Güllerin savaşı 55.Bölümde neler olacak?

TV Programları

cats güllerin savaşı 55

Güllerin Savaşı’da savaş başka bir yöne daha kaydı. Ömer ile Cihan arasında yeni bir savaş, bebek benden, senden savaşı başladı. Ömer annesi Cahide Hanımın ölümü esnasında yaptığı vasiyet, torunu sahip çıkmasını istemesiydi Ömer de annesinin son arzusunu yerine getirmek için, Gülru’dan çocuğuna sahip çıkar. Cihan ile arasında amansız bir savaş başlar.

Diğer taraftan Halide’nin sırrı ortalığı allak-pullak edecek cinstendir. Halide’nin sakladığı inanılmaz sırdan habersiz iki kardeş arasındaki savaş yükselirken, Gülru’nun ortadan kaybolması köşkü karıştırır. Ömer’le bir kez daha karşı karşıya gelen Cihan, Gülru’dan bir haber çıkmasını bekler. Ömer de Gülru’nun peşindedir.

Duygu’nun adadaki evine sığınan Gülru, kafasını toplayıp kaçış planını uygulamaya çalışırken işler sarpa sarar ve bir anda Ömer’i karşısında bulur. Bebeği için en doğru kararı vermeye çalışan Gülru, köşke yeni kurallarıyla dönerken, Ömer ve Gülfem işbirliği hiç kimsenin istemediği bir sonuca sebep olur.

gullerin_savasi_55

Ömer’le bir kez daha karşı karşıya gelen Cihan, Gülru’dan bir haber çıkmasını bekler. Ömer de Gülru’nun peşindedir. Duygu’nun adadaki evine sığınan Gülru, kafasını toplayıp kaçış planını uygulamaya çalışırken işler sarpa sarar ve bir anda Ömer’i karşısında bulur.

gullerinsavasi553

Bebeği için en doğru kararı vermeye çalışan Gülru, köşke yeni kurallarıyla dönerken, Ömer ve Gülfem işbirliği hiç kimsenin istemediği bir sonuca sebep olur.

gullerinsavasi551

Güllerin Savaşı son bölümde; Cahide’nin ölümüyle birlikte Ömer için çok şey değişmiştir. Ömer, annesine son nefesinde verdiği sözü tutmaya kararlı, Gülru ile savaşmaya hazırdır. Gülfem ise, bebekle ilgili sözleri yüzünden Cahide’nin ölümüyle birlikte derin bir vicdan azabı içindedir.Gülfem ve Ömer uzun zaman sonra yeniden Gülru’ya karşı güçlerini birleştirir. Ömer’in tavırlarındaki değişiklik Gülru’yu huzursuz eder. Gülfem’in planı sonuç vermeye başlar ve Gülru aldığı radikal kararla, kimsenin beklemediği bir adım atar. Düşmanlıkları tam gaz devam ederken Gülru ve Gülfem’in hayatlarını tamamen değiştirecek gizli gerçek gün yüzüne çıkar.

Güllerin Savaşı 55. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Güllerin Savaşı 55. bölüm yeni fragmanı :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir