODA (TV8) : Duygusal yönü ile kendisini kabul ettiren drama dizisi bu hafta haftanın dizileri arasında bir basamak yükselerek 4.sırada yer alıyor. Banu Kiremitçi Bozkurt senaryosunu yazdığı dizinin Hikayesi; Gülseren Budayıcıoğlu’a ait.

Kırmızı Oda 11. bölüm Tv8’de yayınlandı. Gerçek hikayelerden yola çıkılarak anlatılan her bölümde duygu dolu anlar yaşanıyor. OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Kırmızı Oda dizisi anlatılmakla olmaz, seyredip o duygu dolu anları yaşamak lazım.

 

5.UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU (TRT 1) :

AB Grubunda geçen hafta 7.sırada olan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi bu hafta haftanın dizileri arasına 5.sıradan girdi.

Sultan Melikşah, Sultan Alparslandan aldığı Selçuklu Devleti’nin gücünü doruklara çıkarır. Fakat Selçuklu büyüdükçe düşmanları da hem devletin içinde hem de dışında çoğalmaktadır.
Doğumundan itibaren kaderinin devletle bir yazıldığı, ölene kadar da tek gayesinin devlete hizmet olacağı düsturuyla yetişen Sencer, yıllarca aldığı eğitimle idealist bir kahramana dönüşür ve bu kahramanlıklar onu Sultan Melikşah’ın fedaisi yapar. Nizamülmülk’ün en güvendiği adamlarından olan Sencer, devleti için tüm zorlu görevleri üstlenmeye hazırdır.

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Total Grubunda, Atv 4 dizi, TRT 1 2 dizi. Kanal D bir dizi ile yer alıyorlar.

AB’de ; Atv 3 dizi. TRT1, Fox tv ve Show Tv 2’er dizi. Fox Tv, Kanal D, Show Tv, Tv8 ve Star Tv. birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI ATV

Bu hafta Total’de 4 dizi, AB’de 3 dizi ile yer alan Atv yine haftanın kanalı olmayı başarıyor.

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir